{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Siofra 2010

1.400 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

o0Bella0o
Kvinde | 34 år | Oprettet: 13. nov 2009


Irish Cob Siofra

Fødselsår:
2010
Højde:
137 stg.
Temperament
Hun er bare så god, lærenem, dejlig nysgerrig og slet ikke til andet end at elske;)
Gangarter
Alle tre;)
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Yes;)
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Siofra er en lækker lille Irish Cob, dog kan hun ikke så meget endnu da jeg først lige er begyndt at træne med hende, men det vare ikke længe før end hun kan en masse.
Efter 4 gang i hænder kan hun stå stille og pænt i ca 5 min på stald, vi har trænet en del parelli og hun står, går efter mig, bakker og er tæt på at have lært at kysse;P Er stolt af at kunne kalde hende min hest;D

Jeg faldt pladask for Siofra første gang jeg så hende, hun var lækker og lige min størrelse, desværre blev hun solgt efter et par måneder, men kort tid efter kom hun heldigvis tilbage da hende som havde købt Siofra havde misrøgtet Siofra, hun var tæt på skind og ben, havde gået for lud og koldt vand med en masse andre udmarvret heste, deriblandt en hingst, og hun var og er alt for ung til at være mor endnu:O Heldigvis blev hun hentet hjem, fik en "abbort" og "fede-kur".
Nogle måneder senere var der igen en som ville købe, og jeg kunne bare ikke acceptere at min drømme hest endnu engang skulle forsvinde fra mit liv, så min hurtige beslutning blev at sælge min Baby og købe Siofra:( Det var en hård beslutning, men fortryder intet hun er det hele værd.

Byd hjertelig velkommen til min drøm SIOFRA<3. Siofra er meget snart trafik-sikker og tilvendt til sadel plus hovedtøj;-)
Kommentér på:
Irish Cob Siofra
Annonce