{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Tinker blanding Ronja "Ponyen med pletter" 2006

9.609 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

P(i)MP
Kvinde | 78 år | Oprettet: 18. jul 2012


Pinto Tinker blanding Ronja "Ponyen med pletter"

Fødselsår:
2006
Højde:
Jeg tror hun er cirka 144-146 cm i stang.
Men jeg har aldrig fået hende målt rigtigt.. -.~'

OG OG!
Den 28 januar 2013 har hun en man på 49.5 cm. :]
Temperament
Ronja er en fantastisk smuk, dejlig hest eller nærmere pony... Hun står altid stille når jeg strigler hende, og hun nyder det bare rigtig meget, hehe, så hun er en rigtig hyggehest! Nogle gange står falder hun bare i søvn i mine arme.
Min veninde sagde en dag. "Erj hvorfor er hun bare så rolig?"
Måske er det fordi hun ved hvodan vi helst vil have hende? Og jeg kan virkelig mærke at hun kæmper med at gøre alt for mig og gøre mig så tilfreds som overhovedet muligt. Hun finder sig i alt og er ligeglad med hvor tosset jeg kravler rundt på hende. Hun betyder så utroligt meget for mig.

Det er svært at beskrive hendes temperament. det er helt specielt!
Gangarter
De er vel okay - middel.
Jeg kan virkelig godt lide hendes gangarter, men måske er det fordi at jeg virkelig bare godt kan lide Ronja?
Men de er utrolige dejlige at side i uden sadel, når jeg rider andre ponyer/heste omkring hendes størrelse, vælter jeg bare rundt, men når jeg rider hende, også i hurtig trav, har jeg bare overhovedet ingen problemer med at holde mig fast. Det føltes som om hun laver en dejlig sofa med hendes ryg :)
Stævner
Jeg har ikke redet stævner med hende, eftersom det ikke er det jeg interessere mig for. :]
Stamtavle
Hun har ingen stamtavle.
- Men hun er en Pinto tinker blanding.

"En hest på papirer er en skygge, en hest der kan stå uden og vise sin slægt, det er en hest man kan imponeres af "
Køn
Hun er en hoppe.
Og en ret lækker en af slagsen! B-T
Bemærkninger
Ronja, i daglig omtale Bulle, var min første pony, jeg fik hende da jeg var ni år (det vil sige at jeg nu har haft hende i fire år.), og havde gået til ridning i lidt over 1 år, lidt tidligt, men hun var verdes bedste 1. pony. - Hvis hun altså havde været lidt mindre og ældre. Vi købte hende på Korskromarket af en hestehandler, hun var cirka 3 år på det tidspunkt, vi kender ikke hendes præcise fødeseldags dato, men vi ved hun er født i år 2006. Vi trak nogle ture med hende med mig på ryggen, og efter nogle måneder sendte vi hende til en professionel berider. Jeg var lidt utryk ved hende i starten, ikke ligefrem fordi hun var vild, men vi besluttede at købe en mindre pony til mig, da hun alligevel skulle have en selvskabshest, og imens red min storesøster på hende. Jeg nåede at have to ponyer før jeg gik tilbage til at ride og træne hende, selvom hun hele tiden havde været min pony.

Hun fik D. 26. 6 2011 et rigtig smukt og dejligt hoppeføl, kaldet Sheena, faren er en ren Paint, som kan findes herinde.
Sheena har slet ikke samme temperament som Ronja, meget mere fremadgående og modig, lidt "her kommer jeg" attitude. Sheena har også en profil oprettet herinde.

Til daglig rider vi bidløst og bomløst, i vores rebgrimer, cordeo og lammeskindsadel (selvfølgelig uden stigebøjler.) Vi rider dressur (bemærk ikke alm. dressur), vi løsspringer, springer, eller rider helt uden udstyr. - Alt hvad vi kan finde på, selvfølgelig er det hele bidløst og bomløst.
Hun har sprunget 130 cm i løsspring, og sprunget 90 cm med mig, bemærk jeg aldrig har gået til springundervisning, og hun er den første pony jeg nogensinde har sprunget på (dygtig tungrøvede pony) Vi har redet mange rigtig lange ture med hendes ven Claisson (Kan findes herinde: Låddenhøjs Claisson) og med mig ovenpå.
Vi træner og rider horsemanship, og vi bliver altid omtalt med "western stil", - men vi rider bare med så lidt udstyr som muligt.
Jeg elsker at kunne mærke hende reagere på mine mindste signaler i rebgrimen, og også snart i cordeoen, for vi træner, og vores mål er at kunne ride i skridt og trav inden sommerferien er slut.
Hun har lært tricksene:
- neje (også helt uden udstyr)
- kysse
- ryste
- sætte den ene fod op en en stol
- stå på en palle med forbenene, fra jord og ryg.
- stå på en palle med alle fire ben, fra jord og ryg.
- ligge ned (helt nyt tricks) (også helt uden udstyr)
- ligge på siden (helt nyt tricks) (også helt uden udstyr
- stå hvor som helst, uanset hvad der sker omkring hende.

Vi er igang med at lære at "sidde". Næste bliver nok "løfte ben".
Hun er fuldstændig forgabt i godbidder, og gør gerne trickene for en godbid, men ros er også ofte nok, medmindre det er nyt og anderledes så hjælper en godbid altid ekstra meget til at få en god oplevelse ud af det.

Jeg har skrevet til tidligere ejer af Bulle, som jeg fandt herinde, hun hed før "Tinka", jeg glæder mig til at høre hvad den gamle ejer har at sige om min dejlige Bulle.
Kommentér på:
Pinto Tinker blanding Ronja "Ponyen med pletter"
Annonce