{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Dulcis Chagall 2008

5.548 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Oldenborg Dulcis Chagall

Fødselsår:
2008
Højde:
Chagall er nok omkring 1,69 eller der omkring!
Temperament
Han er dejlig rolig, og tar det som det kommer. Han er ikke særlig bange af en 4 års (-:
Gangarter
Han har 3 dejlig gangarter, og de er virkelig dejlig! Jeg elsker at ride rundt på ham, og jeg får så meget ud af ham når jeg rider.

Han skridt er dejlig god!

Hans trav er supr dejlig! Han spænder ikke op når man laver nedsidning! Vi fik 7/7 til stævnet!

Han galop er stor og rumlig! Virkelig dejlig!
Stævner
Vi har nu startet vores første stævne!

Lørdag d. 15/9-12
Sløjfespring 20 cm
Roset

Lørdag d. 15/9-12
Sløjfespring 30 cm
Roset

Lørdag d. 6/10-12
Dressur LD2
Vi red til 63.611
Er rigtig stolt af ham da det var vores første dressur stævne!

Søndag d. 9/12-12
Sløjfespring 40 cm
Roset

10/2-13
Sløjfespring 65 cm
En bom, men en meget dygtig hest!

10/2-13
Vores første LE!
En bom i omspringning, men ellers en fantastisk hest!
Stamtavle
F: Dinar Agerbo
FF: Rarus
FM: Ditta Agerbo
FFF: Go On Then XX
FFM: Leika
FMF: Aleksander
FMM: Zitta
FFFF: Como XX
FFFM: Cherry Gate XX
FFMF: Ekspert
FFMM: Bettina
FMFF: Adonis XX
FMFM: Rosenland (DEU)
FMMF: Obmand
FMMM: Bella


M: Bitten af Kloster
MF: Diplomat
MM: Beth
MFF: Claudie
MFM: Lise Spudalshøj
MMF: Sokrates
MMM: Betcy
MFFF: Sander
MFFM: Susanne
MFMF: Osman
MFMM: Lise-Lotte
MMFF: Deadly Nightsade XX
MMFM: Smut af Ilbjerg
MMMF: Smaragd XX
MMMM: Bitten
Køn
Han er en dejlig sort vallak!
Bemærkninger
Jeg fik Chagall på prøve, for ca 2 uger siden, og jeg har nydt al den tid vi har brugt sammen. Chagall er min først hest, og da jeg var ude og prøve heste, var en 4 års ikke helt min plan, men da jeg kom op på ham, var han så dejllig, at jeg måtte have ham med hjem på prøve, så dagen efter fik jeg ham på prøve. Og han tar det hele med et koldt hoved.
Først gang han var løs i ridehuse, fulgte han efter mig overalt, hvor jeg gik. Han nyder al den kærlighed han kan få. Jeg må lige sige at han ikke har været så meget i menneskes hænder. Han er tilredet (-: Chagall er lidt bange for mænd. Jeg har nu snakket med den ejer som havde ham fra føl. Hendes ekskæreste havde lagt ham ned da han var 4 måneder, hvis han ikke ville med ind. Han kan også godt lide at få kløet tunge (-: Jeg elsker ham virkelig højt! Vi har haft 3 måneders! Tænkt at tiden går så hurtigt! VI er nået så langt på så kort tid!

Jeg elsker min lille prins så højt! 8 måneder med dig som har været så gode! Og jeg har nydt dem helt!

Torsdag d. 19/7-12 gik den flotte prins gennem dyrlægen. Jeg er så glad for det!

Søndag d. 22/7 løsspring han for første gang! Han var så dygtig! Jeg kan ikke blive mere stolt af ham! Og han har aldrig sprunget før! Jeg glæder mig til at se hvad vores forhold udvikler sig til!

Lørdag d. 8/9-12 Sprang han for første gang med rytter på. Og han var så dygtig! Nu skal vi stille 20 og 30 cm i næste weekend. Det bliver hans første stævne, og mit første stævne med ham. Nu må vi jo se hvordan det kommer til at gå! Ellers er det gået super fremad i ridningen! Vi har nu haft 2 gange med Tina som underviser (-: Og mig og basse mand har snart 2 måneders dag! yay!

Lørdag d. 15/9-12
Nu har vi startet 20 og 30 cm idag, og vi fik roset i begge klasser! Jeg er så stolt af ham! Det var hans første stævne! Glæder mig til at se hvordan fremtiden kommer til at gå! <3

Mandag d. 24/9-12
Jeg kom ned til ham Mandag eftermiddag og fandt et kæmpe blodigt sår ved han knæ. Jeg var vildt bange for at sparket havde gjort noget ved knæet. Vi fik dyrlæge dagen efter, og fik medicin til ham. Han skulle stå stille i et par dage.

Torsdag d-27/9-12
Han fik nogle nye sår idag )-: Men heldigvis ikke slemme. Han blev vildt bange for et paraply, så nu skal vi arbejde meget med HMS!

Fredag d. 5/10-12
Så skal vi til stævne i morgen! Vi skal starte LD2! DEt bliver så spændende! Også kommer hans gamle ejer om søndag, og siger hej. Det skal nok blive en god weekend. Jeg er ligeglad med at vinde noget, jeg bare glad hvis vi kommer igennem det! <3 Du min skat!

Tirsdag 16/10-12
Nu er der gået et stykke tid siden jeg skrev sidst. Jeg har haft ham i over 3 måneder nu! Jeg elsker ham vildt meget! Vi har også redet vores første dressur stævne sammen! Vi red 63.611, det kan godt være at vi ikke vandt noget, fordi det der betyder noget for mig at du var så god som du var! Det går også super godt med springningen! Du har allerede fundet afstanden og hvornår du skal springe! Jeg er så stolt af dig lille sorte! Vi springer også 60 allerede efter kun 3 springtrænnings timer! Elsker dig så høøøøøjt!

9/12-12
Chagall er blevet en rigtig Bøllebob! Men han er blevet en rigtig lækkermås! Han springer super godt og går virkelig godt i dressur! Han elsker også at få så meget opmærksomhed som han kan! Vi har også idag startede springstævne! En flot roset med hjem!

3/3-13 Vi har reddet i hackamore et stykke tid som gik rigtig godt! Han har nu fået ordnet sine tænder, så vi igen kan ride med bid. Men Hackamoren vil ikke blive glemt. Nu er det også snart tid til at tage på tur. Det glæder jeg mig rigtig meget til!
Det var lidt om Chagall, og der kommer meget mere om ham, når jeg har haft i længere tid!

Har nu haft Chagall i over 1 år! Hold da op, hvor er der sket meget! Jeg har aldrig elsket en hest så meget! Jeg håber på så mange år med dig, dit fededyr!

Ihh, hvor tiden den dog går fremad! Jeg elsker ham højere end noget andet!
Kommentér på:
Oldenborg Dulcis Chagall
Annonce