{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Nebula of music [Tidl. part] 2005

810 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

< HHE-Nadia >
Kvinde | 30 år | Oprettet: 31. jul 2008


Traver Nebula of music

Fødselsår:
2005
Højde:
hun er 170 i stang. dejlig højde (:
Temperament
Hun har et dejlig og roligt temperament og let at have med at gør. Hun gør stort set hvad du vil have hende til
Gangarter
Hun er i gang med at blive til redet, men hendes gangarter er fantastiske. Hendes trav er blød, i starten da vi prøvede at trave hende var hun blød og havde den bedste trav til at lave (nedsidning) i. Gallop kom hun over i ved en fejl, men da vi var i galloppen kunne vi lige prøve at ride lidt i den og hun var rigtig arbejdsvillige og hun løb ikke hun havde en go og lidt langsom gallop. som så også var nem at arbejde med.
Stævner
hun har ikke været til stævner, men hun har været trænet i trav løb.
Stamtavle
Hun har en lang stamtavle

Coktail Jet
Folketidende

Som er mor og far
Link til resten af hendes stamtavle
http://www.staldmarquisen.dk/coktail_jet.htm
Køn
Hun er sjovt nok en hoppe, som også har fået et fantastisk føl. en smuk en endda (: ^^
Bemærkninger
Da jeg statede med at lære hende at kende var kun ikke gammel nok til at blive redet og ejeren ville ikke have jeg bare kom og så starede med at ride der gik en måned før jeg begyndte at ride en af hendes andre heste. Men Nebula var sådan at hun fyldte efter mig da jeg gik ude på folden for at lære dem at hende. hun var jo den sødeste ude på folden og ville bare hele tiden nusse (: hun var altid dejlig at have med at gøre (: og hun elsker guleroder (:
Da Nebula blev gammel nok kom hun i fol og skulle så have et føl, hendes føl var så dejligt og det sødeste føl med gang i, hun har også lige fået et billede i nebulas billeder, så det føl men ser på et af billederne er Nebulas lille baby.
Men en eller to måneder efter føllet kom, begyndte vi så stille og roligt at tilride hende, og hun tog sadlen og hovedtøjet rigtigt fint. så da hun blev vant til den kunne vi sætte os op på hende og man skulle næsten tro hun allerede var til redet da hun ikke sagde noget til vi sad oppe på hende, så vi fortsatte med de små step og så efter et stykke tid prøvede vi så trav, en drøm. og da en dag hvor jeg arbejdede med hende, slog hun over i gallop. og det er også den video jeg har ude på min side under videoer. jeg havde ikke regnet med det så blev helt forbavset og lod hende fortsætte så lang tid hun nu blev ved. Det var den bedste og dejligste gallop.

Hun er den bedste hest <3 og laver de bedste føl <3
Kommentér på:
Traver Nebula of music
Annonce