{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Aladdin 2008

9.695 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sanne T
Kvinde | 40 år | Oprettet: 3. sep 2011


Dansk Varmblod Aladdin

Fødselsår:
2008
Højde:
169
Temperament
Dejlig fornuftig, men også en lille drengerøv engang imellem ;)
Gangarter
3 fine gangarter med super takt og bagbensaktion. Især galoppen skal fremhæves.
Stævner
Ingen endnu, for han er stadig kun en baby ;)

Han har lige gået sit første c-stævne (2. stævne i alt) i DRK maj 2013. Han bliver redet af en sød pige lige pt, da jeg er højgravid. Glæder mig til selv at komme i sadlen igen :)

LA1 - 66%
LA1 - 69% , 5.plads

Stamtavle
Far: Akinos
Morfar: May Sherif

Mor er kåret med sølvmedalje.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Min nye sorte dressur stjerne, som jeg lige har købt. Han er stadig rå med sine blot 4 år, men jeg glæder mig til at uddanne ham. Han vokser lidt lige nu, så han bliver kun redet 3-4 gange om ugen og en af gangene er gerne en skridttur i skoven. Ellers går han og hygger sig på folden. Jeg har ikke travlt med ham her, for jeg venter gerne på han er helt klar og gør hvad jeg kan for at passe på ham. Derfor kommer han heller ikke til at gå 4 års championat i år, vi satser på 5 års istedet. Jeg håber og tror på , at det er en hest til fremtiden :)

Han har et dejligt temperament og personlighed, som jeg straks faldt for. Dog er han stadig ung og kan være en rigtig bølle og stikke af, når han skal på fold ;) Men han er en positiv hest, som tager de fleste ting ret cool, og så elsker jeg at sidde på ryggen af ham !!! :)

Der kommer mere tekst til, når jeg har haft ham lidt længere tid, og vi har lært hinanden bedre at kende ;)

Aladdin er nu 5 år, og udvikler sig rigtig godt. Han har ikke helt fået startet de stævner, som jeg havde håbet på, da jeg er gravid, og har derfor andre til at holde ham i form imens. Men vi vender stærkt tilbage, så snart jeg har født :) Glæder mig til at være tilbage på ryggen af min sorte stjerne :)

Juli 2013: Så er jeg tilbage i sadlen efter at have født min dejlige søn Theodor den 22. maj. Det er super skønt at være i gang med Aladdin igen, jeg har glædet mig så længe :D Formen skal selvfølgelig lige findes frem igen -samtidig med kondien ;) Der er nogle nye billeder fra træning 16. august.

Maj 2014: Vi er kommet godt i gang med c-stævner og været placeret flere gange i LA1 og 2, og har blandet andet vundet LA1 med 71%. Er super glad for min dejlige dreng, og han er bare så cool omkring min lille søn også, barnevogn osv, det er bare skønt :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Aladdin
Annonce