{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Wadicho [Himmelhest] 2009

2.413 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Malene Park J
Kvinde | 42 år | Oprettet: 22. jul 2012


Arabisk fuldblod (OX) Wadicho

Fødselsår:
2009
Højde:
154 regner med at han vokser lidt endnu

Målt igen 2013 - 4 år: 156 cm. Havde dyrlæge til hr. D d. 07.08.13. Han har fået diagnosen "vokseværk" så han tager nok et par cm. mere inden han er udvokset.

Det viser sig så han har vokseværk pga han vokser nedad.... målte ham igen idag d. 26.08.13 til; 152 cm????!!!
Temperament
Hjerte af guld. Rolig, afbalanceret, nysgerrig, madøre, hyggetrold og elsker som en hver anden treårig sjov og ballade.
Gangarter
Super fine... skal dog have lidt hjælp til fremdrift når han er under rytter.
Stævner
Er showet i Norge og Danmark med fine resultater.
Stamtavle
alen lang... kommer senere

M: Wadiah
F: Emotion
MM: Wanessa
MF: Khidar
FF: Eternity ibn Navarrone-D
FM: Preatoria
MMF: El Mokari
MMM: Washa
.....................
Køn
Vallak
Bemærkninger
Det var kærlighed ved første blik, fra min side, da jeg fandt ham på nettet. Brugte mange dage på at sidde og kigge på de samme 5 billeder af ham + en lille video. Ud fra beskrivelsen af ham, var han den hest jeg havde gået og drømt om. Tog ud til stutteriet for "bare" at kigge og endte med at være ejer af den dejligste, mest vidunderlige og kønne hest der eksisterer. Når man kigger ind hans store, sorte, godmodige øjne, kan jeg ikke andet end føle mig lykkelig over at være accepteret af ham og være i hans selskab.

Han er en dejlig dreng med super temperament. Tager alt ting oppe fra og ned. Opsøgende i forhold til nye ting og er sjældent nervøs og "jumpy". Han er utrolig lærenem og venlig omkring børn og andre dyr. ELSKER katte og er set jagte gårdens arme missere, i fuld galop ud over folden og kommer der en kat forbi striglepladsen, skal den ikke regne med at komme forbi uden at få en mule eller et prust i nakken.

Fik ham hjem for 6 dage siden, så vi kender knap nok hinanden. Derfor kommer der mere senere....

-update d. 5/10 2012-
Min dejlige dreng syntes at være faldet rigtig godt til i den lille flok af ungheste han går sammen med. Han har vist sig at være super lærenem og har i løbet af rekordtid, lært at kysse og løfte forben. Smile kunne han i forvejen.

Jeg har erfaret at livet med en teenagehest, ikke altid er en dans på roser. Jeg er til tider en hårdt prøvet rytter, der må ty til meditation for at bevare roen. Han kan være fuldstændig ligeglad med biler, hunde, pisken der suser om ørerne, andre heste o.m.a. men en jakke der ligger smidt på jorden, kan være det mest forfærdentlige hesteædende monster! Ind til videre har han vist sig at være en hest med et rigtig godt hoved. Han går gladeligt med over pressenninger, vandslanger, jordbunker, larmende børneflokke o.l. er han fuldstændig ligeglad med. Vand er han dog lidt påpasselig med.... man ved aldrig hvor dyb sådan en vandpyt er :D

12.07.13
Vi er blevet meget mere alsidige. Rider uden sadel, skridter lange ture, springer lidt. Han udviser stor interesse for distancediciplinen. Lige så snart vi er ude i naturen, går han friskt frem og suser ivrigt afsted med ørerne fremme. Her er det slet ikke noget problem at følge med en stor DV, selvom man skal tage dobbelt så mange skridt :D Hr. D elsker en frisk galop ud over græsengene, ja det er lige før han smiler efterfølgende! Enden på vores ture er altid; Rytteren sveder ubarmhjertigt og er fuldstændig udmattet. Hesten er knap nok fugtig under gjorden og har en puls på 1/3 af min..... Suk...

Der er ikke noget så skønt som at blive mødt af en vrinskende hest der galloperer dig i møde, når man kommer hen imod folden. En varm hestemule der putter sig i nakken af dig og pustende undersøger dine ører.... skønne skønne wadicho


Hr. D har d. 20.05.2014 fået konstateret spat og sædstrengsadherance. Spatten sidder i øverste glideled af højre has, men han udviser kun halthed ved bøjeprøve. Er dog svært at vurdere, hvad der skyldes sædstrengsadherance og hvad der skyldes spat. Han fik samme dato som han blev diagnosticeret, en cortison behandling, lokalt i ledet. Nå går an og hygger sig med græs og en god foldmakker. Jeg håber inderligt behandlingen har effekt. Ridning er slet slet ikke det samme længere. Er nu nu af flere omgange blevet bekræftet i, at glæden og lykkerusen jeg føler når jeg rider, er 99 % betinget af at det er mit lille hvide lyn der bærer mig. Jeg har fundet mig selv grædende over, hvor uretfærdigt livet behandler ham og råbende og grædende kørt til og fra stalden, da følelsen af INGEN anden hest kan være mere rigtig i mit liv. Har redet de skønneste heste, men måtte sidde i sadlen og klemme en tåre, da det eneste jeg ønskede var at det var Hr. D. Han har fortjent bedre. Vi var i gang med at skrive et fantastisk eventyr sammen og så stoppes det, fra den ene dag til den anden, lang tid inden det burde ende. Jeg håber han har flere gode år at nyde livet i. Jeg håber behandlingen virker.
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Wadicho
Annonce