{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Tino af Rosenholm [Tidl. part] 1997

3.481 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nadia Bay
Kvinde | 25 år | Oprettet: 22. aug 2011


DSP Tino af Rosenholm

Fødselsår:
1997
Højde:
148 stang med sko, dejlig størrelse <3
Temperament
Roligt, men fremadgående med mig, HYPER (en gang imellem) ;D når vi springer tænder han med det samme<3
Gangarter
Skridt: Fin skridt, men arbejder på at tager større skridt ;D
Trav: Fin fremadgående, en gang imellem lidt for små og hurtige skridt, men det forbedres og lige pt,
Galop: Dejlig galop, er efter hånden også god til kontra<3
Stævner
Ja stævner har vi efterhånden startet halv mange af! :-)

Dressur: Ja vi har opnået mange ridt over 63% hvilket jeg mener er ret godt nok også fordi at ja Tino har måske ikke den pæneste gang, han har en meget pony gang (det bliver bedre). Derfor har vi ikke så let ved at få de helt gode point, men ja. Vi har startet LC1,2 og 3, og skal til at debutere vores første LB1. Men regner med at når jeg at når jeg er færdig på ham så har jeg startet LB1,2 og 3 måske en LA men vi må se tiden an om det kan gå, sådan som det går nu tyder det på at vi godt kan nå vores mål med at ride et par La'er, på klubplan.

Spring: Ja, dem har vi ikke startet vanvittig mange af, 3 1/2 har vi startet og det går helt fint, men ja øvelse gør mester og vi gerne haft et stop og en bom fordelt på to klasser hver gang men teknikken er begyndt at kører og der hjemme springer vi LB baner og højde i hvertfald. Til stævner har vi startet LE, LD og LC så det er helt fint! :-) Men der regner vi med at slutte af en LB så håber at det kommer til at inden min pony år er slut.
Stamtavle
Mor: Maj, virkelig hurtig lille pony, noget mindre end hendes søn :D (står også på Rosenholm)
MM: Tøzen
MF: Prins

F: Martino (som har gået DM i dressur)
FF: Montano
FM: Lena
FFF: Merafic
FFM: Angelina
FMM: Pfanni

Køn
Vallak skøn og dejlig vallak
Bemærkninger
Tino af Rosenholm - til dagligt kaldt Mulle eller Tino<3
Dejlig hest, ivrig men skøn.. Har haft halvpart på ham i snart to år nu, han bliver dejligere og dejligere at arbejde med.. <3 Tur: er han virkelig god til lige ud over når han tøse hopper, men ellers gang i ham når det først er tid til galop ;D Dressur: Fint/rigtig godt, bliver bedre og bedre sammen, og begynder at træde mere og mere over end hvad han nogensinde har gjort før :D Spring: Bedre og bedre sjovt så derfor må det godt gå lidt hurtigt <3 Haha, fandt lige ud af at Tino godt kunne have været kørerhest i dag, da han dengang (før tilridning) fik hele seletøjet og skulle til at lærer at kører for vogn, men så havde de ikke tid til også blev det ikke til noget. Men hans seletøj hænger stadig derude!

-Opdatering d. 27-8-12
Jaaa, i går sprang vi. Det gik super godt og følte bare, at jeg havde kontrol over ham hele tiden.
Det skyldtes nok, at vi havde en pisse god dressur træning lørdag, hvor det gik helt vildt godt :D

-Opdatering d.09-09-12
Jaai i dag har vi været til stævne i Struer, det gik sååå godt Tino gik vildt godt. Det var et godt stævne, og to flere rosetter i blå :D.. Nu ser vi frem til Langhøj, hvor vi skal deltage en LC3 og en lille spring klasse JUHUU! :D

-Opdatering d. 29-09-12
Ups ups er virkelig dårlig med det der opdatering noget..
Men i dag har vi været til Langhøj stævne, gik super fint indtil i LC3, hvor der rendte en lille hund på banen. så det var lidt træls fordi det ødelagde lidt resten af mit program. Øv øv.
Så bagefter sprang vi, det gik super godt. det var sløjfe spring LD så jaii, nu kal vi ud og starte noget mere spring.
Bliv gerne ved med a følge opdateringerne

-Opdatering d. 08-10-12
Øv har ikke været ude og ride hele weekenden, egentligt fordi jeg var oppe og besøge nogen.. Men også tildels fordi Tinos sko er løs, smeden skulle gerne komme i dag (mandag) og lave den, så regner med at tage der ud i aften. Men ellers både Torsdag og Fredag en pisse god træning.. Tino gik mega godt. FEDT! :D
Har lige været ude at ride, jeg fik lige et buk så man var ved at ryge af! (red uden sadel) :D Så'ee tog man et spring mere, og lod ponyen løbe fri, for at den kunne få brugt noget energi! :D


-Opdatering d. 25-11-12
Har haft redet dressur og en gang uden sadel hele ugen, og det går bare så super i dressurtræningen, han blevet så dejlig blød efter ponygame (til venstre volte, da det var den vi havde det lidt svært på) Så'ee det er så fantastisk at kunne ride sådan en dejlig pony nu.. Men hvor er det også fantastisk at slutte denne uge af med en dejlig spring tur! :)


-Opdatering 04-02-13
Fantastisk, nøøj det er dejligt at have en pony der bare forstod det hele i dag, selvom vi red uden sadel.. Bare så dejlig han gik hele tiden der hvor han skulle i bøjning af hals, og dejlig lydig overfor sæde :-)

-Opdatering 09-02-13
Fantastisk springtræning i dag, dejligt dejligt..
Fik sat nogle ekstra trick på min springteknik, så næste weekend skal vi til springstævne.
hvor jeg håber på det bedste, i springklasserne U-LE og U-LD

-Opdatering 17-02-13
Fantastisk sløjfespringstævne her i dag..
U-LE 1. runde gik ikke forfærdelig godt, da vi stoppede.. Men kunne så vælge at tage en runde mere og det gjorde jeg så dejligt, fejlfri.
U-LD Perfekt bedste tid og NUL fejl. så fik to sløjfer med hjem i dag.

-Opdatering 23-02-13
Fint, dressurridt i dag..
LC2: 59.09% løb og var oppe at køre så øv øv, men det var jo et nyt sted så'ee.
LC3: 64.58% Lækkert lækkert, indtil jeg rider forkert, og for første gang i meget lang tid fik ponyen rigtige gode point for hans gang, så super.

-Opdatering 02-03-12
I går fik vi skudt forrået 2013 igang med den dejligste lange skridt tur i solnedgang, og i dag red vi seriøs dressur uden sadel og fik rigtigt løftet ben både i skridt og trav, dvs. at han trådte langt mere over end han nogensinde har gjort før, super dejligt <3

-Opdatering 27-03-13
Wow wow og atter wow en dejlig dejlig springpony i dag, fantastisk.. Det er nogle måneder siden at vi har kunnet kommer over 1 m. da det ikke lige har passet så godt sammen det hele. Men i dag gjorde vi det og sprang 103 cm. med fantastisk teknik og landede i rigtige galop, styrtede ikke afsted, men rigtig god kontrol. Der var dog et enkelt tidspunkt hvor vi var så tæt på at styrte, men kom på benene og videre...

-Opdatering 06-04-13
Ja idag har vi været til springstævne i Struer, og det gik meget fint men ja en dommerfejl, lig med 8 fejl i LE´n og LC´n et bom og var stadig lidt forvirret fra den sidste klasse så 8 fejl i den også øv øv, men ja man lærer af sine fejl.

-Opdatering 19-04-13
Ja idag lå vi og sprang LA* baner med LA* højde, så fantastisk! :-)
Efter en hel uges hårdt dressur, så dejligt!




Kommentér på:
DSP Tino af Rosenholm
Annonce