{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Fjordbakkens Freja ~*Golden<3* [Himmelhest] 2009

3.731 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

DSP Fjordbakkens Freja ~*Golden<3*

Fødselsår:
2009
Højde:
3års i juni 2012 - kåring - 144.
4års i juli 2013 - 145
Temperament
Golden har egentlig et fantastisk temperament, hun tilpasser sig, alt efter hvad du skal bruge hende til, og så er hun så cool! Der er ikke meget der kan skræmme hende.
Hun kan dog godt være lidt hoppet, men er blevet bedre efter hun er blevet ældre.
Gangarter
De er ok, men galoppen er helt klart hendes bedste gangart.
Stævner
Ingen, men vi regner stærkt med at komme igang i løbet af 2013.
Stamtavle
Ja, har hun og hun er brændmærket nummer 126 på venstre lår.

Goldens stamtalve kan spores virkelig langt tilbage og den er meget spændende. På hendes mors side er der det reneste connemare blod, med få undtagelser af lidt araber.
På hendes fars side er der en blanding af, araber, newforest, welsh cob og welsh moutain.
Hun er primært til spring, da både mor og far er af spring afstamning, men hun har også dressur længere ude. Hun er lidt til allround brug.

Se fars fulde stamtavle : http://www.allbreedpedigree.com/steendieks+darco
F: Steendieks Darco, DK dsp
FF: Dandy Gold, DEU reitpo.
FM: M-Jeunesse, DEU reitpo.
FFF: Diamant, DEU reitpo.
FFM: Donna Chivro, DEU reitpo.
FMF: Moracco, DEU reitpo.
FMM: Miss Naomi, DEU reitpo.

Se mors fulde stamtavle: http://www.allbreedpedigree.com/fanad+eclipse

M: Fanad Eclipse, DK dsp.
MF: Abbeytown Pride, IRL conn.
FM: Fanad Light, IRL conn.
MFF: Grey Dawn, IRL conn.
MFM: San Antonio, IRL conn.
MMF: Slaney, IRL conn.
MMM: May Flower 2nd, IRL conn.
Køn
Ja, meget! Hoppe :P
Bemærkninger
Golden er min prinsesse, som jeg fik hjem den 20/08-12. (opdateret den 23/07-13)

Hun er smuk, følsom og generelt et min drømmepony. Golden er oprindelig spring pony, med fin springafstamning, hun er kåret med 9 i spring og 9 i spring kapicitet.
Jeg var ude at prøve hende på en tur, da daværende jer ikke havde nogen bane. For første gang siden jeg var 16, var jeg ude at galopere på en tur, og så på en 3 års, det siger noget om hvor fantastisk hun er! Jeg måtte bare have hende, selvom jeg næsten havde svoret - at jeg ikke ville have en så ung pony eller hest, da jeg simpelthen ikke har modet til det.

Golden havde kun været brugt til skovtur, grundet hendes unge alder, så jeg har selv redet hende op. Vi er nået rigtig langt og jeg er en meget stolt ponymor! Hun finder sig i mange ting og er næsten idiotsikker. Jeg er skvattet ned af en stol og landede halvt under på hende, hun stod bare og ikke engang så meget som vippede med ørene. Hun har et fantastisk sind og til trods for hendes meget unge alder, gør hun det virkelig godt. Jeg føler mig rigtig godt tilpas og hun giver næsten altid en god tur!

Nu er der næsten gået et år siden jeg fik hende, og jeg må sige at Golden er min drømme pony!
Hun er blevet alt det jeg turde ønske mig - so far! Hun er fyldt 4 år i, og er en pony med et hjerte af guld. Min selvtillid er blevet meget større og jeg kan udforske mine grænser med hende.
Jeg er gået fra kun at ville ride i hallen, til nu at kan ride både ude og inde, med porten åben eller lukket til at kunne skridte en tur igennem byen alene. Jeg rider uden sadel og med sadel, og galoperer uden bøjler - næste skridt må blive uden sadel. Hun er nem at have med at gøre og kan bruges til alt, hvad man lige ønsker. Vi har redet ringridning med stor succes, det synes hun var sjovt! Jeg glæder mig til nu at begynde at tænke i gårdstævne baner, for at se hvad det er for noget, om det er noget vi skal have med i samlingen. Det har været en lang rejse indtil videre og hun er helt min egen skabning, da jeg selv har lært hende hvad hun kan. For et halvt år siden stod vi et sted hvor hun ikke rigtig kunne trives, hun blev meget sur, tabte sig og jeg kæmpede med at få hende opdraget. Vi flyttede til den gamle rideskole i Hasselager, hvor vi står den dag idag, og min pony har vendt sig 180¤ igen og er blevet sig selv igen. Men hun blev ved at være lidt utilregnelig især når hun var i brunst, dog ikke mod mig, men andre skulle også gerne kunne håndtere hende, derfor fandt jeg et naturmiddel fra brogaarden, som virkelig har hjulpet og nu mærker vi intet.

Jeg håber på mange år med min fantastiske pony og glæder mig til at se hvad hun udvikler sig til <3
Hun er gået lige i hjertet på mig, og jo mere vi udvikler os, jo mere bliver jeg mindet om, at hun bare er min soulmate! <3
Kommentér på:
DSP Fjordbakkens Freja ~*Golden<3*
Annonce