{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Luna 2008

2.412 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line, Luna & Lukas
Kvinde | 25 år | Oprettet: 4. okt 2011


Haflinger Luna

Fødselsår:
2008
Højde:
1,47 ca.
Temperament
Luna har et godt temperment:) Hun er rolig og tager alting meget cool't;) Selvom hun godt kan være en tøse-pige nogle gange. Hun er nysgerrig og legesyg, men hun kan også være bange for nye ting hvis de er store, som fx trailere.
På folden er hun meget legesyg, hun elsker at drøne rundt, og lege:)
I stalden er Luna meget opmærksom, hun er den mest madglade hest jeg har mødt, og derfor er hun lidt urolig nogen gange hvis hun høre en pose eller lignede. Ellers er hun rolig og står stille:)
Gangarter
Skridt og trav er fint, men hun har ikke en særlig god balance i galoppen.
Stævner
ingen endnu, men vi regner med at starte til sommer.
Stamtavle
Far / Naseweis
Mor / lutzie
Køn
Hoppe med stort H;)
Bemærkninger
Luna er min nye hest, som jeg har fået i går d. 13/9 (2012). Hun kom direkte hjem til mig, efter hun havde gået rent igennem handelsundersøgelsen. Jeg glæder mig til at komme rigtig igang med hende, når hun er faldet til:-)

Nu har jeg haft Luna i lidt over 2 uger, hun er en virkelig sød pony der hurtigt knytter sig til sin rytter:) Vi har øvet nogle tricks imens vi går og venter på hendes saddel er færdig med at blive tilrettet ved saddelmageren.

TRICKS:

Kysse
Smile
Spanske skridt
Sparke til en boldt
Bakke for signal
Stå stille indtil hun får besked på at komme

Luna er super lærenem og hun opfatter tingene meget hurtigt.

Idag (D. 13-10-2012) tog jeg en bold med ud til Luna, hun startede med at ''lære den at kende'' og jeg trillede den lidt rundt omkring på folden. Vi gik igang med at træne '' spark til bolden''. På bare 15 minutter havde hun lært, at hvis jeg lagde bolden ved hendes hov og pegede på hendes ben, skulle hun sparke til bolden. Hun er simpelthen så dygtig.
Jeg kunne virkelig ikke have fået mig en bedre hest end dig Luna<3

D. 1 december 2012 kom Luna hjem til mig og stå, hendes legekammerat Lukas har vi fået lov til at låne. Luna tog det rigtig pænt, og de er begge to faldet godt til;)

Luna er faldet godt til hjemme ved mig, og vi er begyndt på træningen:)

Det går fremad med Luna, dressuren bliver bedre og bedre, men hun har stadig svært ved galloppen. Vi er også begyndt at springe lidt, det er vist ikke der hendes talent ligger, men hun syntes det er sjovt;-)
Luna har meget potentielle indenfor deressuren, hun er glad for nye udfordringer - og finder sig i alle de mærkelige nye ting jeg prøver af ;-) Det går fremad, og vi rykker os heletiden.

Jeg er ubeskrivelig glad for Luna, hun kan redde min dag ligeså hurtigt som hun kan ødelægge den - men hun er det bedste jeg har! Jeg har lært ekstremt meget af hende - hun inspirere mig, og holder mit mod oppe når jeg er tæt ved at give op! Jeg glæder mig til alle de fantasiske år vi går i møde:-)
Kommentér på:
Haflinger Luna
Annonce