{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Perle [Min part] 1993

787 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

kristina A
Kvinde | 24 år | Oprettet: 1. okt 2012


Anden særlig race Perle

Fødselsår:
1993
Højde:
Der omkring 140 cm.
Temperament
Hun er bare den bedste! når jeg kommer ind i stalden hilser hun :D Hun er sjældent sur, har oplevet det 2 gange, og der har hun ørene helt nede, og bider ud efter de andre heste...Hun er også nem at ride, men nogen gange vil hun bare ikke det jeg vil :P Hun bliver ogs' nemt ophidset, men det ved jeg hvordan jeg kan lave om på! ;) Øøh.. hun har også følsomme bagben...Efter ridningen klør hun sin pande op af min mave. Og når jeg skridter hende for længe af kommer hun til at kede sig, o kan finde på at rulle sig i sandet/jorden men det går ikke så godt når sadlen er i vejen xD
Gangarter
Skridt er dejlig hurtig og almindelig
Trav er også hurtig, men hun kan også godt trave virkelig langsomt!
Galop er også nem, det er den gangart hun er mest nem at styre i? xD
Hun kan ikke Dressur, og jeg har sprunget på hende, men hun er godt slidt op, så hun kan nemt snuble... Men så er det godt at jeg for en ny ;)
Stævner
3 - 4 stk.
Stamtavle
Ja
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Hun er en dejlig hest at ha' at gøre med ;) Men hun er ikk' nogen begynder hest! Nogen gange kan man godt blive lidt irre på ende, fordi at hun gerne vil bestemme...Min veninde og mig har prøvet at bytte hest, men det gik ikke helt for godt.. spørg mig hvorfor hvis i vil inde på besked :)
Kommentér på:
Anden særlig race Perle
Annonce