{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Amy ¨¨Soulmate¨¨<3 [Min part] 2004

3.600 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Amy ¨¨Soulmate¨¨<3

Fødselsår:
2004
Højde:
139 cm. - Godkendt KAT 2.
Temperament
Amy er en fantastisk hoppe, med et dejligt temperament. Hun har brug for en bestemt og kærlig rytter og når først man har lært hende at kende, knytter hun sig til en.
Jeg har brugt meget tid på jordtræning og tricks med Amy, da jeg altid har været for stor til hende. Hun er en meget lærenem pony, og et kæmpe legebarn, så dette har vi haft mange gode stunder med.

Amy elsker at springe. Hun bliver nemt tændt, og kan godt være en smule svær, at få ned igen. jeg har kun selv sprunget hende i en kort periode, men hun har sprunget 100 cm på enkelt spring med andre ryttere. Dressur er det, som jeg, ud over jordtræning, har redet mest på hende. Hun er ikke en fantastisk dressurhest, men der blev da gjort fremskridt og startet stævner.

Skov - og strandture med en god gallop, har hun altid elsket og det har hun ikke været ene om! skovture med hende, hvad enten det har været en trække - eller ridetur, har aldrig været kedeligt.

Alt i alt er og bliver Amy en super skøn hoppe, som jeg har haft fornøjelsen af at tilbringe ca. 2-3 år sammen med. Selv om jeg ser hende flere gange om ugen, savner jeg stadig vores tid sammen!


Gangarter
Amy har nogle fine gangarter og får 6 for dem til stævner.
Til tider kan takten dog svigte, specielt når hun bliver redet af mere urotinerede ryttere.
Stævner

Med mig:

6/4 2012 sløjfe dressur
HUR
LD2 65%

4/5 2012 D-stævne dressur
HUR
LD2 65,56% 2. plads ud af 2


d. 8/9 2012 D- stævne dressur
HUR
LD2 69,44% 1. plads!

D. 21/9 D-stævne dressur
SRF
LD2 62,?%

d. 30/9 2012 sløjfedressur
HUR
LD2 62,78 (glemte banen:()


d. 30/9 2012 sløjfedressur
HUR
LD2 65,00%


med Sofie:

d. 2/10 2011 sløjfespring
HUR
60 cm 0 fejl

d. 2/10 2011 sløjfespring
HUR
60 cm 0 fejl

Med Camilla:

D. 6/4-12

HUR

LC2 56,4%


Med Mia:

D. 6/4-12 sløjfedressur

HUR

LD2 59,44%
Stamtavle
Ingen
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Amy er en fantastisk pony, med en kæmpe personlighed. Hun er et stort nussehoved og kan godt have sine egne meninger om tingene. Hun elsker mad, men hvem gør ikke det? Hun har lært mig en masse ting, i den tid hvor jeg red hende og jeg savner vores tid sammen!


******NYT******

I dag onsdag d. 14/11-12 var jeg ude at ride lidt dressur/hygge på Amy. Hun gik rigtig godt, specielt i galoppen! Vi sluttede af med lidt trav og skridt uden sadel, hvilket var mindre rart, fordi hun er så tynd..


******NYT******

Idag søndag d. 18/11-12 var jeg med de andre piger til nyt heste liv. Jeg fandt endelig det underlag som jeg har ledt så længe efter! ( et skrig grønt underlag) + nogle andre ting til hende, juleudstyr, springgamasher, en trense, som hun får i jule gave, en masse guf og foder prøver og en elastik gjord.
Jeg prøver underlaget på hende tirsdag eller ondsdag.

******NYT******

Idag onsdag d. 21/11-12 var jeg ude at ridedressur på Amy. Hun var rigtig sød og gik fint. vi sluttede af uden sadel, hvor jeg fik galloperet uden sadel, for første gang på hende. Kunne ikke stoppe hende i flere runder, tror hun hyggede sig. Hun blev også bange for hegnet og stoppede så brat op, at det lignede, at hun var ved at vælte..

******NYT******

D. 22/11-12: Amy er begyndt at tage på, hvilket er rigtig godt, fordi hun har været så tynd.

******NYT******

Idag d. 23/11-12 fik jeg det sidste af juleudstyret hjem, men nissehuen var da godt nok farlig! Da jeg kom ind i boksen med den, fløj hun nærmest over i hjørnet af boksen.. Klippe bjælderne af alle tingene. Nu må vi s,e om det stadig er farligt.

******NYT******
Idag d. 28/11-12 var jeg igen ude og ride Amy og Jeg fik prøvet nissehuen på hende. Hun havde vist så travt med at spise sin heste lakrids, at hun ikke fandt ud af hvad jeg lavede med hendes ører. Da vi galopperede fandt hun vist ud af det, da hun pludselig stoppede op og begyndte at stå og ryste på hovedet. tosse....

******NYT******

Igår d. 2/12-12 var jeg ude hos Emmer, Amalie og jeg fik øvet triks og jordtræning med Koniko og Amy. Vi lagde en pressening ud på ridebanen, som de skulle gå over. Koniko så ud til at synes, at den var meget sjov og begynde at skrabe i den, mens Amy troede, at den ville spise hende. Jeg fik hende ind på den, men så galopperede hun også ud fra den igen. Der kom også en heste fodbold ud på banen, den syntes Koniko også var meget underholdene, mens amy ikke turde røre den. Hun ville godt hen og snuse til den, men så heller ikke mere! Vi fik også redet lidt uden sadel og jeg fiklært hende et nyt trik: at dreje rundt på komando.

******NYT******

Igår d. 2/12-12 var vi ude og ride juleoptog og Amy blev så fin med sit jule udstyr. hun var rigtig sød, men frisk og prøvede hele tiden at overhæle dem foran. Det hele var vist lidt mærkeligt, da vi skulle forbi juletræet, men det var jo også hendes første juleoptog. Det var godt nok koldt! så var det dejligt at komme ind i varmen bagefter og få pizza og varm cacao.

******NYT******

Igår d. 7/12-12 var jeg ude hos Emmer. Hun er ved at blive ret gode venner med sin jule kalender. Hun fandt selv den rigtige låge og var ved at spise den hele..

******NYT******

I forgårs d. 19/12-12 var jeg ude at ride uden sadel på det hende. Hun fik alt jule udstyret på, undtagen nissehuen, som hun ikke kan lide.

******NYT******

Igår d. 26/12-12 var jeg ude hos tøsen. Hun fik sin jule gave (en trense), hvor næsebåndet dsv. var for lille.. da jeg var ude at ride startede jeg på springbanen. Der lå en hestefodbold som er farlig! hun gik hen til den, rullede den lidt frem og tilbage med næsen, men så rullede den hen mod hende.og hun sprang straks tilbage. til sidst red jeg lidt uden sadel og prøvede at trave i dame sadel (uden sadel).

******NYT******

Igår d. 2/1-13 fik Amy sin fødselsdagsgave, en saltsten, og jeg fik redet lidt uden sadel.

******NYT******

Igår søndag d. 10/2-13 var jeg ude hos Amy. hun er begyndt at komme når jeg kalder! Sidste gang jeg var ude hos hende kom hun travende hen til mig, og i dag kom hun skridtende. dejlige pony. Vi øvede lidt tricks og red lidt på banen i grime. Bag efter skridtede vi af i skoven, der var en mega mærkelig mand der stod på ski, som hun ikke ville tage øjnene fra..

******NYT******

Så har Amy og jeg 1 års dag idag<3 tiden går virkelig hurtigt! Jeg glemmer aldrig den første gang jeg red hende, det var ikke den bedste start.. Jeg skulle springe for første gang og det var så Amy jeg skulle ride. (Det skal lige siges at jeg var helt ny i klubben og kente ingen). På det første spring faldt jeg af og på det næste faldt jeg også af.. lidt pinligt! Men så bytter jeg hest, med en fra mit hold og kommer til at ride Koniko. Efter nogle måneder har jeg fået lov til, at få en part, men jeg ved ikke hvem det skulle være. Jeg beslutter mig for at det enten skal være Amy eller Red Star. Jeg prøver så at ride Amy og besluttede mig for at jeg ville have part på hende. Det har jeg ikke fortrudt! <3

*******NYT******

Er begyndt på at lære amy sidebevægelse. hun har ikke helt fattet hvad det går ud på endnu, men skal nok komme! så nu kan hun:

smile
kysse
dreje rundt
stå på palle
kramme
bakke

******NYT******

Igår kom jeg hjem fra ridelejr, så har ikke set Amy siden sidste ondsdag. glæder mig til at komme ud til hende igen!

******NYT******

Amy var rigtig sød idag, red hende i cordeo i alle tre gangarter. Hun er blevet bedre til at dreje og stoppe nu. Der var ingen problemer med at stoppe hende i cordeo, men med trense løb hun.. det giver jo god mening.

******NYT******
26/11-13
sidste partdag med amy idag.. Red lidt uden sadel, trænede nogle tricks og red i rebgime, hvilket gik rigtig godt. På lørdag er det sidste dressur undervisning med hende og på søndag skal jeg ride hende til juleooptog.
Kommentér på:
Anden særlig race Amy ¨¨Soulmate¨¨<3
Annonce