{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Pretty woman 2005

2.208 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Holstener Pretty woman

Fødselsår:
2005
Højde:
Ca. 164 cm
Temperament
Hun er en dame der ved hvad hun vil, og gerne selv vil bestemme. Hun har sin egen mening om livet, hvilket gør hun er spændende at arbejde med. Men hun kan også være det kæreste at ride på, og nusse med.
Gangarter
Pretty har ganske udemærket gangarter. Hun har de gangarter jeg synes hun skal have.
Stævner
Jeg bruger Pretty til spring, og springer LA-MB på hende.

Resultater:
Kategori 4
Vundet t.o.m LA**
Placerede i MB
Nr. 3 ved Fynsmesterskabet for junior 2013 - Med tre nulrunder
Nr. 3 ved Fynsmesterskabet for hold 2013 - Med tre nulrunder
Vundet stilspring med gennemsnit på 8,6 - Med 9 i kapacitet
Placerede til JBK Horseshow
Placerede til Christmas show WU
Placerede ved landstævner
Stamtavle
Far:
Quite capitol
Farfar:
Quidam de revel
Farmor:
U-capitola
Mor:
Martha ii
Morfar:
Comics
Morfars far:
Contender
Morfars mor:
Mailiebe
Mormor:
D-cantara
Mormors far:
Cantus
Mormors mor:
Hela 2


Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg havde længe søgt efter en hest, før vi købte Pretty. Jeg skulle finde en erstatning for Amigo, det var desværre ikke så let som jeg havde regnet med, jeg ville have en der var Amigo med længere ben. Men jeg måtte til sidst erkende at Amigo var en ener, og at jeg ikke ville finde en som ham igen. Jeg havde lidt opgivet kampen om at finde en hest mere, men jeg havde allerede prøvet Pretty en gang inden Amigo var blevet solgt. Vi valgte at tag ud og prøve hende igen. Jeg følte at det var den helt rigtig hest jeg sad på, og der var masser af kapacitet i hende. Vi valgte at sige ja til Pretty. Jeg har ikke et sekundt fortrudt mit valg, og følger hun har givet mig en erstatning for Amigo, selvom der er ingen der 100 procent ville kunne gå ind og være ham. Jeg har haft Pretty i snart i halvt år, og har allerede lært utrolig meget af at få en hest med så meget vilje på en springbane.

Pretty er blevet mit et og alt. Hun er sådan en hest jeg altid har drømt om at få. Det helt unikt det forhold jeg har til Pretty, det tog mig lang tid at lære at ride hende. Men det har vis sig at det har betalt sig.

Efter at have haft Pretty i et år, har jeg virkelig fundet frem til at ride hende. Det har været alt tid værd, og alle de kræfter jeg har lagt i det. Pretty er for mig ikke bare min konkurrence hest, men også min bedste ven. Jeg håber at komme til at springe nogle af de større klasser på Pretty, jeg havde aldrig forstillet mig jeg allerede skulle springe MB på en hest. Jeg er utrolig stolt over at Pretty er min hest.

Pretty er den mest kærlig hest jeg nogle sinde har mødt. Hun vrinsker vær eneste dag man kommer, og smiler (tricks jeg har lært hende) dette er for mig alt, det er så vigtigt at samarbejdet i stalden også fungere og ikke kun på banen. Pretty kæmper virkelig på banen og er en fighter.

Jeg glæder mig til at få mange fler gode år med Pretty.
Kommentér på:
Holstener Pretty woman
Annonce