{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Madelaine [Min part] 1999

1.256 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Thelma S
Kvinde | 25 år | Oprettet: 16. okt 2012


Pinto Madelaine

Fødselsår:
1999
Højde:
Hun er 1.32 uden sko på.
Temperament
Hun er en rigtig sød og fin hoppe, men man skal være lidt rutineret for at ride hende, fordi i skoven er hun utryg, hvis bare en gren knækker eller nogle blade rasler bliver hun meget bange og springer til siden. I spring har hun kun refuseret med mig 1 gang, jeg kan højest springe 40- 50 spring på hende for ellers sammenarbejderhun ikke, jeg tror det er mest på grund af at hun ikke har så stor selvtillid, men også bare at, hun tænker hvis de bliver for høje " Nøj de ser farlige ud, og det kan jeg ikke og de er alt for høje " Jeg tror det er sådan hun tænker, jeg tror hun mangler noget selvtillid og det er også det med at være utryg der går hende på. Ponygames: Hun bliver utryg med alle de ting der sker omkring hende, hun bliver bange og tænker " Sikke nogle uhyggelige og farlige ting" Og så hopper hun væk og løber hen i den anden ende, men man skal bare tage det roligt og vise hende at det ikke er farligt. Dressur: Hun er rigtig god i dressur, men hun er ikke så god at komme ud i hjørnene så der skal man lige hjælpe hende på vej, og hun er lidt svær at holde i galloppen, men man skal bare holde ved, så går det fint. Hun er en dejlig pony, som jeg synes alle skulle opleve.
Gangarter
Hun kan skridte, Trave og Gallopere.

Hendes skridt er ikke for langsom men heller ikke alt for hurtig.
Hendes trav er god, og meget nem at sidde ned i.
Og hendes galop er frisk og dejlig, men går ikke for hurtigt.
Stævner
Dressur.
LA1
LA2

Spring.
30cm
40cm
Stamtavle
Jeg er kun hendes halvpart så jeg ved det faktisk ikke.
Køn
Hun er en sød og rolig hoppe.
Bemærkninger
Jeg har halvpart på mine dejlige pony Madelaine, jeg rider på et ridecenter som hedder Siegård, der er ikke så langt væk fra mit hjem så jeg kan nemt komme op til min skønne hoppe. Jeg rider hver dag året rundt Mandag, Fredag, Lørdag og søndag. Man, Fre og Søn er de dage hvor jeg rider med veninder i skoven eller på banen eller i hallen ( Skønt!! ) Og Lørdag er min undervisnings dag hvor jeg går på hold med 5 andre udover mig, jeg har mange udfodringer i mine undervisnings timer hvor jeg bliver udsat for mere end bare en skovtur, men det er en dejlig følelse at lære hende noget nyt!

Jeg muger 1 gang om ugen i hendes boks og jeg strør 2 gange om måneden i stalden ( Der er altid nogen der vil hjælpe en, så det er nu ikke så galt! ) Hun er en rigtig dejlig pony at ride på, det er ikke for let, men hellere ikke for svært! Jeg har bundet mig rigtig hurtigt til hende så jeg elsker virkelig at være oppe hos hende! Jeg går kun til mit ridecenters stævner hvor hun opholder sig, fordi hun er en så utryg og har ikke særlig stor selvtillid, så derfor bliver jeg til stævnerne på mit ridecenter, for ellers ville det gå helt galt :-). Jeg synes det er rigtig sjovt at købe en masse ting til hende ( Det er så hyggeligt! ) Og det er jo også en del af det.. Hun er verdens sødeste pony! ( For mig ihvertfald ) Så jeg håber også at i synes hun er lige så sød!

Har ikke været på meget meget lang tid, men Madelaine har gået så godt. Vi kan nu gå fuldt dressur program (Til at starte med, havde hun store problemer med at gå i holdning, og bliver ude påhovslaget) Og vi kan nu springe hele baner på 50. Hvor vi kun før kunne springe 30-40 cm i bane. Er så glad for at det går fremad med min prinsesse pony.
M
Ma
Mad
Made
Madel
Madela
Madelai
Madelain
Madelaine
Madelain
Madelai
Madela
Madel
Made
Mad
Ma
M

Jeg elsker at til bringe tid med dig! Love you!! <3333
Kommentér på:
Pinto Madelaine
Annonce