{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Hest Jackmann *solgt* 2008

4.467 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Annalange
Kvinde | 26 år | Oprettet: 19. maj 2012


Anden særlig race Hest Jackmann *solgt*

Fødselsår:
2008
Højde:
Jackmann er omkring 148
Temperament
Jackmann er en opmærksomhest, men meget fremadgående hest. Han nyder at være på tur med andre heste, og har også talent for både spring og dressur. Han er en meget løbeglad hest, og giver ofte lidt af et show på folden. Han er meget fornuftig på banen og er nem at kontrollere rundt, nærmest uden kontakt til tøjlen. Han er meget opmærksom på ben signaler da han i en periode er blevet redet meget udelukkende i cordeo.
Gangarter
Jack har tre fine gangarter:
skridt: energisk og med overtrædning
trav: energisk og med et godt svæv (har arbejdet meget på traven)
galop: rummelig, masser af energi og der kan komme godt med speed på ;)
Stævner
Jeg har været til et springstævne med Jack. Vi kom nr. 2 i den nemmeste klasse, men i anden klasse hoppede han til siden så vi desværre fik fejl. Jeg synes det gik rigtig flot af vores første stævne.
Jeg er enlig ikke stævne rytter, men han er en super dygtig springhest, og går også meget flot, så han har massere af potentiale som spring/dressur pony.
Jackmann og jeg har også deltaget i et distance stævne, Molsridtet 2013, og gennemførte i en fin tid og havde en rigtig god oplevelse med det.
Stamtavle
jeg kender desværre ikke stamtavlen
Køn
vallak :-)
Bemærkninger
Jeg har ejet Jackmann i knap to år nu, og da jeg købte ham var han fire år gammel. Jeg har brugt Jackmann til mange forskellige ting i løbet af den tid blandt andet spring, dressur, horsemanship, distance og en smule westernridning. Jeg har aldrig været stævnerytter så han har ikke været til mange stævner med mig på ryggen, kun et springstævne og et distance stævne, hvilket han klarede super fint. Jeg har redet mange ture på Jack, hvilket han nyder specielt i følge med andre heste.
Jeg har i den tid jeg har ejet Jack interesseret mig meget for Cordeo ridning og horsemanship. Jeg havde i løbet af sidste sommer lært Jack at blive styret rundt på ridebanen i alle gangarter, kun med cordoen om halsen. Jeg kan nu også stå på midten af ridebanen og løslongere ham ved at få ham til at trave i en lille volte omkring mig.
Jackmann er vant til at komme med mig rundt omkring til forskelige arrangementer, fx arrangerede rideture i mols bjerge eller andre steder. derudover har vi deltaget i et par stævner, en ride lejr, og et kursus i klikkertræning.
Kommentér på:
Anden særlig race Hest Jackmann *solgt*
Annonce