{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Romulus Ask [Tidl. hest] 1996

2.405 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Astrid M
Kvinde | 25 år | Oprettet: 10. nov 2012


Dansk Varmblod Romulus Ask

Fødselsår:
1996
Højde:
176
Temperament
Romulus har et meget specielt temperament. Nogle dage er han helt vild sød og man kan gøre alt med ham, andre dage er han mere reserverede. Han er meget rolig og en fantastisk hest at have med på tur, både med andre og alene. han er fx dejlig kold til ridestævner, hvor han kun kigger lidt. Når han bliver bange, Så går han og pruster lidt men ikke mere end det ;-)
Gangarter
Altså jeg tror der er 3 af dem? ;-)
Skridt: Lange bløde og rolig skridt. Over middel.
Trav: Meget harmonisk, Klart over middel
Gallop: Rigtig lækker, stor og rummelig gallop! Klar over middel
Stævner
Romulus har i sine unge og gode dage (som der er mange af endnu) gået op til LA med hans dygtige tidligere ejere. Meget mere ved jeg ikke om hans tidligere stævner.

Istebjerg klubmesterskab deltog vi i en LC1. Han var god at have med ude, men det var ikke så langt så vi red til stævne stedet. Han tog det hele meget roligt, dog skulle jeg have trækker på da jeg skulle ind og ud fra ridebanen... Vi fik kun 53 % fordi der gik problemer med galoppen og lidt andet. Han skulle bla. lave bumelum da jeg skulle sætte i gallop...

2 stævnet har været på Petersminde rideklub. Han var bare super! Han gik lige op i den fremmede trailer der hentet os, og tog køreturen på ca 25 min. helt stille. Da vi ankom var han helt kold og kiggede lidt. Til opvarmningen var han meget spændt, så vi måtte ride et stykke tid inden han tog sig sammen og slappet af, dog blev hesten vi fulgtes med nød til at stille sig ved ridebanen da jeg skulle ride program, ellers ville han ikke ind... Men vi red LC1 med 58 % og fik en 3 plads i min klasse. Der var lidt problem i galopen, ellers ingen ting.

3 Ridestævne: På PMR ridelejr afslutning, hvor vi red LC2.
Fik 80 point og en 1 plads

Vi har 2 ridestævner ventet i Juli 2013, og os i august :-)
Og der er sikkert mange i fremtiden. (Der var kun 3 i klassen)

4: Klubmesterskab (2 gang vi deltager) Dejlig kold, lidt nervøs hest. Dsv. meget træt den dag, 54 %... Meget svingende fra hvornår han gider/kan...

Der er dressur og spring stævne i vente i december 2013. LB1-2 i dressur, og noget MEGET let i spring da jeg ikke er springrytter, men det er stævne på min efterskole, så kan lige så godt deltage der, men omkring 60-65 cm :-)
Stamtavle
farmand: Blue Horse Romancier
Mama: Wilma (Kåret sølv hoppe)
Osv...
Køn
Altså hvis ikke jeg kunne se ham mens han tissede ville jeg ha gættede på hoppe...
Men vallak :-)
Bemærkninger
Min dejlige hest Romulus er en hest jeg havde svært ved at stole på lige fra begyndelsen. Men ikke grund af ham, kun pga. Mig. Jeg var nervøs og faldet af et par gange og derfor havde jeg svært méd at stole på ham 100 %
Og så begyndte han at løbe med mig når vi red alene på bane. Og jeg var trist og sur og overvejet kraftigt at sælge ham! Men jeg fik noget undevisning af en der hedder Anette og lærte at det var fuldstændig min fejl det hele. Det fik mine øjene op og jeg begyndte at ride på andre måder. Efter den dag med undervisningen har han slet ikke løbe fra mig og opføre sig rigtig pænt. I starten af min ridning fokuseret vi på hesten, han var for tynd og havde ikke nok muskelmasse. Og det skulle der kraftigt gøres noget ved. Nu har jeg efter et år næsten ret godt styr på ham. Han går smukt med hans hovede og i en god fart det meste af tiden! Nu er tiden kommet til at fokusere på mig! Min balance er dårlig og jeg har ikke nok muskler i ryggen til at sidde med ryggen rettet i længere tid. Men tingene går KUN fremad for både mig og for Romulus. Og især vores forhold. Jeg stoler mere og mere på ham og vi bliver bedre venner med tiden. Vi har os en rigtig god underviser der rigtig viser mig hvordan og hvornår, og hun har hjulpet mig mere end nogle, nogle sinde har kunne! Og Anette, der ejer gården han står på. Jeg havde aldrig haft muligheden for en hest hvis det ikke havde været for hendes hjælp. Hun har hjulpet mig igennem så meget! Og at hav hest havde været en drøm langt væk hvis ikke det var for Anette.
Min veninde kaja er os en der rigtig har støttet mig! Hun rider på Anettes gård hvor hendes egen hest også står og har været en rigtig god mental støtte i både ridning og meget mere. Jeg aner ikke hva jeg skulle ha gjordt uden de her folk der har hjulpet mig så meget!
Anette, Helle og Kaja! Tusinde tak for alt!

Opdatering :
Som sagt går vores ridning kun fremad. Det går rigtig godt med Romulus og jeg er blevet utrolig mere rolig med ham og er blevet riiigtiig glad for ham!
Vi er begyndt på en masse jordarbejde på vores ridebanen. Så er han ikke nervøs for at være der alene til sommer når vi kan ride der igen;-)
Tror at det har hjulpet da efter kun 4 ganges jordarbejde så gik vores rideundervisning fantastisk! Han er meget hengiven over for rytteren :-)
Jeg har nu fået part på ham som der lige skal aftales nærmere om, men det er blevet bestemt :-) nu har jeg tid til at gå til bueskydning, mere musik og til juni skal jeg til optagelseprøve til talentlinjen på min musikskole.
Han har prøvet at skridte med en nybegynder som er min venindes lillebror, han er ca 150 cm høj og Romulus var utrolig sød imod ham og var meget rolig. Jeg trak ham self men Thorbjørn (drengen) red ham med grime og torv ;-)
Romulus skal i form i den her mdr. Da vi skal på ridelejr på petersminde i uge 32 og han skal kunne klare det :-) og nu har jeg endelig fået en fucking sadle! :-) har jeg ikke haft da han er MEGET svær at finde sadle til...

opdatering d. 12/7/13:
Jeg har ikke redet meget Romulus de sidste 8 uger, da jeg er på Julemærkehjem i skælskør. Dog har jeg dejlíge veninder, der passer og rider ham for mig når jeg ikke kan. Det er super.
Men vi har været til lidt stævne som gik SUPER og der er sikkert mange stævner i fremtiden sammen. Romulus' og mit samarbejde går kun fremad. Vi er blevet rigtig gode venner, og har lært en hel masse. Vi skal som skrevet tidligere på ridelejr i uge 31, og jeg er meget spændt, det bliver en fantastisk tid med Rumle :-) Jeg glæder mig utrolig meget til at komme hjem, og genoptage vores ridning !!

Opdate d. 21-8-2013
Romulus og jeg er tilmeldt ridestævne d. 31 aug. Vi skal ride LC3. Skulle rigtig ha redet LB1 men havde ikke nok tid til at øve det. Men lige nu skal vi træne rigtig hårdt til ridestævnet fordi Romulus, sidst jeg red ham, var han ikke helt klar til stævne fordi han var lidt stiv. Men det skal nok gå godt :-)
Vi var på ridelejr i uge 32, og det gik VILDT godt. Selv trailer læsning gik rigtig godt. Og jeg sprang for første gang på Romulus! Det var bare vildt sjovt! Jeg har aldrig rigtig kunne li springning men da jeg prøvet det på Romulus var det super sjovt! Når min venindes hest igen er rengående skal vi begynde til spring undervisning. Dressur stævnet den sidste dag gik rigtig godt. Jeg red LC2 (Man kunne ikke ride højere klasser..) Men det gik godt, og han lystrede rigtig pænt, og vi fik en første plads. Der var dog kun 3 personer i klassen, og man fik dsv. ikke procent, men point samlede fra øvelserne. Altså det ville sige hvis jeg fik 7 for en volte og 6 for en skråt igennem blev det lagt sammen til 13. I alt fik jeg 80 point og en første plads. Det var dejligt at komme hjem med Romulus.
Men glæder mig til ridestævnet den 31 aug. på Istebjerg ridecenter :-) Det er Kalundborg mesterskabet, hvor jeg tager afsted med min bedste veninder og hendes Pony Amir :-)

Opdatering: 24-10-2013
Romulus og jeg har nu været på efterskole i 8 uger. Romulus er virkelig en fantastisk hest og har vores niveau er virkelig blevet hævet en del! Romulus er blevet lidt en drillepind siden jeg kræver en del dressur af ham... :-P Men han klare det rigtig flot! han er blevet meget dygtig, og hans humør er klart steget en HEL DEL! Det er ret vildt så ''ung'' han er blevet igen.. ;-) Men det går SUPER i dressuren!

Opdatering d. 23/12/13
Romulus bliver pensioneret nu som hyggehest. Jeg elsker Romulus forfærdelig højt, men jeg skal videre med min ridning, og det kan jeg desværre ikke med en hyggehest.. Jeg håber på at han finder en dejligt hjem med nogle søde børn der kan nusse om ham :-)

Opdatering d. 24/12/13
De kommer en super sød kvinde og kigger på Romulus mandag, dog er vi helt sikre på hun tager ham med hjem ;-) godt at kunne vide min hest ville få det rigtig godt i hans unge dage! :-D

Opdatering d. 4/4/14
Romulus har nu boet i Djursland siden den 30 dec. Det går super godt for ham og hans nye ejer Tina, har det super godt sammen. Hun passer godt på ham og tager ham til svømning, så han er ved at ha oprettet nogle fine muskler! Jeg er super glad for at kunne følge Tina og Romulus' fremskridt!
Er begyndt at kigge efter ny hest igen;-)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Romulus Ask
Annonce