{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Gotlandsruss Gideon (træner) [Tidl. hest] 2009

1.205 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jana & Sjalina
Kvinde | 25 år | Oprettet: 17. feb 2012


Gotlandsruss Gideon (træner)

Fødselsår:
2009
Højde:
1.38 men vokser stadig
Temperament
Han har et meget roligt sind. Blid som et lam;)
Gangarter
Han har en meget takt fast skridt, en svævende trav og en hurtig galop.
Stævner
Nej da han ikke er gammel nok
Stamtavle
Han har fuld stamtavle, men da vi ikke har fået hans pas endnu kender jeg den ikke.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Gideon stod tidliger samme sted som Hrafntinna og blev hverken brugt til noget og ordenligt set til. Da jeg syntes det var synd at spilde sådan en fin herre, valgte jeg at ville træne ham, og måske tilride ham hvis han da stoler på mig. ( men vi venter og ser) Det er ikke min plan at ville beholde ham, men da jeg kan lide og arbejde med heste er det bare et spændene projekt.

Gideon kom til os søndag d. 11/11. da hans ejer bor tæt på og ikke har trailer trak de ham sammen med en gammel hoppe over til os. Han tog det så fint og gik enda forbi en stor larmende traktor uden at vippe med ørene. Han er så bild og rar at man ikke kan andet end at kunne lide ham. Jeg har ikke gjordt så meget med ham, andet end lige at strigle ham lidt med en blød børste. Dette sagde han heller ikke noget til selvom det nok var første gang

Han har en flot lang man og den klassiske gotlandsruss farve.

NYT! d. 19/11
Jeg tog ham med på en lille tur hvor jeg viste ham nogle nye ting som var lidt farlige. Han tog det rigtig pænt og respekterede at jeg bestemte. Men han var ikke så meget for at forlade de andre.

Nyt d. 23/1
Jeg har nu trænet ham rigtig meget. I hans tempo selvfølgelig.Han kan nu longeres let, stå bundet i et kort stykke tid, blive striglet og løfte hove. Jeg er bare så stolt hover den lille dreng. Han er så positiv over for indlæring. Han er bare glad for at arbejde.

Der vil snart komme flere billeder og tekst nå jeg lig får ham lidt bedre at kende;D


Nyt! 9/5 Jeg har været oppe på ham for første gang og han tog det så pænt. Som om han ikke havde gjordt andet hele hans liv:) jeg er så stolt af den lille prut.

Nyt! 24/5 Gideon er nu desværre kommet tilbage til sin ejer. Det endte med et rigtig godt resultat og jeg er super glad:) han skal nok få det godt...
Kommentér på:
Gotlandsruss Gideon (træner)
Annonce