{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shire Shirefarm Jack of Hearts 2012

3.190 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sheila C
Kvinde | 36 år | Oprettet: 27. jan 2005


Shire Shirefarm Jack of Hearts

Fødselsår:
2012
Højde:
25/1-2013: Lille Jack måler nu 149cm

September 2013: Den "lille Jack" måler altså nu 160cm.

September 2014: Jack måler nu allerede 168cm.

December 2014: Et ryk til måtte der til, ikke mindre en 174cm høj er han blevet.. :-)

Juli 2015: 178cm er det blevet til indtil nu, tror den "lille" Jack bliver noget større end først håbet på. ;)

Januar 2017:
Tja nu har Jack også fyldt stangmålet ud, 180+
Temperament
Jack er en meget kælen og kontakt søgende lille en, som man bare ikke kan lade være med at holde af. Han vil rigtig gerne kæles, men han kan også lave en masse spillopper.

Jack er noget mere selvstændig nu, han er føreren i den lille flok trods han er den yngste og han er bestemt en meget klog hest.

Jack er en meget eftertænksom dreng, som er god til at kræve at blive kløet diverse steder. Han er stadigvæk førehesten i flokken. Ude alene blive han dog en smule usikker og vil meget gerne hjem i trygge vante rammer. Men trods usikkerheden så følger han alligevel med.

Jack har vist sig at have et noget specielt temperament, han er det blødeste og hårdeste på samme tid. Han er den største kælepot, men han er også lederen i flokken. Han er ofte lidt skeptisk når han skal lære/opleve noget nyt. Hvis man får sat ham uretmæssigt på plads så søger han længe afstand til dig, men kommer som regel igen. Tror bestemt ikke man skal tage for meget fejl af ham, tror at hans lederpotition gør at han er skeptisk, men det gør også at jeg er nødt til at bruge hovedet når jeg træner med ham.

August 2016:
Jack blev pludselig meget klar til at blive ridehest, og var meget insisterende på at være mere med og lære en masse. Så trods han er en lille konge har han nu mod på flere eventyr.
Gangarter
Han har en super flot gang, som han helt sikkert har arvet fra sin far. Man bliver helt forblændet når man ser ham trave der ud af med høje knæ og hovede højt og stoltheden stor.

Skridt: En god fremadgående skridt.
Trav: Rigtig god og taktfast, med høje knæ, og hovedet højt.
Gallop: har vi ikke øvet så meget, da jeg ikke vil kunne følge med. ;)
Stævner
Ingen stævner, men han har været en tur til Jylland til noget der hedder Shirefestival i 2014, hvor vi primært var med på hyggeplan. Dette klarede han super fint.

2015; var vi afsted til Shire Festival igen, her var Jack også mest bare med for oplevelsen, men han kom også ind i ringen og var en del af underholdningen med det vi kunne fra jorden. Han var lidt utryk, men han klarede situationerne til UG..
Stamtavle
S: Leverton Statesman 47413
D: Shiva Napolitano B1044
DS: Tan-Y-Ffordd Caradog 46290
Køn
Hingst født d. 16/6-12.

April 2013: Vallak
Bemærkninger
Følgende er avlers beskrivelse af min nye lille stolthed:
"Lilleprinsen, som han kaldes, er en skøn og totalt tillidsfuld tumling. Han er meget nærværende og nysgerrig, altid klar til at hægte sig fast på dig når du kommer indenfor hans rækkevidde.
Han nyder når man holder om ham og han vil gerne, ligesom sin far, være helt tæt på og i fysisk kontakt med mennesker, uden at være overfusende eller anmasende.
Han er ikke vimsende, man ved hvor man har ham, bare han må være med, og han kan rigtig godt lide at gå ved siden af dig, mens du har en arm om hans krop.
Han bliver, lige som de andre, håndteret ud fra Parellis metoder, og det synes han rigtig godt om.

Han har meget at leve op til med en guddommelig smuk og levende søster, og han er helt sikkert godt på vej."

Fredag d, 16/11-12 tog jeg med stor glæde ud til avleren for at meddele hende at jeg havde besluttet mig for at købe lille Jack, hvis det var ok med hende. Jeg medbragte en flaske mild champange og vi gav begge hånd på handlen og fjerede det med skål og megen glæde.
Jeg troede først ikke at jeg havde mulighed for at købe ham, men til min store glæde fandt jeg en måde hvorpå dette kunne lykkes. Og nu glæder jeg mig bare helt vildt til at min lille Jack kommer hjem og til at ham og Pegasus kan lære hinanden at kende.

Jeg har været vild med Jack meget længe og har gået og tænkt meget over det, så nu er lykken gjort at dette kunne lade sig gøre.

Planen er at han kommer hjem i starten af 2013. Glæder mig helt vildt.

Januar 2013:
Den 5. januar kom Pegasus ud og stå et par dage hos lille Jack, hvor efter de så skulle kører sammen i trailer hjem igen. Turen i traileren gik bare så godt, Jack gik næsten lige op, skulle bare overtales lidt med en gullerod, han stod også meget eksemplarisk i traileren hele vejen hjem.

Det går super godt med Jack og Pegasus sammen, og Jack er jo simpelthen den største charmetrold. Han elsker at blive kælet og er meget rolig, hvilket også har smittet af på Pegasus.
Er super stolt af at have æren af at eje lille Jack.

Sommer/efterår 2013:
Der er ikke sket det store, drengene har fået lov til at lege og vokse. Vi har dog trænet noget parelli og er ved at finde en god træningskemi sammen.

Sommer 2014:
Jack har været en del syg i sommers, sammenlagt ca 3 mdr. Dyrlægen kaldte det for børnesygdom. Første omgang fik han høj feber og ingen andre symptomer, og det var klaret med noget febernedsættende. Anden omgang var slem, da han næsten intet spiste i 2-3 uger, plus han havde høj feber (41 grader på det højeste). Han fik igen febernedsættende, men vi fandt ud af at hans system ikke kunne tåle den medicin, hvilket gjorde situationen værre. Efter vi fik fjernet medicinen og han fik ro på igen, kom der stille gang i spisningen igen og efter nogle uger var han nogen lunde frisk igen.

Juli 2015:
Den 4. juli fik Jack og Pegasus sig en lille ny veninde ved navn Trixies Trioline, i daglig tale kaldet Tøsen. Hun er en lill e pony hoppe på omkring 3 år, der måler 112cm i stg. En bestemt lille dame der passer godt ind i flokken.

Sommer 2015:
Jeg har haft Jack lidt mere i hænder i år, og fået trænet lidt Parelli med ham. Han tager det super flot, men der er stadigvæk lang vej. Jeg glemmer desværre tit at han ikke helt kan det samme som Pegasus, at han jo faktisk er 1,5 år yngre end Pegasus. Men han virker mere moden og nærmest også større.

August 2016:
Lige inden Pegasus og Jack skulle på sommerferieophold i Tappernøje, var jeg oppe og side på ryggen af ham for første gang. Jeg havde længe gået og være lidt spændt på det, da han ikke har været særlig god til nye ting han skulle lære. Men han klarede simpelthen opgaven så flot.
Da de så stod i Tappernøje, udviste han pludselig meget stor interesse i at vi skulle lave noget sammen, han viste tydeligt at han var klar til mere. Så på ryggen af ham igen og det gik bare så godt, så allerede 4 gang jeg sad på ryggen af ham red vi en tur ud i det ganske land, dog i følgeskab af Pegasus, Jackie (en rutineret shirehoppe) og Vinca (en rutineret pintohoppe).

forår 2017:
Efter drengene kom hjem fra deres sommerferie ophold, var det begrænset hvor meget vi kunne ride ud, da vi kun havde de to, og når man nåede 50-100m ud ad vejen var det desværre kun stopknappen der virkede. Men vi arbejder stadigvæk på sagen.
Kommentér på:
Shire Shirefarm Jack of Hearts
Annonce