{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod † Wannabe † [Himmelhest] 2004

1.559 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Emma Albertsen
Kvinde | 26 år | Oprettet: 16. aug 2009


Dansk Varmblod † Wannabe †

Fødselsår:
2004
Højde:
Omkring 1.70, da vi ville måle hende flippede hun heeelt ud, men vi fik da en ca. højde.
Temperament
Wannabe har et udmærket temperament. Hun er rimelig cool i hovedet og meget fremadsøgende - og hun accepterer det ikke altid når jeg laver en halv parade :) ej, hun har et godt temperament til mig :)
Gangarter
Skridt - god og taktfast, måtte måske godt træde lidt mere igennem, men det skal nok komme :)
Trav - Super god og taktfast med super rygsving
galop - udmærket, mangler lidt mere sving, men dette er ved at komme :)
Stævner
Har startet en LD1 og en LC1 på hende og i begge programmer overraskede hun positivt - hun løb lidt stærkt og var meget spændt, men hun klarede det super fint :)
Stamtavle
hun er efter en perlerække at fantastiske hingste, som jeg håber hun kan videreføre en dag. :)

Farens side:
F: Weltjunge
FF: Weltmeyer
FM: Matcho's Girl
FFF: World Cup I
FFM: Anka
FMF: Matcho AA X
FMM: Prestige
FFFF: Woermann
FFFM: Sendernixe
FFMF: Absatz
FFMM: Adelsbuch
FMFF: Pancho II
FMFM: Timab De Fondelyn X
FMMF: Pik Koenig
FMMM: Listige

Morens side:
M: Figuline
MF: Victory
MM: Filia
MFF: Wenzel I
MFM: Valrette
MMF: Avanti
MMM: Felina
MFFF: Woermann
MFFM: Mon Cherie
MFMF: Valentino XX
MFMM: Almwelle
MMFF: Ascari
MMFM: Duenna
MMMF: Abglanz-Sohn
MMMM: Filippa
Køn
Hun er en rigtig hoppe :)
Bemærkninger
Den dag jeg fik Wannabe gik min drøm i opfyldelse - jeg havde endelig fundet lige netop MIN stjerne!

Wannabe blev tilredet ved berider da hun var 4 år og gik 4års-championat - og så stod hun stille og gik som markhest indtil den 7. august 2012, hvor hun kom ud på FRRK
Jeg er i gang med at uddanne hende, hvilket går super godt, selvom hun er lidt af en dame og gerne selv vil bestemme hvordan tingene skal fungere :)

Wannabe er en helt fantastisk hest med en kanon personlighed, og man kan ikke andet end elske hende. Hun er bare sådan en charmetrold på så mange måder :)

Der skal nok komme nogle nye ridebilleder hurtigst muligt :)

Tror aldrig jeg kommer til at fortryde at det var netop hende jeg fik, for hun er helt igennem fantastisk :)

OBS!
Wannabe står pt skadet, og det har hun gjort siden midt i januar.

Nu (marts 2013) har Wannabe været igennem en røngtenfotografering af hele kroppen, og der er fundet ud af hvad der er galt med hende. hun kommer til at gå på græs herhjemme sommeren over, og så begynder vi stille op igen.

OPDATERING AUGUST 2013
Wannabe har nu været i gang med genoptræning i en måneds tid, og det ser lovende ud. Hun traver nu helt anderledes, og med meget større frihed og takt end før hun blev skadet, og galoppen er blevet mere rummelig, ja hun går i det hele taget bare super fint - vi håber nu bare på at det holder længere end 2 måneder. :)

Jeg elsker min guldklump :)

Mine planer med Wannabe er, at hun skal bruges som ridehest, og så en dag, når jeg synes tiden er inde, vil jeg lave et føl på hende - tror nemlig der ville komme en fantastisk dressurmusse ud af hende en dag. :)

Opdatering d. 24 september 2012
Wannabe er nu fuldstændig færdig med sit meget lange genoptræningsforløb. Hun er begyndt at danne sig til den fineste lille ridehest, hun vil godt nok gerne selv bestemme det meste af tiden, man er jo ikke en rød hoppe for sjov :) men hun er begyndt at forstå hvad der er rigtigt og forkert, og hun er begyndt at sætte muskler og tage på de rigtige steder og komme af med hængemaven, så hun er bare blevet vildt lækker at se på. Vi skal nok snart ud og ride nogle stævner, så hun får noget mere træning ved dette, da hun er en meget nervøs hest, der bedst kan lide at være i sine egne faste, trygge rammer. vi skal også snart op til Blue Hors i praktik, hvor jeg tænker at hun kan få noget mere træning med dette. :)
Endelig går det bare den rigtige vej med min guldklump :)

Opdatering december 2013..
så skete det.. Vi har taget den beslutning at lade min prinsesse aflive. Hun havde dyrlæge i mandags og fik et stort tjek af hele kroppen, og der blev fundet et skævt bækken, der var 3 cm højere til højre, som går hele vejen ud i hendes ben og ryg, når hun bevæger sig. Vi havde valget mellem at lade hende gå over til avl, eller at lade hende aflive. Og det blev i den tunge ende vi tog vores valg, udelukkende fordi vi simpelthen ikke stoler på at lade hende overgå til avl, da det kan blive utrolig smertefuldt pga det skæve bækken, og fordi jeg simpelthen ikke tror på at der er nogle der vil beholde en hest med så mange skavanker, både spat på højre bagben, tætsiddende torntarpe og nu også skævt bækken. Det har været en utrolig svær beslutning, da det er kommet så pludseligt, og er så meget værre end vi regnede med. Vidste jo det skulle ske på et tidspunkt, bare ikke allerede nu.. :'(

Elsker dig forevigt min smukke prinsesse, uanset om du er hernede eller deroppe. Ingen ord kan beskrive den smerte jeg føler. <3 <3 <3 <3

SIDSTE OPDATERING... 10/12-2013
Nu er min smukke prinsesse rejst over på den anden side.. Hun er nu fri af smerter <3
Elsker dig forevigt, det er så frygteligt at en så fantastisk hest som du skulle forlade jorden allerede... Jeg elsker dig <3
Kommentér på:
Dansk Varmblod † Wannabe †
Annonce