{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Freja [Tidl. hest] 2006

803 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

charlotte t
Kvinde | 33 år | Oprettet: 28. mar 2011


Oldenborg Freja

Fødselsår:
2006
Højde:
168 cm
Temperament
Freja er en hoppe med et virkelig godt sind. Hun er nem at have med at gøre både fra jorden, og under rytter. Hun tager alting rigtig flot, og er med ro i sindet. Hun fare ikke op, hvis der er noget hun bliver bange for.
Gangarter
Freja har nogle fine gangarter, hvor især traven skal fremhæves.
Stævner
Ingen endnu, da jeg lige har fået hende hjem d- 22-12-2012.
Stamtavle
Ingen desværre, ved hun har noget oldenborg i sig, hvilket man også kan mærke temperamentsmæssigt.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Da jeg har lige har købt Freja, kender jeg hende ikke så godt endnu. Jeg fik hende hjem d. 22-12-2012, og tog alting virkelig coolt! Bakkede stille og roligt ud af traileren, og fulgte bare med. Gik pænt ind i stalden, hvor stalden var fyldt med nye heste, det tog hun nu ikke så tungt, hun kiggede bare og gik stille og roligt ind i sin nye boks :) Dejliiiigt! havde ellers været så nervøs for hvordan hun nu ville reagere på alle de nye heste, men det var der slet ingen grund til.
-------------------------------------------Opdatering d. 23-12-2012------------------------------------------
Har idag d.23-12-2012 været ude og ride for første gang, siden hun kom hjem, og det gik bare såå fint! Hun kiggede en smule i ridehallen, men ellers var hun super nem at ride.
Jeg er sikker på vi nok skal blive glade for hinanden, og at vi får en mange gode timer sammen..
-----------------------------------Opdatering d. 02-01-2013:-------------------------------------------------
Har nu haft Freja i halvanden uge, og det går bare så godt med hende. Hun er lige kommet i brunst, men dog ikke noget man mærker på hende. Vi har redet 5 gange nu, og hun er bare så samarbejdsvillig. Skønt! igår gik vi en tur, og tog det hele meget flot, der var lige et par skilte hun kiggede og prustede en ekstra gang over, men ellers var hun rigtig cool og frisk!:)
-----------------------------------Opdatering d. 16-01-2013---------------------------------------------------
Freja prøver mig af lige pt., til undervisning i søndags smed hun mig af ved anspring til galop!avav.. men op på hesten kom jeg da igen, selv om jeg var pæn øm i kroppen..De efterfølgende dage blev hun longeret, og vi øver meget at hun skal øves med stemme. Det er hun faktisk allerede ret god til, og hun gør for det meste som der bliver sagt. Da jeg igen skulle op på hende begyndte hun igen med at prøve mig af ved at små hoppe/ stejle med mig, hvilket jeg blev lidt chokeret over... så nu får vi lidt hjælp af en dygtig pige, som hjælper os lidt på vej. Tror det at hun prøver mig af, er en kombination af at det hele er ret nyt endnu for hende, og at hun har en dårlig balance, som gør at hun protestere ved at bukke og stejle. Dette er dog kun sket 2 gange.. alt begyndelse er svær, men er sikker på når hun lige bliver sat på plads, skal det hele nok blive godt.
-------------------------------------Opdatering d. 09-04-2013
Freja har nu både fået ordnet tænder og haft massør siden sidst. Det viste sig at hun havde tandspidser og tandkroge, den stakkels hest. Tiltrods for at hun blev handelsundersøgt og at dyrlægen havde sagt at hun havde fine tænder, tandspidser kommer nok ikke bare lige indenfor kort tid? - nå men nu er de ordnet, og dette har allerede en stor påvirkning på vores ridning. Hun har ikke en eneste gang prøvet på at stejle eller bukke! så det eneste den stakkels hest har prøvet på¨at fortælle os, var at hun havde ondt. Freja er blevet meget bange for bidet, så for at vinde tilliden tilbage er vi begyndt at ride med rebgrime. Det tager hun virkelig flot, og hun udviser allerede stor tillid til mig. Det er bare dejligt! Igår fik vi undervisning, og det gik så godt. Freja er igen blevet glad for at gå til ridning:P Dejligt!
Kommentér på:
Oldenborg Freja
Annonce