{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper løjt (my soulmate) 1999

3.146 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

line S
Kvinde | 22 år | Oprettet: 9. nov 2012


Knabstrupper løjt (my soulmate)

Fødselsår:
1999
Højde:
1,34
Temperament
løjt er en rigtig dejlig pony som gør alt for at gøre mig glad. løjt har aldrig sparket eller bidt nogen så længe jeg har haft ham.løjt er meget livlig.
Gangarter
løjt har tre gode gangarter.

løjts skridt er rigtig dejlig og rolig.
løjt har en humpene trav.
løjt har verdens bedste galop
Stævner
ringridning 16/6 2013
ingen placering.
-------------------------------------------
krejbjerg dyreskue 23/6 2013
vinder ærespræmie
-----------------------------------------
springstævne på lem rideskole 25/05 2014
LE 4 fejl.
LD 0 fejl og første plads.
-------------------------------------------
krejbjerg dyreskue 23/6 2014
ærespræmie.
-------------------------------------------
spring stævne på lem rideskole 21/9 2014
LE 0 fejl og en førsteplads
LD 0 fejl og en førsteplads
--------------------------------------------------------------
spring stævne på lem rideskole 9/11 2014
LE 0 fejl og en førsteplads
LD 0 fejl og en førsteplads
boy's special (man skulle ride en bane fejlfri for at vinde en rosset) 0 fejl og en plasering
-------------------------------------------------------------
fastelavn stævne på lemrideskole 23/2
sjov dressur fejlfri og en førsteplads.
LE spring 4 fejl
LD spring 0 fejl men ingen placering.
-------------------------------------------------------------
spring stævne på lem rideskole 25/05 2015
LE 0 fejl og en førsteplads.
LD disket fordi at løjt ikk vil springe over en forhindring :/
-----------------------------------------------------------------------------
vi har ogs redet et par TREC stævner som jeg ikk kan huske datoerne på :))


-------------------------------------------
Dressur stævne på lem rideskole 29/05 2016
LC2 62% vi kom på 3. Pladsen.. synes heller ikke at dommerne dømte helt rigtig..
-------------------------------------------
Springstævne på lem rideskole 26/11 2016
LC b0 metode. fejlfri runde og en rossette
LB* b3 metode. 8 fejl men vi vandt alligevel en første plads
-------------------------------------------
Springstævne på Holstebro rideklub 05/02 2017

LD b0 metode fejlfri runde og en rossette
LC b0 metode desværre 12 fejl da han var helt vildt stresset:/
-------------------------------------------
Stamtavle
UKENDT.
Køn
ja løjt er da rigtig køn.

ej han er en virkelig dejlig VALLAK.
Bemærkninger
25/12 2008 skete der noget helt fantastisk jeg sad ved morgen bordet og spiste med min familie også siger min mor at jeg havde fået en ekstra gave jeg spurgte selvfølig om hvad det var også sagde min mor og far at de havde købt Løjt! Jeg var så overlykkelig og jeg løb ud til ham og sagde til at nu var han min og nu skulle han aldrig sælges. Jeg startede med at hygge med ham nede fra jorden også nogle dage senere skulle jeg op på ham jeg skridtede selvfølig kun på ham og bagefter skulle min søster op og ride på ham. Løjt stak af med hende og bukkede hende af og efter det løb han lige igennem hegnet jeg kiggede redselslagent efter ham og var bange for at han vil side fast men han løb bare hjem. Det viste sig at Løjt ikke var ordenligt tilredet og at jeg selv måtte til ride ham ordenligt jeg lærte ham at skridte uden at stoppe op og spise og at han skulle trave uden at smide mig af. Også efter et års træning syntes jeg at han var klar til at galopere jeg sad og brugte mundlyde hele tiden for at han ikke skulle smide mig af. Det gik fremad også tilsidst behøvede jeg ikke at bruge mundlyde uden pauser for at holde styr på ham. En dag hvor jeg galoprede i vej kanten var der et væltet træ og Løjt gad ikke at stoppe så han sprang bare over det og det fik mig til at syntes om spring jeg begyndte at stille små spring op og sprang over dem. Jeg havde ikke lært at springe og det havde Løjt heller ikke og en dag. Blev vi gode til at springe og min far lavede et spring til mig. Og jeg trænede og trænede men Løjt ville ikke springe. Også en dag hvor jeg havde fået stuerast og ikke måtte ride prøvede jeg nede fra jorden Løjt sprang lige over og en dag sprang vi en en meter<3 jeg var så stolt vi begyndte at ride en masse dressur stævner bare nogle nybegynder klasser. Også begyndte jeg at ville prøve at ride dressur og nu har jeg lært Løjt at gå til bidet. Og at stole på mig. Så vær en hest fortjener en chance til. Fra at være lille, grim, beskidt, uopragen og forfanget til at være en dejlig sød, rar og god pony der har lært at stole på mig.
il
ilo
ilov
ilove
ilove y
ilove yo
ilove you
ilove yo
ilove y
ilove
ilov
ilo
il
i

l

løj
løjt
løj

l
3/10 2013.
så var mig og løjt over ved min veninde og hygge. han stak dog af på vej der op. og da jeg kom over til min veninde valgte vi at træne dem i at køre vogn. det gik super godt og løjt var så lydig at han enda gik til bidet.


12/10 2013.
Så har mig og løjt redet med min veninde. Og det går temmelig godt med at få ham til at gå til bidet. Og det går også fremad med at springe på ham. Nu har han sprunget 120. Med rytter.

9/11 2013.
Jeg har grædt og grædt rigtig meget idag fordi at min lille stjerne har fået lunge betændelse:,( så her på Mandag skal han tjekkes af en dyrelæge;)


15/12 2013.
godt nok er det en sen opdatering men dyrelægen havde været forbi og vi fik afvide at løjt bare havde støv alergi (astma). jeg er glad for at det ikke er værre men nu skal løjt have noget medicin så hans anfald kan forsvinde men han vil altid have lidt vejr træknings problemer men det er kun om vinteren. om sommeren må jeg ride helt normal træning ovs...

17/12 2013.
jeg har været ude og ride på løjt idag jeg trænede meget sidelæns også trænede vi også meget i traven. så nu er han blevet bedre til at holde traven uden at sætte i galop.

6/1 2014.
jeg fik omsider løjt med til undervisning efter hans pause da han jo har astma. han var lydig og det hele, men da vi skulle hjem kom min mor til at bremse for hårdt op så løjt faldt i traileren:( jeg løb ud af bilen og over til løjt han lagde i traileren og sendte mig de mest uskyldigste øjne jeg nogensinde har set. han var gledet under stangen hvor han skulle hægtes fast men heldigvis kan man tage stangen af. løjt lagde helt stille og prøvede ikke at forsøge på at komme op før vi hjalp ham op. der var så heldigvis ikke sket noget med ham:) men min søster var sikker på at han havde brækket sit ben eller noget ligende. hun tror altid det værste når der sker noget:)

12/4 2014.
i dag red mig og løjt bidløs og nu har jeg lært ham at give efter i nakken i skridt imens han er cordeo. jeg er så stolt af ham. men vi vil nok aldrig nå langt på stævne pladserne pga hans astma
:,( han fortjener det ikke. han er så dygtig han gør mig altid glad og sommetider pisse sur;)


02/05 2014.
i dag var jeg ude og ride på løjt jeg valgte at ride en lidt længere tur. vi red forbi et læ skur fyldt med får det havde løjt ikke set og de får de løber lige pludselig ud af læ skuret og løjt bliver så bange at han springer ud til siden og jeg falder af og skraver begge mine knæer hen af asfalten, det gjorde kraft perkme ondt! min far kom med heste trailer for at køre mig og løjt hjem. det ene sår er helt ind til kødet!

25/05 2014.
i dag red mig og løjt stævne vi sprang LE og LD. i LE fik vi fire fejl, og i LD vandt vi en første plads og en smart sports taske. det var så fedt!!

18/06 2014.
i dag købte jeg en sort brun rebgrime og et brunt træktorv. også lige mit drømme pande bånd og alt ser så flot ud på ham!

02/07 2014.
i dag sprang jeg på løjt og vi spang 95 cm!! det var mening at vi bare skulle springe 80 cm! da jeg skal træne ham til pony uge hvor vi skal ride vores første LC i spring<3


29/3 2015
Idag red jeg lidt hygge ridning på løjt, vi sprang lidt i cordeo og hyggede bare ude på folden ;)

30/3 2015
Idag tog vi en tur op til Brugsen for at handle lidt ind :D jeg parkerede ham bare lige uden for, det er meget nemmere og sjovere end at cykle ;)

20/11 2015
Idag red jeg på løjt inde i ridehallen vi red uden noget som helst udstyr, han var rigtig sød og styrbar med benene, jeg tror snart at jeg tager ham ud i naturen igen uden udstyr på igen <3

21/11 2015
Idag red jeg op i Brugsen på min anden hest Zafir og min søsters kæreste red på Løjt uden sadel det var hans første gang på hesteryg :D min søster lånte min faster hest. Løjt han tog turen meget flot selvom Fred ham der red på løjt var en smugle nervøs

24/04 2017
løjt er blevet pensioneret fra spring for godt 2 måneder siden nu :( var helt ude af mig selv, fordi at jeg lige pludselig blev klar over at denne her pony ikke holder evigt... en dag så er han her ikke mere, og der går jo kun få år, så skal han have fred. Det er hårdt at tænke på når han bare har været min bedste ven i nu over 8 år. Han er min læremester, han lærte mig at uanset hvor dårligt det går, skal man aldrig give op, for en dag skal det nok give pote. Så nu er han bare hygge pony, og bliver brugt til skovture. Han bliver også redet af to andre piger på 12 og 13 år, de er allerede blevet så glade for ham, og giver ham den opmærksomhed som jeg ikke altid har overskud til at give ham, da skolen presser lidt på, også har jeg jo også to andre heste som skal trænes. Men løjt har gjort sit arbejde på springbanerne, han har altid været en drøm at have med på stævnebanerne, så nu vil jeg bare nyde de sidste år jeg har med ham.
Kommentér på:
Knabstrupper løjt (my soulmate)
Annonce