{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod - Lido [Tidl. hest] 2006

3.794 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod - Lido

Fødselsår:
2006
Højde:
168 cm.
Temperament
Lido er en meget cool hest, der ikke lader sig skræmme af ting. Han er utrolig nysgerrig og modig. Man kan ikke mærke på at han er halv fuldblod, så rolig er han. Han elsker at blive nusset og klappet. Men han elsker også at arbejde, det nyder han meget. En rigtig bamsehest!
Gangarter
Skridt: Træder fint ind under sig, god overtrædning og går meget sikkert frem i skridten.

Trav. En er meget bærende, flyvende og taktfast trav. Som SKAL fremhæves!

Galop: Rigtig dejlig "op ad bakke" og meget rummelig. Den stærkeste gangart.
Stævner
Ingen med mig endnu. Han skal lige uddannes lidt mere.

Han har gået babyjagt og et enkelt terrænstævne på 85 cm. Endte som nr.2, med gammel ejer, men ikke andet.
Stamtavle
F: Linardo, DVH 869 DK DV -Plac. i S** spring & 4 pl. i Grand Prix (stadig aktiv springhest)

FF: Linaro, DVH 728 DK DV

FFF: Landgraf 1, DE321210391966 DEU Holst.

FFM: Tamara, DE321210140581 DEU Holst.

FFFF: Ladykiller XX, DE321210384761 DEU XX

FM: Corona, DS 13266 DK DV

FMF: Coronado DVH 508 DK DV

FMM: Limara, DS 9898 DK DV
____________________________________________________________

M: Mariegårdens Donna Di, DS 9404965 DK DV

MF: Dorpas X, DH 414 DK DV

MFF: Don Pedro XX, AAV-5130 DEU VZAP

MFM: Anuschka (CHYSZOW), AA-7111 DEU VZAP

MM: Ranett X, DS 6966 DK DV

MMF: Radautz (TOPOLCIANKY), OO+386 DK DSAH

MMM: Desert Love XX, DS 3868 DK DV
--------------------------------------------------------------------------------

Lido, DV 210 DK
Køn
Vallak
Bemærkninger
Lido er en rigtig sød og smuk hest. Han er halv fuldblod og er en blandet DV m. Anglo Araber, OX Araber og Holstener. Han er rigtig cool, og modig. Da jeg prøvede ham 1 gang vidste jeg bare han var noget specielt og da jeg så havde prøvet at springe på ham, jamen så var jeg slet ikke i tvivl om at han skulle være min. Det jeg faldt mest for var nok at han er SÅ arbejdsvillig. Han gør bare hvad man beder ham om, uden så meget som at undre sig. Og det er selvom han slet ikke har prøvet det før! Han er bare så fantastisk og jeg elsker bare hans babyansigt og han charmerende hak i ørespidsen (som har hans mor lavet da han var føl) Han skal være min nye militaryhest efter jeg er færdig med min pony i 2013. Men vi har allerede købt ham nu, så jeg kan nå at uddanne ham indtil 2014, hvor han gerne skulle toppe på de store militarybaner. Så jeg ikke skal starte helt forfra med landsstævnerne i 2014 :-)

Dressur: Lido er ikke uddannet så meget i dressuren. Han har ikke lært grunddressuren endnu, men han bære sig og bruger sig godt trods det. Han har et rigtig godt hase arbejde og afskub. Han lægge sin hals rigtig fint og slapper godt af når han lægger der hvor han skal. Han har på kun 1½ måned allerede lært flydende schenkelvigninger i skridt og trav, fra ingenting! Og nu efter 2 måneder påbegyndt forpartvendinger som køre der ud af! :-)

Spring: Lido er ud af næsten udelukkende springafstamning, så springe kan han vel nok. Lido er sprunget på enkelte spring til og med 1 meter (med gl. ejer) og løsspringer snildt 135 cm. Han har sprunget nogle baner på 80 cm. (med gl. ejer). Han har sprunget både vand, mur, andet fyld og nogle kombinationer. Han er rigtig cool i springningen, og hvis ikke afstanden passer, så klipper han bare af. Han springer med rigtig god op ad drift og bruger sin krop meget over springende og han gir den bare gas. Vi har sprunget 100-110 cm. baner sammen, helt uden problemer!

Terræn: Lido har redet jagt (babyjagt) med gamle ejer. Han har sprunget terrænspring til stævne på 85 cm på 1,8 km og blev nr. 2 ud at 29. Jeg har fået afvide at han er rigtig god til det og at han nyder det rigtig meget. Han har bl.a. sprunget nedfald og små grøfter. Jeg glæder mig MEGA meget til at komme ud i terrænet på ham til sommer :-) Vi var ude på min træners nybyggede terræn bane for at se banen og vi havde taget hestene med i et torv. Så gik vi op på banketten og stoppede der oppe, men Lido gik bare vidre ud over kanten helt alene! Uden en kommando på at skulle gøre det! Og bagefter gik vi hen til en tørgrav, og så gik vi over, og han kiggede ikke engang ned på den! Han er en sej terrænhest!

Tur: Lido er jo simpelthen så cool, der er intet med ham, når han rider tur. Han har redet på stor hovedvej, ved tog, viadukter, broer og meget mere. Han elsker at ride tur, og er rigtig energisk. Han nyder virkelig en god lang tur, og han nyder udsigten. Han eeeelsker en hurtig galoptur, og han giver sig ikke bare for en konkurrence. Han giver alt hvad han har, og han er utrolig hurtig, men det forklare jo at han skal være militaryhest.

D. 31/1-2013:
Det var aftalt at vi skulle have Lido til handelsundersøgelse med ejeren. Jeg skulle godt nok i skole, men jeg tænkte ikke på andet end om Lido ville gå igennem dyrlæge. Jeg håbede min far ville ringe, hvis han gik igennem, men det gjorde han ikke! Da kom hjem var min far ikke kommet hjem, så jeg var bange for at han ikke var gået igennem! Men da kom min far hjem, men uden Lido. Så jeg ventede bare på min far sagde han ikke gjorde, da han sagde. "lige om lidt kommer (ejeren) med Lido". Jeg blev vildt glad, for jeg vidste at så VAR han gået igennem! Så jeg skyndte mig ud og tog imod Lido, og lukkede ham på fold, og iagttog ham på folden. Han kom hurtig ind i flokken og traskede stille rundt med de andre! <3

GRUNDEN TIL AT HAN BLEV SOLGT IGEN:
Han var rigtig sød i starten da vi havde ham, men han havde jo heller ikke muskler eller energi til at være vild, så vi vidste ikke hvor vild han var i virkeligheden. Da han begyndte at få muskler måtte jeg ride med 3 ringsbid i spring det gik fint, men så begyndte han at bukke lidt, og det var ikke så slemt, men når jeg red dressur begyndte han at true med at gå i vejret og han bukkede. Og jeg red så en tur på ham uden sadel, det var bare en kort tur, men så løb han lige pludselig i fuld speed hjem og jeg hev og råbte for at få ham til at stoppe, men han ville ikke og så drejede han skarpt på asfalten så han væltede og røg ind i træhegnet på foldende og jeg landede på hovedet og fik lidt hjernerystelse og smerter i nakken. Efter følgende red jeg ham igen, men han havde til sidst ikke mere respekt for mig fordi jeg ikke var højere end 162 cm. så jeg kunne ikke holde ham så godt. Nå vi så red tur normalt med sadel, begyndte han lige pludselig at stejle og dreje rundt, og han ville ikke vende sig igen, og til sidst blev jeg mere og mere utryk. Og det har givet mig en utrykhed, som nok bliver svær at komme af med, og derfor ville jeg finde en rolig og lydig hest i stedet.

http://emmaeventing.wix.com/emmamhansen
Kommentér på:
Dansk Varmblod - Lido
Annonce