{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Pinocchio [Tidl. part] 1993

3.531 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Amalie:)
Kvinde | 25 år | Oprettet: 13. jul 2010


Anden særlig race Pinocchio

Fødselsår:
1993
Højde:
Ved ikke den præcise, men han er en 1´er :-)
Temperament
Han er rigtig sød i stalden, men han er lidt hovedsky, så hvis nogle af de små der ikke kender ham så godt, bare går ind til ham, kan han godt finde på at lægge ørene tilbage og nappe ud efter dem.
Han er jo ved at blive gammel, så han har desværre ikke så meget energi. Derfor er det svært at få et ordenligt tempo i ham, både i dressur og spring.
Gangarter
Rigtig gode, især galoppen!:-)
Stævner
03/02-2013: 70 cm b4 på STRK, fejlfri og anden uplaceret/femte plads. Vores første stævne, så er helt tilfreds!;-)

19/05-2013: LC2 på STRK, 70,23 %. Vores første dressurstævne endte med en andenplads ud af 35 og kun et halvt point fra vinderen.

20/05-2013: 70 cm b4 på STRK. Kom desværre til at ride over start før jeg skulle, men fik lov til at ide hele banen (plus omspringningen). Det gik virkelig godt og vi kom igennem med nul fejl og en tid der kunnet haft givet os en 4., 3., eller 2. plads. Havde den bedste tur nogensinde!

09/07-13: Ridelejr dressurstævne, LB2b på STRK. Det blev til 65,38 % og en førsteplads. Med en meget sløv pony, og en meget træt rytter er jeg rigtig godt tilfreds med min første LB :D

10/07-13: Ridelejr springstævne. 75-80 cm på STRK, metode b3. 0 fejl i begge faser og en tid der gav os en andenplads med mindre end et sekund til vinderen. Havde en virkelig god hovedrunde, men afstandende i omspringningen passede ikke helt, da jeg ikke fik støttet ham nok op. Han virkelig sød!

21/09-13: LC valgfri mod privaterne. 66,6 % og 1. uplacerede. Første gang jeg red mod privaterne, så er ret tilfreds! Han blev desuden bange for en kamera mand og ville bare ikke ud i det hjørne, så det var lidt øv. Ellers var han nu flink nok :) (læs bemærkninger)

22/09-13: 70 cm b4, fire fejl. Vi fik desværre en bom i hovedrunden. Han havde alleredet starten en klasse med hans anden halvpart, så han var helt vildt træt da jeg red ham. Man skal også huske at han altså er 20 år! Men resten af runden var rigtig god :)
Stamtavle
Ingen ;)
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Jeg fik halvpart på Pinocchio den 1. oktober 2012, men jeg red ham to gange om ugen et par måneder i år 2010, og var også på ridelejr med ham det år. Jeg var rigtig glad for ham, og ville gerne have part. Han var desværre ikke ledig, så jeg blev foreslået Pickwick. Ham havde jeg part på i næsten to år, indtil Pinocchio blev ledig for nogle måneder siden.
Jeg rider ham tre gange om ugen på Stutsborg rideskole hvor han står opstaldet. Han er en rideskolepony
Tirsdag springer vi, fredag rider vi dressur og lørdag/søndag rider vi enten dressur eller i skoven.

I sommerferien 2013 skal vi på ridelejr!:D

Vi har indtil videre (maj 2013) startet et dressur stævne og to springstævner. Flere kommer!

25/06-13: Da det var sidste tirsdag inden ferien sprang vi uden sadel. Det gik virkelig godt, og han var mega sød! Til sidst tog vi et spring på omkring de 80 cm uden sadel.

10/07-13: Er nu hjemme fra den mest fantastiske ridelejr nogensinde, på den mest fantastiske pony. Fik sprunget 105 på enkelt spring og 80 cm på bane, redet min første LB, fået tre rosetter med hjem og hygget mig virkelig meget! Masser af billeder kommer :D

01/09-13: Jeg havde glædet mig rigtig meget til at komme i gang igen efter ferien, men så fik Pinocchio ondt i ryggen:(( det har han desværre haft flere gange... Så nu skal han have en ny sadel! Indtil videre rider vi uden sadel.

20/09-13: I morgen er der stævne og han har stadig ikke fået en sadel. Great. Jeg kan heldigvis ride med Bonfires sadel, men det betyder altså at vi ikke rigtig har kunnet træne seriøst, så det bliver til en LC2 denne gang...

01/10-13: Har nu redet Pinocchio i et år! Wow, vi har rykket os meget <3 elsker min lille ponse :*
Kommentér på:
Anden særlig race Pinocchio
Annonce