{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod linkin park [Tidl. hest] 2005

1.057 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Horsfeldtgaard v. Mh
Kvinde | 40 år | Oprettet: 27. jan 2009


Dansk Varmblod linkin park

Fødselsår:
2005
Højde:
174 i stg
Temperament
dejlig temperemt! en snaksalig og kærlig dreng, med den helt rette tænding under ridningen! :)
Gangarter
over middel, - han er en virkelig dejlig hoppebold
Stævner
ja - men ved ikke hvor meget eller hvad klasser?
Stamtavle
F: Solos lantinus

Den kommer når jeg får stamtavlen samt pas hjem på ham, men han har mange gode blodlinier i sig, hvor mange forfædere går eller har gået i den meget høje ende af sporten.
Køn
Vallak - en dejlig dreng! :)
Bemærkninger
Linkin park fik jeg foræret af tidligere ejer da hun ikke havde tid, råd og overskud til ham mere! Hvor heldig kan man lige være! :D tænkt sig at få foræret sig noget så utrolig smukt og dyrbart! - FOR VILDT!

Han er godt redet, men er desværre ikke aldresmæssigt uddannet. Dette skyldes at han har været i periodisk vækst ind til han var 6 år, og nu står med en lille mus i venstre forkode som skal opereres væk her til maj. - derefter er han rent i røngten og klar til at starte op med uddannelse igen.

Jeg forventer mig meget af min "lille" skønhed! han har fantastisk gang, og super spring teknik så mon ikke vi når et stykke med et godt samarbejde :)

Linking er den første vallak jeg nogen sinde har ejet! det sku lidt sprcielt! har altid kun både redet og ejet hingste og hopper - aldrig vallaker! og må sige det er da specielt, humm de svinger ikke nær så meget i temperementet! det da lækkert ind i mellem ikke at skulle "kæmpe" sådan med humør svingningerne :)

Jeg er meget glad for ham! han er en meget kærlig hest, men utrolig klodset! han aner ikke hvor stor han er - og han er sikker på han ikke er større end at han kan hoppe i ens lomme, og hvis han ku så gjorde han det med sikkerhed! dertil skal også lige siges at linking tror han kan vende på en 25 øre og det kan han bare ikke, han banker hovede, røv og bringe ind i alt ting - hehe det er simpelthen utroligt!

Han følger mig over alt på stalden og på folden - ja over alt, og hvis man ikke lige giver ham den opmærksomhed han mener han helt sikkert har fortjent så tager han fat i ens jakke eller skupper til en! det er både irriterende og lidt sødt - men men linking det dur ikke at være sådan når man er 174 høj og vejer 750 kg. så er ens skub virkelig voldsom! så lige pt træner vi afholdenhed og det er begyndt at afhjælpe hans evige påtrængenhed :)


Som sagt kan man ikke andet en at holde af min store kærlige klodsmajord! og selvom han er det så forventer jeg mig meget af ham når først træningen rigtig kan komme igang :)

Der skal nok komme flere billeder af ham, både uden og under rytter :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod linkin park
Annonce