{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bonnie 2002

460 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Heidi K
Kvinde | 44 år | Oprettet: 8. maj 2008


Anden særlig race Bonnie

Fødselsår:
2002
Højde:
122
Temperament
Roligt
Gangarter
Indtil videre tegner det godt - styrbar i alle 3 gangarter og går rigtig pænt
Stævner
Emma er begyndt at starte stævner på bonnie og rider nu ld1 og ld2. Til sidst stævne fik hun 66% i begge klasser.
Stamtavle
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Bonnie købte vi midt i februar 2013 til min datter på 6 år. Emma har redet siden hun var 3 år, så hun synes det er fantasisk at have fået sin egen pony. Hun går virkelig op i det med liv og sjæl, og det er fantastisk at se glæden i hendes øjnene.

Bonnie har gået som elevpony de sidste 5 år på en rideskole, så det var med spænding at vi tog af sted for at prøve hende. Emma faldt for hende med det samme, selv om det dog var svært at få hende prøvet ordentligt, da der var undervisning i ridehuset samtidig med vi var der. Helt rolig i stalden, under strigling og opsadling. Emma red hende selv og var pavestolt, selv om hun endte med at blive overmodig, og fik sig en god galoptur :)

Vi har Bonnie opstaldet i en privat stald med løsdrift. Super godt sted med søde piger. Det har taget lidt tid før hun er faldet til på folden blandt de andre ponyer, så hun har derfor gået indenfor i boks om natten. Nu går det meget bedre, så nu glæder vi os bare til det snart bliver forår, så de kan komme på græs, og hun kan komme på døgnfold med de andre.
Kommentér på:
Anden særlig race Bonnie
Annonce