{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Hyben 2006

1.450 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jeanett K
Kvinde | 65 år | Oprettet: 4. apr 2008


Knabstrupper Hyben

Fødselsår:
2006
Højde:
160
Temperament
Hun virker (er) stille og rolig.
Gangarter
Skridt: Over middel
Trav: Over middel
Galop: Kendes endnu ikke
Stævner
Ingen
Stamtavle
Kendes
Køn
Hoppe
Bemærkninger
16.04.2013
Jeg ønsker ikke at hænge nogen ud, men vil omvendt heller ikke skjule, hvordan Hyben, som er i fol og har termin slut maj 2013, var lidt forsømt, da vi hentede hende i starten af marts 2013, men en masse wrap, godt foder, løsdrift, pleje og omsorg - og det går fremad. Hun har nu også haft smed og desværre er hendes hove ikke for gode, men smeden har gjort et flot stykke arbejde og hjulpet hovene på rette kurs. Hyben har fundet en allerbedste ven i min datters dejlige vallak Fiddi.

Hyben er bestemt ikke den kønneste hest, men til gengæld har hun et dejligt temperament og er trænet til lidt af hvert, sådan bare for sjovt.

Vi er stille og roligt gået i gang med at ride Hyben - eller det vil sige, min datter er. Jeg er nemlig mere til al det praktiske arbejde, men vil rigtig gerne lære at ride og vi håber så, at Hyben lige er den rette hest for mig. Jeg vil primært bare skridte ture i skoven, når jeg en dag har samlet mod til det.

26.04.13
Så har vi fået ordnet ridestierne, der ligger rundt om foldene og Hyben og Fiddi har været ude på mange herlige ture. Hyben er ikke så glad for at få sadel på, da hun primært er redet i voltigeringsgjord, men vi tager det bare helt roligt og så er der efter et par minutters betænkningstid ingen problemer. Jeg har endnu ikke redet Hyben, men det kan ikke vare længe, inden jeg gør et forsøg. Det værste, der kan ske, er jo "bare", at jeg falder af.

29.04.2013:
Så har jeg været i sadlen og skridtet Hyben x 2. Hvilken skøn følelse. Hun er så sød. Glæder mig til snart at skulle en tur rundt på ridestierne omkring foldene og forhåbentligt også snart en tur i skoven. Nu er det snart maj og så kan vi vente føl nårsomhelst. Kan man næsten ønske sig mere?

10.05.13
Været i sadlen og skridtet Hyben endnu engang og så ellers bare gået rundt med hende. Fiddi og Hyben kommer nu på græsfold 1 x 1,5 time. Det nyder vi alle, men der skulle lige trænes lidt "hør så efter - I skal ikke bare spæne afsted - vel" teknik

28.05.13
Så kom følle til verden - en lille plettet, meget smukt hingstebasse. Kom ud kl. 06:00 om morgenen og kunne næsten regne ud, at hun havde folet, da hun ikke var at se på folden og Fiddi stod uden for skuret og holdt vagt. Det var lidt med hjertet oppe i halsen, at jeg kiggede ind i skuret, for jeg havde sådan håbet på, hun ikke ville fole her. Men her stod følle lige så pænt og digede hos mor, så lettelsen var står. Mor fik mad, hø og vand og mor og følle blev lige tjekket. Små 12 timer senere tog mor følle med ud på folden og hold da op, hun fik travlt, for da var gang i den lille. Nu skal jeg så bare lære eller finde ud af, hvordan man skridter med et føl ved siden!
Kommentér på:
Knabstrupper Hyben
Annonce