{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest | Gorm † [Tidl. Part] [Himmelhest] 2002

1.148 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Natascha Rasmussen
Kvinde | 23 år | Oprettet: 9. apr 2013


Fjordhest | Gorm † [Tidl. Part]

Fødselsår:
2002
Højde:
Han er ca 1,45 med sko. (:
Temperament
Gorm er en helt special pony - han er sød når vi trækker en for fold eller strigler ham, men lige så snart man hopper op på ham går det bare fremad.
Gangarter
Skridt: Dejlig:-)
Trav: Dejlig:-)
Galop: Fantastisk og hurtig!:-)
Stævner
Ikke nogle endu, men skal starte:-)
Men har gået med ejeren:-)
Stamtavle
Den kender jeg desværre ikke.
Køn
En dejlig vallak.
Bemærkninger
Gorms og min historie.

Det hele startede med at Freja og jeg skulle ned til hendes part Pimento!.-) Jeg havde forstået at det var hende der skulle ride og jeg kiggede på men jeg skulle også ride, jeg lånte, så Gorm.
De havde sagt at han var ikke blevet redet i et halt år så det kunne godt være han lavede ballade, men han var virkelig sød hans gangarter er hurtige så det gik lidt stærkt men ellers var han en drøm at ride:')
Vi sprang et lille kryds for det skulle, Freja springe og så hoppede jeg lige over et par gange. Da vi skulle skridte af red vi en lang hyggelig tur hvor vi snakkede om alt mulig, og vi kunne se at hestene syntes det var dejligt at komme på tur, specialt Gorm efter han ikke var blevet redet i et år.
Da vi kom tilbage var hestene meget trætte især Gorm som ikke var vant til at ride..
Da vi var færdig tog vi hjem til Freja og jeg ringede til Linda og spurgte om hun manglede en der kunne ride ham? Hun sagde at jeg selvfølelig måtte ride ham så jeg begyndte at ride ham og nu er han bare fantastisk!:') Han er jo en dressur pony og aldrig rigtig har sprunget før jeg kom på ryggen af ham, nu har vi sprunget en meter sammen og han nyder det. Hvis han kan se spring på banen så er ørene fremme under hele ridningen!:)

16-10-2013
Vi hyggede os meget igår han stod bare ude på stald gangen og sov i mens jeg strilede ham og flettede ham. Vi sprang lidt, ikke så meget da han stadig skulle komme i bedre form. Da vi skulle skridte af red vi en tur ned til hans nye stald og tilbage igen.

20-20-2014
Så har vi været ude at køre, vi kørte til Hindsgavl dyrehave med Finn og Pinto, det var super hyggeligt. Vi var også ude og bade, Gorm hader general vand, og vandpytter. Men nu kunne jeg få ham ud, og han gad ikke ind på land igen!:')

Måtte sige farvel til min gulepony dreng på grund af tarmslyng!:'( RIP Gorm, ses på den anden side:'(
12-06-2014

Årh, der går ikke én dag hvor jeg ikke tænker tilbage på den tid vi havde.. Jeg savner ham mere end noget andet! Og når jeg så får en tur på en fjordhest der mindede meget om ham kan jeg næsten ikke holde tårnede tilbage.. Det hårdt uden ham, special når det var ham jeg kunne betro mig til når jeg ikke havde lyst til at fortælle andre om mine problemer, savner og elskede ham ufatteligt højt! - Vil bare have min gule prins tilbage..
Kommentér på:
Fjordhest | Gorm † [Tidl. Part]
Annonce