{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fuldblod (XX) Golani Magen 2008

1.976 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Camilla (:
Kvinde | 34 år | Oprettet: 24. sep 2011


Fuldblod (XX) Golani Magen

Fødselsår:
2008
Højde:
Ca. 163.
Temperament
Han er helt cool og god som dagen er lang :) En rolig børnepony i forklæning :P
Gangarter
Han har nogle fine gangarter :)
Stævner
Store hestedag 2012 - Blå Roset.

Stamtavle
Far: Arado
Mor: Trés Bien.
Morfar: Local Suitor.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Golani fik jeg hjem d. 30.03.2012.

Efter lang tids søgen på internettet efter den helt rigtige hest, så fandt jeg ham samme aften han var sat ind på siden og sat til salg.
Der var "et kedeligt billede" af en rød fuldblods vallak, men jeg vidste med det samme, at den hest, det var lige det jeg havde søgt efter!
Da jeg skrev med ejeren fandt jeg ud af, at der kom nogen og kiggede på ham dagen efter, men jeg fik hurtigt en aftale i stand og 3 dage efter tog jeg ud, så på ham og kunne med det samme sige at han skulle være min.

Sælger solgte ham, som værende "sød og nem". Hun fortalte at han lige havde haft kiropraktor som sagde han var helt fin.. Så jeg tog glad min hest hjem.. Lod ham falde til.
Kort tid efter blev jeg dog kontaktet af forskellige mennesker uafhængigt af hinanden.

Han havde været i træning hos en veninde - fortalte sælger. Men han havde rent faktisk været i "betalt træning" hos en træningsstald, som også havde opgivet at arbejde med ham, fordi han bukkede og derfor vidste tegn på smerter. Kiropraktoren havde kigget på ham, og sagt at han vidste tydelige tegn på sædsstrengsfistel og han stod derfor til at skulle have en operation.

Det havde jeg ikke forventet.
Det slog mig ret meget ud, for hvad skulle jeg nu gøre? ..
Der var ingen der rigtig troede at den kunne rides. Den bukkede bare rytterne af og vidste tegn på ubehag. Den ene sagde at hun regnede med at han havde Kissing Spines og det var derfor han sagde fra. Jeg fandt endda et indlæg om ham på heste-nettet, hvor det blev beskrevet hvordan han bukkede og smed af..

Vi var startet helt forfra på tilridningen og han tog det bedre. Fra at gå til at være nervøs, hvis vi bare stod ved sadlen fra jorden, accepterede han at vi kom op og sidde på ham..

Desværre fik han et spark på folden, som krævede dyrlægen kom ud.
Men samtidig fik jeg lige dyrlægen - for han blev bedøvet - at tjekke ham for sædstrengsfistel.
Golani stod helt stille og reagerede ikke på det mindste tryk.
Derfor kunne vi konstantere at han ikke har sædsstrengsfistel - og når ridningen samtidig gik bedre, besluttede jeg med dyrlægen at se tiden an.

Vi startede så helt forfra.. Et skridt af gangen og masser longe.
og langsomt arbejde han med os, i stedet for mod os.
Det har været en lang rejse. Jeg selv gennemgik også en svær tid ved at forlade en kæreste som absolut ikke var god for mig, så vi på en eller anden måde rejst os sammen.

Igår d 17.04.2013 tog jeg min første ridetur på ham ude på ridebanen. Vi har redet uden longe det sidste stykke tid.
Han skridter, traver, galopere.. gør alt for at tilfredstille sin rytter. Han har været ude og skridte ture ude på vejen, uden at vrikke med ørene.

Selvom han var meget mere kompliceret end jeg regnede med at han ville være, så ville jeg ikke være foruden. Jeg ved nu, at min mavefornemmelse som jeg fik da jeg så hans salgsannonce var helt rigtigt.

Han er min drømmehest og det betyder så meget for mig, at vi nu kan ride ud og opleve tingene sammen - med en glad hest, som nyder at have mig på ryggen.


Nyt; Desværre, så sagde Golani igen en dag fra og efter en tur med ambulancen besluttede jeg at der må være noget dybere med ham siden han efter en så god periode lige pludselig siger fra.
Så sidste vej var enten aflivning eller et nyt hjem, men ikke hvor som helst.

Heldigvis så stod min veninde Pia og manglede en selskabshest, da hun(desværre) måtte aflive hendes pony som var gammel og havde dårlige tænder.
Pia har derfor overtaget Golani og han går i løsdrift hos hende og trives.
Jeg mangler min bedste ven men jeg er glad for at jeg altid kan køre ned til ham og at have fundet det rigtige sted til ham. <3

Kommentér på:
Fuldblod (XX) Golani Magen
Annonce