{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Sir Victor Of Ireland [Tidl. part] 1998

1.121 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dressage&Jumping
Kvinde | 29 år | Oprettet: 12. jan 2007


Irish Cob Sir Victor Of Ireland

Fødselsår:
1998
Højde:
148 cm
Temperament
En dejlig dreng med et godt sind. Han er stille og rolig, og elsker at hygges om.
Gangarter
Jeg skal selv lige finde traven uden sadel, da jeg kommer fra at ride heste.
Skridten, han skal lige hjælpes frem af, ellers går han bare og sove.
Traven: Stille og rolig, hvis man fortæller ham det, kan han godt være fremadgående.
Galoppen: Super lækker, det er ligesom at side i en sofa.
Stævner
Ingen med mig. Men har startede nogen med sin ejer.
Stamtavle
Ukendt
Køn
Vallak
Bemærkninger
22/4 – 2013: I dag var min første dag sammen med ham, så vi tog det stille og roligt, så lige at lærer hinanden at kende. Da jeg skulle hente ham på folden, stod han bare og åd, så jeg måtte gå op af bakken, for at hente ham, (håber han ender med at komme når jeg kalder), derefter gik jeg op til striglepladsen og satte ham, mens jeg hentede tingene. Jeg striglede ham, og man kunne se han nød det. Efter lag jeg et fleecetæppe på ham, og så tog jeg ham med ind i ridehuset hvor jeg hyggede med ham, fik ham til at gå efter mig, og da han ikke gad det mere, satte jeg mig op på ham og travede lidt på ham.

23/4 – 2013: I dag red jeg i skoven med Natalie, det var super sjovt, og vi øvet noget galop på nogen snoet og bakket veje, så der kom lidt træning i det. Da vi kom tilbage, tog vi nogen små spring, han var super sød, men han var også lidt træt, så vi tog bare nogen enkle, og så skridtede jeg af uden udstyr, og det gik ikke så godt, Victor ville selv bestemme hvor han skulle gå hen, haha.

25/4 – 2013: I dag var jeg en god tur i skoven, hvor vi trænede op og ned af bakker, og så farede vi vildt, tror så Victor kunne finde tilbage, men nej. Haha. Men han kunne da finde ud til vejen, hvilket hjalp meget, for så kunne jeg finde ud hen til den anden skov igen.

26/4 – 2013: I dag red jeg også i skoven, denne her gang var det bare stille og roligt, og så fik jeg taget lidt billeder, så jeg havde nogen så jeg kunne sætte ham herind.


Jeg har måtte stoppe på Victor da jeg skal flytte til Sorø med min kæreste, og det er 2 timer fra Victor af, jeg var ellers begyndt at holde rigtig meget af ham, han havde det bedste hjerte, og han var helt sin egen.
Kommentér på:
Irish Cob Sir Victor Of Ireland
Annonce