{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Varmblod Mac Kenroy [Tidl. part] 2002

1.762 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sandra Pedersen
Kvinde | 29 år | Oprettet: 4. nov 2007


Tysk Varmblod Mac Kenroy

Udfordringer
Fødselsår:
2002
Højde:
1.63, synes han er lidt lille selvom han kun er 2 cm lavere end min gamle hoppe, haha :-D
Temperament
Macks er en super dejlig hest! Han er en rigtig puttegøj og vil gerne snakkes med hele tiden. Selvom han kan være en lille Speedy Gonzales under ridning, er han alligevel rolig og nem at holde kontakt med, selvom fokusset engang imellem lige smutter ;-)
Gangarter
Træder godt igennem i skridt, men mangler lidt fremaddrift - som er en rytterfejl fra mig :P

Har en god trav, som jeg liiige skal vænne mig til, efter at være kommet fra stor hest!

Galop har jeg endnu ikke redet på ham endnu (mit eget valg), men under ejer og løs, ser den rigtig dejlig ud!
Vi arbejder pt. på at få mere balance i ham og på at vi finder hinanden, før vi begynder på den del af træningen.
Stævner
Har startet LD1+2 og LC med ejer, i dressur.
Stamtavle
Far: Stald Mejse's Rocky

Farfar: Rush (Westf)
Farmor: Hauptstutbuch Asper (NL)

Fff: Renoir I (Westf)
Ffm: Hauptstutbuch Myrte (Westf)

Ffff: Romadour II (Westf)
Fffm: St. Pr. Hauptstutbuch Goldie (Westf)

Ffmf: Master (Hann)
Ffmm: Hauptstutbuch Fianetta (Westf)

Fmf: Jasper (NL)
Fmm: Hauptstutbuch Organdy (Hann)

Fmff: Courville xx
Fmfm: Garma A (NL)

Fmmf: Orlando (Hann)
Fmmm: Hauptstutbuch Sassa (Hann)



Mor: Deutsches Reitpferd Monika

Morfar : Sidney (Holst)
Mormor: Flirt III (AHblt)

Mff: Silvester (Holst)
Mfm: Hauptstutbuch Kamera (Holst)

Mfff: Silbersee (Ausl.)
Mffm: Hauptstutbuch Halling (Holst)

Mfmf: Cor de la Bryere (Ang.N)
Mfmm: Hauptstutbuch Bettina (Holst)

Mmf: Koheilan I-16 (ShA)
Mmff: Fleure F.1 (AHblt)

Mmfm: Kohelian I (ShA)
Mmm: 35 O'Bajan X (ShA)

Mmmf: Shagya I (Babolna) (ShA)
Mmmm: Arva
Køn
Vallak
Bemærkninger
Mac Kenroy (til daglig kaldt Macken eller Macks, hihi :-D) er min nye part, som ejes af Louise http://www.hestegalleri.dk/galleri/194097-tysk_varmblod_mac_kenroy_droemme_prinsen Jeg skal til at ride sammen med Louises mor, mens Louise selv bosætter sig i Randers.

D. 28 april var jeg for første gang ude og prøve Macks, efter at have snakket lidt med Louise om det. Det gik over alt forventning, og fik af vide at der ikke er mange som bare kan sætte sig op og så gik han bare - men det kunne jeg, hihi (skulderklap til mig selv) :-D
Havde min mor med derud, hun synes godt nok han var rigtig sød og dejlig, og så var hun lidt vild med at han ikke var sååå høj igen, hehe :-D
I bilen på vej hjem sad vi og snakkede om fordele og ulemper, meningen var nemlig at jeg ville sætte ridesporten på standby til efter HF, da sidste gang jeg forsøgte at tage skole og hest ikke helt fungerede sammen. Men da jeg kom hjem om aftenen blev jeg enig med mig selv om, at det måske ville være meget godt til mig at fortsætte; mit stærkeste argument var at hesten er med til at min uge kan hænge sammen, selvom jeg kun er ude ved den 3 gange om ugen. Og hidtil har jeg ikke været andet end glad for det valg!

Macks er en speciel hest, og han er svær at ride, samt han slet ikke er alderssvarende uddannet grundet han er tidligere rideskolehest. Men Louise har gjort et fantastisk arbejde med ham, og jeg glæder mig til de udfordringer som ligger forud! Meningen er at jeg skal starte noget undervisning op ved Louises træner, Pia Lundberg, men nu skal Macks og jeg lige have fundet hinanden først. Jeg håber at kunne komme ud og starte nogle stævner med ham, også for at han bare kan komme ud at kigge og lære!

Allerede fra dag 1 vadede Macks lige ind i mit hjerte, og selvom jeg pt. (pr. 4 maj) kun har redet ham 4 gange, så kan jeg mærke at der er et godt team på vej.

** 10. maj 2013 **
Nu har jeg redet Macks 6 gange, igår var jeg for første gang alene med ham, og han var simpelthen så sød!
Idag var min søster med ude, og hun hjalp mig lige hurtigt med at få redet Macks ordentlig igennem. Han var simpelthen en drøm at sidde på idag, og fik godt nok gang i mine mavemuskler - hvilket bare er super lækkert! Macks var så super sød, og vi fik virkelig bøjet ham igennem, samt jeg kan mærke at vi er blevet meget mere "kompatible" sammen, så kan godt mærke at vi da måske snart skal tænke på at få trænet noget galop og få bygget mere balance ind i ham.
Fik også af vide idag, at efter blot 6 gange hvor vi har redet sammen, er vi allerede begyndt at udvikle os meget mod den rigtige retning! :D

** Juni 2013 **
Idag havde Macken og jeg for første gang undervisning sammen, og har bare fundet en rigtig god underviser! (Det kunne ikke gå op med Pias travle skema)
Sara er nøjagtig efter mine principper og hun forklarer tingene rigtig godt - idag fik hun endda set Macken fra sin (RIGTIG) dårlige side, så hun ved heldigvis hvad hun "går ind til", hehe ;-)
Har fået nogle værktøjer at arbejde med, og kan godt mærke at det bliver rigtig hårdt fordi det lige pt er rent "tovtrækkeri" mellem mig og Macks - hvilket gør at jeg hurtigere bliver træt + frusteret = en hest der løber om hjørner så snart jeg giver efter. Det er rigtig træls, men håber virkelig snart vi kan få rettet op på det!

** 2. september 2013 **
Nu har Macken og jeg fået undervisning ved Sara omtrent 4-5 gange, og jeg kan slet slet ikke få hænderne ned fra over hovedet! Første gang hun var der løb han rundt med hovedet i vejret, men efter en omgang massage og nogle meget hårde timer hos Sara, kan jeg nu omsider ride ham rundt uden han stort set får sine flip (det sker engang imellem at han "bryder ud af muren", med det er hvad det er), og vi arbejder nu på at få ham lagt over på udvendige tøjle da han har været vant til at være på indvendige. Det går SÅ godt med ham, han er sååååå dygtig, den lille baby!
Uden for undervisningen ligger Macken og jeg, og leger lidt med at lære at lave schenkelvigninger og versader, hvilket jo er meget nemmere nu hvor han kommer ud på udvendige. Han gør det SÅ utrolig godt, og selvom han synes det er nogle RIGTIG svære ting hans plejemor (miiiiig) beder ham om, gør han det bare så godt!
Der er også sket en stor forandring ellers, han har fået en del mere gang i bagparten (nogle gange kan jeg godt ryge lidt ud af sadlen, når han lige arbejder igennem, hehe) og hans hals er bare blevet så flot. Desværre putter han sig stadig rigtig meget, men det sker oftest når han er hidsig eller træt.
Satser på vi er stævneklar til foråret, bare til nogle små klasser, hehe! :-)
Kommentér på:
Tysk Varmblod Mac Kenroy
  •   4. okt 2013 Marie og Julius er flyttet til Stald Raypawers smiley

  •   16. sep 2013 Mange tak, det var super sødt skrevet smiley

  •   8. sep 2013 Tusind tak for din kommentar og bedømmelse ved min hest, De Soto. Det er godt nok også en fin hest du har dig! kæmpe høj smiley

  •   9. jul 2013 Det kan være jeg skal se om der er sådan en indenfor nogenlunde køreafstand smiley . Jeg kan sidde ned 1 omgang eller sådan noget i min springsadel, så giver jeg op! :b . Savner godt nok lidt en dressursadel så jeg kan komme ordenligt ned om hende og få redet hende igennem - og til vi starter undervisning!
    Tror også hun savner at springe, for hun er begyndt at hoppe over sin skygge sådan 1 gang hver gang vi rider smiley .

    Jeg er i hvert fald lykkelig for min! Skal aldrig have en anden, så kan folk være noget så glade for deres fancy Samshield, men udover GPA er der ikke en hjelm på markedet jeg vil have udover min Uvex! Og så er den jo egentlig pæn nok at se på smiley


  •   8. jul 2013 Har lidt ønske om en Kieffer Lech Profi - min svigerinde har den og den er bare skøn at sidde i! Er der meget støtte i en HDR? smiley .

    Jeg gav 850 for min Uvex - den er stilren i designet, der er MASSER af ventilation OG den kan spændes ind! Mine små søskende kan passe min ridehjelm, for den kan spændes ind fra en 55 til en 52! Men jeg har også et bette hoved (a)


  •   8. jul 2013 Det skal jeg virkelig også! smiley . Det er bare lige det der ed at finde en sadel som jeg kan lide - og ligger godt på hende :b .
    Det er satme surt at være nødt til at stoppe når det går godt smiley . Jeg regner med snart at skulle i gang med Chantell og springningen - både for at baneridningen ikke skal blive for meget og så fordi det også giver muskler smiley . Hun er jo styrbar, hun har bare springhestetændingen smiley .

    Køb en Uvex - de er billige i forhold til andre ridehjelme og jeg er SÅ glad for min! Mit hår har ikke været svedt siden jeg red med min Eurolite. Den har været aaaaaaalle pengene værd! smiley .


  •   7. jul 2013 Ja - eller, hun kan faktisk godt trave afslappet rundt, jeg kan bare sleeeeet ikke hjælpe hende fordi vi kun har en springsadel pt., så hun bliver hurtigt meget hektisk smiley .
    Hold da op - hvordan kan du klare det!? smiley . Jeg glæder mig allerede fuldkommen sindssygt til min har sat muskler nok/fået grundridningen på plads til at kunne komme i gang med springtræningen smiley

    Flotte billeder - men husk lige faldhatten! Taler af erfaring når jeg siger at den redder ens liv smiley


  •   6. jul 2013 Tror sagtens min kan gå en LC1 lige pt., vil nok bare få kommentaren: Ikke vist ved alle travøvelserne smiley . Min har det nemlig med at blive lidt for overivrig - men så er det jo heldigt at det er en springhest og ikke en dressurhest smiley

  •   6. jul 2013 Det er svært at lade være med at blive mega entusiastisk når man har verdens dejligste ude i stalden smiley . Bliver altid mega glad og kan slet ikke stoppe med et snakke igen når folk spørger ind til hende - forestil dig lige hvordan det bliver når nu vi begynder at få undervisning og kommer ud at starte lidt smiley .

    Så smutter jeg lige ind og kigger når de bliver lagt ind smiley


  •   6. jul 2013 Ja, og hun har været hele "rejsen" værd - tror folk tænker jeg er sindssyg når jeg fortæller om hende smiley .

    Jeg har også smidt en høj til jer - er helt vild med de billeder du har af jer i sort/hvid! smiley


  •   5. jul 2013 Tak smiley . Ja, men hun blev solgt til anden side da jeg sagde op i Silkeborg, så det blev ikke rigtig til så meget smiley . Til gengæld er hun kommet et rigtig godt sted hen - og jeg endte med Chantell, så det hele gik jo i sidste ende smiley

  •   23. maj 2013 Tusind tak for din fine kommentar og bedømmelse hos Wilaya! Hæh, jeg synes også hendes lange man giver et lidt mere charmerende udtryk - den ryger dog af, når vi engang skal ud til stævner smiley
    Sikke en fin part du har dig - fine billeder du har af ham smiley Du rider ham flot og han ser dejlig let ud fortil. Har lagt en høj.


  •   8. maj 2013 Nåh, han ser da super fin ud smiley Tillykke! Skønne billeder ...held og lykke med ham

  •   6. maj 2013 Nårh ja selvfølgelig han have en ekstra høj fra mig smiley

  •   5. maj 2013 Selvf. en stor høj herfra smiley

  •   5. maj 2013 super sød hest. velkommen!<3<3


  •   4. maj 2013 Selvfølgelig Velkommen til dig og min søde hest Macken smiley

Annonce