{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Kildegårdens Pigall [Tidl. hest] 2001

7.332 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sara Wagner
Kvinde | 32 år | Oprettet: 25. dec 2005


DSP Kildegårdens Pigall

Fødselsår:
2001
Højde:
1,46
Temperament
vågen .
Gangarter
Fine, til 5-års championaterne sidste år fik hun 9 i trav og 8,5 i galop .. :D

28/5-09 * Jeg har trænet Pigalls skridt rigtig meget, og den er blevet meget mere afslappet og taktfast :)
Stævner
Pt. starter vi LA6 og PRI ..

I min ponytid på Pigall fik vi flere placeringer i de høje klasser til C-stævner, og fik også en placering i PRT til vores først og desværre eneste landsstævne.

Mig og Pigall fik placering til vores allerførste landsstævne :)
Stamtavle
Far: Flyinfact XX
Mor: Firhøj's Pia
Morfar: Holly Prince Rubert NF???
Køn
hoppe
Bemærkninger
DSP hoppe med stor personlighed.. Hun knytter sig meget til én person og vil gå gennem ild og vand hvis man behandler hende ordenligt. Hun er mørkebrun med en enkelt lille stjerne i panden.. Hun er 6 år og mangler derfor stadig lidt stabilitet, og kan nogle gange godt drille lidt i dressuren,, men ellers en super dejlig pony..



Pigall er den mest fantastiske pony i verden .. Hun har lært mig så ufattelig meget , og noget som ingen anden pony i verden kunne have lært mig . Hun er det bedste der nogen sinde er sket for mig, og jeg elsker hende over alt ..
Jeg har nået præcis det jeg ville med hende.

Maj 09 * Efter at Pigall har stået syg i vinteren 08-09 , er hun blevet meget mere moden efterfølgende . Det er SÅ lækkert ! Hun er blevet meget nemmere at ride på :)

16/6-09*
Pigall er bare fantastisk gående, og har været det de sidste mange måneder .. virkelig en helt anden pony . Overvejer om jeg skal få en til at starte nogle stævner på hende :)

Efter lang tid søgen, blev Pigall blev solgt d. 16/7-2010 til en meget glad og sød familie :)
Det er aldrig nemt at skulle af med sit kæreste eje, og jeg var meget kritisk med hvem der fik lov at prøve hende. Flere gange måtte jeg sende folk hjem igen, uden at de havde siddet på ponyen, fordi jeg ikke følte at jeg ville sælge til dem. Men det har været det hele værd, når den rigtige familie endelig kom!! :)
Det er så dejligt at følge Pigall hos sin nye familie, hvor hun bare har det som blommen i et æg, og bliver redet og plejet til den helt store guldmedalje! :)
Kommentér på:
DSP Kildegårdens Pigall
Annonce