{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Rascal Egeskov [Tidl. part] 2005

5.777 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Rascal Egeskov

Fødselsår:
2005
Højde:
168 cm, m sko
Temperament
Skalle er noget af en speciel herre med sine helt egne meninger.
Lige så snart at man har taget sig tid til at lære ham og kende, så får man al den tålmodighed tilbage igen som man har givet ham.

Skalle er en herre som man ikke kan andet end at holde a.
Gangarter
Dejlige store, jeg vil mene at de er over middel :-)
Stævner
Dog ingen med mig, men med ejer har han gået nogen dressur stævner ;-)
Stamtavle
Far:
Blue hors don romantic
Farfar:
Blue hors don schufro
Farfars far:
Donnerhall
Farfars mor:
Fiesta
Farmor:
Rosita
Farmors far:
Blue hors romancier
Farmors mor:
Menuet
Mor:
Remember
Morfar:
Robin
Morfars far:
Rambo
Morfars mor:
Iben
Mormor:
Fancy
Mormors far:
Fleuret
Mormors mor:
Jackie


Køn
Vallak, dog tror han selv til tider at han er en hingst... :-)
Bemærkninger
Rascal bliver til dagligt kaldt Skalle, ved faktisk ikke hvorfor at han kom til at hedde det, men det gør han altså
Skalledrengen er en fantatisk hest, som jeg har kendt efterhånden i lang tid, men først efter det sidste års tid er jeg begyndt at ride ham, rent faktisk først efter at han flyttede op på Følfod, men så blev han flyttet igen til vibekær og nu står han så på KAR igen hvor at han trives meget godt indtil videre. Jeg er nu blevet tilbudt en springpart på dejlige skalledrengen, hvilket jeg er rigtig taknemlig over! Han er virkelig en dreng som der er fantastisk, han har hjulpet mig igennem den svære tid med Avanti, hvor jeg fik lov til at passe skalle lidt, hvilket jeg er super glad for!

Skalle er en speciel hest som godt selv vil styre tingene og det er heller ikke alle folk han kan lide, rent faktisk er der ikke så mange heller som der kan ride ham, så jeg er blevet en af de meget heldige, dog havde mig og skalle også en stor kamp om hvor vidt at vi skulle frem eller ej og om at jeg skulle ædes eller sparkes på staldgangen, dog tog jeg det med ro og gav ham tid til at lære mig og kende og omvendt. Men nu kan man bare se, det hele er nu givet frem skridt og jeg kan nu ride ham i skridt, trav og galop! Dog må han ikke rides nu da han er halt... så nu venter vi bare på at jeg snart kan begynde part på ham, hvilket jeg glæder mig utroligt meget til!

Når mig og skalle har styr på dressuren, skal vi stille og rolig begynde til springning hos Michael Ladegaard, til at starte med i weekenderne med noget gymnastik spring, så vi lige begge to kan komme ind i rytmen og få styr på at ikke og løbe og få styr på afstanden og lære hinanden bedere og kende i springning også

Selvom at skalle ikke altid er lige nem eller ikke lige er alle folks drømme hest, eller selvom at vi har mange kampe, så er han noget helt særligt! Han er virkelig en dreng for sig selv, selvom at han kan være den mest irriterede hest, så kan han altid få et smil på mine læber!
Skalle har virkelig hjulpet mig igennem så meget og hjælper mig stadigvæk igennem alle de svære tider! jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre uden ham... Jeg er virkelig taknemlig over at skalles ejer har tilbudt mig part på ham, ja eller bare i det hele taget spurgt mig til at starte med om at jeg ikke ville passe hendes smukke dejlige hest<3

Opdatring d. 31 maj 2013
Som i nok har kunne læse jer frem til i status beskederne, har skalle ikke kunne rides for tiden... Men her for en uge siden fik vi dyrlæge på ham, men de fandt ikke helt ud af noget... Så her i mandags fik vi en mand ud som der hedder ryan eller et eller andet, hvilket hjalp rigtig meget på skalles problem!
Så vi har skridet ham i en uge snart og så må vi begynde at trave! Dog ved vi allerede nu at vi nu skal tage den gamle kamp op igen... det med at han bakker pga vores ben... Når men det har vi jo kommet over en gang så kan vi godt gøre det igen!
Skalle er nu også rykket over i en boks med vindue så han ikke bliver så stresset og sur, hvilket han allerede synes at det vindue bare er super lækkert!

Jeg tænkte lige at det var lidt tid til nyt tekst her inde. Skalle var begyndt at stoppe op og sparke ud i luften, dette skule selvfølgelig så tjekkes efter, vi fik så Ryan ud igen til Skalle, hvor vi så fik afvide at vi bare skulle skridte godt varm. Desværre så fik Skalle lavet et eller andet ude på folden da han fik et ret dybt sår, ikke stort men dybt Så der skulle der doktor dyr ud...
Når men ugen efter red jeg ham så og ja, han gik frem!!! jaaa, hvor dejligt ingen drilleri eller noget, virkelig dejligt!
Om søndagen var det meningen at vi skulle have været ude på tur eller nede på stranden, men det endte så med at vi red noget dressur i stedet, og nøøøøøj hvor var han sød! Det var nok også fordi at jeg også kunne ride ordenligt!
Mandag red vi bare uden sadel da jeg ikke sådan rigtig orkede noget og det regnede så vi skridtede inde i ridehuset, eller det vil sige det var meningen men det blev så også til trav da han bare gik lige der med hovedet jeg ville have ham til.
Fantastisk hest altså!

Skalle betyder virkelig mere ind nogen anden hest gør. Jeg er helt lige glad hvad andre siger om ham, for han er min bedste ven, bare fordi de ikke kan se det samme i ham som jeg kan.
Skalle har virkelig lært mig meget og lære mig stadig en del, hvis jeg ikke rider ordenligt så får jeg bare tilbage og når jeg så kan ride ordenligt igen, jamen så er han bare så dejlig! Selvom at vi har vores nedture, så ved jeg at de opture nok skal komme til os igen og igen! Selvom at han er en speciel hest, ja så er han bare den bedste for mig!
Når jeg er sammen med ham går tankerne kun på ham og ingen andre, han kan altid få et smil på mine læber igen! :-')

Okotober måned:
Så er det vel nok tid til lidt opdatering tænkte jeg. Når men Skalle og jeg er begyndt dressur undervisning, dog er der en del ting der skal arbejdes på, vi er lige nu i gang med at arbejde på frem knappen så den skal komme stille og roligt næsten uden ben hjælp, dette går okay frem ad og så er der galoppen hvor at jeg først skal lære at sætte ham i galop første forsøg og at jeg skal lære at sidde musse stille. Men vi er sikre på at det nok skal komme. Vi har lige talt om at jeg skal begynde at ride med spore på ham, da han kan være rigtig strid til det galopanspring også med at komme frem i tempo og bruge sin bagpart noget mere der lukker han nogen gange fuldkommen af.
Og så når vi har fået noget mere styr på dressuren så skal vi i gang med at springe, dog siger Skalles ejer at jeg bare skal sige til når jeg gerne vil begynde men tror lige at vi venter lidt endnu
Kommentér på:
Dansk Varmblod Rascal Egeskov
Annonce