{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Kashmina [Himmelhest] 2001

2.874 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line Thestrup Clausen
Kvinde | 24 år | Oprettet: 10. apr 2012


Anden særlig race Kashmina

Fødselsår:
2001
Højde:
En dejlig 1'er pony på 144,5 cm i stang<3
Temperament
- Rolig, men kan sagtens blive tændt og svær at holde tilbage når vi laver noget sjovt, men altid styrbar. Til tider stædig!!
Men lige præcis den pony som jeg elsker!
Gangarter
Skridt: Fin, hun er fremadgående.
Trav: God, over middel
Galop: God, mangler lidt balance
Stævner
Mange springstævner, med næsten placering hver gang. Hun er den sejeste pony i verden!!
Stamtavle
Ukendt, men sikkert møg lækker
Køn
Den (s)kønneste hoppe
Bemærkninger

Jeg er så heldig at være ejer af den smukkeste, dejligste, skønneste, frækkeste, hurtigste, dygtigste og fantastiske pony, Kashmina. Jeg fik hende til min konfirmation d. 5 maj 2013, den bedste dag i mit liv. Hun er god i dressuren, det er ikke noget jeg går så meget op i men hun kan virkelig gå pænt når vi rider seriøst. I springningen er hun perfekt hun kan sit spring og hun elsker det, vi har sprunget 1 meter sammen og starter pt 80-85 til stævner. Mens jeg har haft hende har vi kun revet ned 6 gange og kun til træning derhjemme aldrig til stævner, Bedste pony!! I starten var der ikke så meget tillid ang. spring, men ny flyver vi over det hele. Hun er dejlig i stalden, på tur, på fold, på ridebanen og til sidst men ikke mindst også hel perfekt at have med i byen. Hun har en lille hvid snip på mulen. Jeg kender ikke hendes race, men satser på at hun er en New Forrest blanding, da flere har udtalt sig om at hun ligner en New Forrest, såsom smeden. Hun har en personlighed der siger spar to, og man kan ikke andet end at holde af hende, eller det kan jeg ihvertfald ikke, min prinsesse. <3 Hun er super god til ponygames, hvor hun er lyn hurtig. Kashmina kommer når jeg kalder. Hun elsker en ustyrlig galop ud over marken, også er det bare om at følge med, for hun/vi stopper først for enden, men hvis jeg vil kan jeg godt stoppe hende inden enden af marken, men hvorfor? Jeg har lært hende to trick, det er at kysse og bakke når jeg står på hendes side, det er hun god til. Jeg kan ride Kashmina uden udstyr i alle 3 gangarter og styrer hende med cordeo også i spring. Kashmina er noget helt specielt for mig, hun har gjort store fremskridt mens hun har været min. Kash er ikke bare en pony, men også min aller bedste ven, hun er hele min verden!!!!
Kashmina er den ultimative allround pony!

Jeg elsker den pony himmel højt. Aldrig har elsket noget så højt som min bedste ven Kashmina

Lige meget hvad der sker, vil du altid have den største plads i mit hjerte. Du har forandret mit liv, det kan jeg kun være glad for<3

Kender du hende fra tidligere må du meget gerne skrive til mig, da jeg er meget interesseret i at høre om hendes fortid :-)

Den 30/06 kom Kashmina til hendes nye ejere... Jeg elsker dig foreviget min elskede. Du vil altid havde den største plads i mit hjerte, elsker dig <3
Kommentér på:
Anden særlig race Kashmina
Annonce