{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Kvolsbæk's Creamy Queen [Himmelhest] 2004

2.406 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Karina - kvolsbaek.dk
Kvinde | 47 år | Oprettet: 27. jul 2006


Palomino Kvolsbæk's Creamy Queen

Fødselsår:
2004
Højde:
154 cm stg. (havde en periode hvor hun var syg som helt ung - hvilket gik ud over væksten). Forældre er henholdsvis 159 og 161 stg.
Temperament
Er lidt reserveret ved mennesker hun ikke kender, og hun trives bedst i rolige og vante omgivelser (hvor alt er "som det plejer").
Nem at læsse - går lige op i trailer.
Gangarter
særdeles gode!!
Stævner
nope....
Stamtavle
F: Stargolds Cavalero
MF: Kingo
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg har selv avlet Creamy Queen - og det var starten på en drøm, der gik i opfyldelse. Husker tydeligt den dag, hvor Creamy kom til verden - da lurede jeg godt nok noget på de der blå øjne :) ...
Har nu vænnet mig til øjnene og kunne slet ikke forestille mig andet end at de var blå - for ellers var det jo ikke Creamy :)

Creamy har den specielle farve som hedder cremello (som gør at hun videregiver et cremegen, dvs. at hun fx. får et palominofarvet føl, hvis hun bliver bedækket ved en rød hingst...

Er kåret i Dansk Palomino Avlsforbund 2007 med følgende karakterer: 8 988 88 898 8 (DH).
Hendes kåringsresultat er overført til PSA - så det er muligt at avle i både DPA og PSA.
Hun kan desuden fremstilles i ZFDP, hvis jeg ønsker det på et senere tidspunkt.

"Hoppe af god type med lidt knappe rammer. Udtryksfuldt hoved godt forenet med passende lang, velformet og velansat hals. Skrå skulder, god albuefrihed. Velmarkeret manke. God overlinie, godt sadelleje. Velformet kryds. Lemmerne passende føre og tørre. Bevægelsen særdeles god, men snæver for og vid bag i skridt, særdeles god i trav og galop."

Creamy Queen fik den 12. april 2008 et meget smukt og velskabt hingsteføl (palominofarvet) efter Blue Hors Diamond Dancer. Føllet var helt perfekt - som bestilt :)
Godt eksteriør og lækre bevægelser..
Er blevet fremstillet mange gange med utrolige gode bedømmelser og karakterer alle gange. Er nu blevet kåret som avlshingst i PSA!!

I 2009 fik Creamy hingsteføllet Take That efter palominohingsten Kærgårdens Amarone. Et lækkert føl, der indtog 2. bedste hingsteføl til PSA følskuet!

I 2010 har Creamy Queen fået et elegant og smukt palominoføl efter DV-hingsten Tailormade Red Rebel.

I 2011 har Creamy Queen fået endnu et smart og lækkert hoppeføl - denne gang efter den eneste danskkårede hingst efter den verdensberømte Weltmeyer, Weltjunge.
Kommentér på:
Palomino Kvolsbæk's Creamy Queen
Annonce