{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Stald Kiels Jalousi 2004

4.716 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Carmen Louise R
Kvinde | 32 år | Oprettet: 24. feb 2005


Fjordhest Stald Kiels Jalousi

Fødselsår:
2004
Højde:
han blev målt til 143 med sko, da han var til kåring.
men vi har selv målt ham - han er kun omkring 139 - 140.
En lille satan, men han vokser endnu :D
Temperament
opmærksom.
Gangarter
rigtig fine - middel, til over middel.
Stævner
Ingen endnu.
Stamtavle
Mor : Luna.(Bliver brugt til svær kørsel, + LA dressur.)
Far : Max. (1 gang DM vinder + Sølv ved NM, flere gange, inden for fjordhesten.)
Morfar: Athos (Flere gange NM + DM vinder, inden for fjordhesten, nu også EM vinder.)

.. Resten kommer.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Den. 28 Juni 2006 fik vi ham hjem, han var en vild lille hingstebasse med sine egne meninger om tingene - det var da også helt iorden, når man ikke var vand til at være i hænder hverdag.
Nu er der gået 1½ år siden jeg fik ham og han har virkelig ændret sig personligheds mæssigt - nu nyder han at, have kontakt med mennesker, hvor før i tiden, var han lidt bange for det.
Vi er så småt begyndt på noget tilridning og det er gået rigtig godt, der har slet ikke været noget med ham. Jeg tror ikke at, der er noget ondt i ham, selv når de andre på folden sparker efter ham, går han bare sin vej, han sparker ikke igen.
Her i vinterperioden skal han have "vokse pause" og bare hygge sig i løsdriften.

Stald Kiels Jalousi, som vi kalder basse er en meget fin fjordhest, med et talent for dressur og spring, hvis man vil gå den vej. Han er en meget klog hest, som tænker selv. han har formidlet at kravle ud af et skridtbånd også bare stå og kigge på mig, som om at det var noget alle heste gør - op igen han kom på båndet også var der ikke problemer, han ville bare lige vise at han kunne :D
Han får mig altid mig og omgivelserne at smile, han er så sød og kommer altid tøffende hen til en, med hovedt nede for at vise at, han ikke gør noget. Man får sådan en lyst til at kramme ham, når han kommer.
Han er så tillidsfuld han gør alt hvad jeg ber ham om, han ville gå igennem ild og vand for sin ejer. Ligemeget hvor tosset en ting jeg ber ham om, gør han det! han betyder al verden for mig!!

___________________NYT_____________________
Men men men, basse er blevet sparket af en meget meget dum hest, så vi stadig går og venter på om han bliver rask, for de kan ikke se om det er en kalk samling i koden eller et knogle afskab, så nu går han bare på folden - han er faktisk rengående, men han får lidt ekstra tid også skal han i genoptræning også må vi se om det kan holde eller ej.
Kommentér på:
Fjordhest Stald Kiels Jalousi
Annonce