{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Baileys aka Bælle [Tidl. hest] 2003

552 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rie, Trille & Fleur
Kvinde | 40 år | Oprettet: 14. okt 2011


Anden særlig race Baileys aka Bælle

Fødselsår:
2003
Højde:
Temperament
Bælle har et fantastisk temperament. Han er en rigtig drenger** selvom han nu er 9 år gammel. Han er en lille hidsig prop som gerne vil bestemme hvis han fik lov. Men når han ved den ikke går, så har man ham i sin hule hånd.
Gangarter
For det meste skridt, trav og galop ;-)
Stævner
Ingen - men han vinder 1 pladsen i mit hjerte hver dag.
Stamtavle
Ingen stamtavle
Køn
Vallak
Bemærkninger
Bælle er en rigtig rundkørsel af racer - han er Oldenborg, Fjordhest, Araber og Islænder. Der er sikkert nogle af racerne der er mere fremtræden end andre, men det bekymre vi os ikke så meget om. Nogle dage har han tydeligt araberens smukke bue, han har oldenborgerens karakteristiske hals, om vinteren har han den skønneste lange pels, om sommeren Fjordhestens vidunderlige lyse farve. Men det hele er harmonere bare, selvom de fleste lige kigger en ekstra gang når jeg fortæller hvad der ligger bag ham.

Fra det første øjeblik jeg mødte Bælle var der en særlig kemi imellem os. Det kan ikke forklares men skal føles i hjertet. Det er som om vi bare hørte sammen fra det øjeblik.
Jeg forstår ham på et helt særligt plan. Han får lov til at være den han er ligesom han altid lader mig være den jeg er.
Selvom han har været i mit liv i et år nu, har jeg faktisk kun siddet på ryggen af ham 2 gange. Desværre er jeg blevet lidt for tung for ham, og kan derfor først ride på ham før der er smidt nogle kilo. Men jeg har ham heller ikke for at ride på ham. Jeg har ham først og fremmest fordi jeg elsker at tilbringe tid med ham. Bare at se ham hygge sig på marken og give ham kærlighed knus og kys. Han kan redde enhver dårlig dag for mig.
Han smelter mit hjerte og bringer smil på mine læber hver dag.
Han er min ener.
Kommentér på:
Anden særlig race Baileys aka Bælle
Annonce