{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Coco's Calypso *solgt ;( [Tidl. hest] 1998

9.958 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Palomino Coco's Calypso *solgt ;(

Fødselsår:
1998
Højde:
154 ... Det er ikke størrelsen men gørelsen ;P
Temperament
Lidt varm til tider. Følsom, men helt igennem fantastisk :)
Gangarter


Alle over middel!
Stævner
Nogen stykker efterhånden ;) "Altid" godt placeret. Han går LA dressur og spring. Stort aldrig uden rosette.
Stamtavle
Yep!

Kan ikk liige huske det ellers på stående fod men vil da liige finde ud af det ;)
Køn
Vallak .... og super lækker ;)
Bemærkninger
Verdens dejligste hest! Skøn hest med et stærkt had over for dyrelæger! Bryder sig ikke om at blive passet og redet af fremmede og om de mænd der i hans øjne er nogen lede sjakaler ;P Dette gælder dog ikke alle. Han sætter pris på at sove til langt op af eftermiddagen Hvis han altså kunne slippe afsted med det. Han er en meget følsom og opmærksom hest der simpelthen er all around. Skønt jeg ingen forstand har på tror jeg han ville være alletiders til western men det er der andre der har givet deres mening om. Men dette er, på trods af særheder af format, den skønneste hest ever born i mine øjne!

Desværre er jeg nået til det punkt hvor pengene ikke rækker og tiden ikke er der på grund af uddannelsen. Så Coco er nu til salg. Desværre. Bestemt ikke med min gode vilje og håber på han engang bliver min igen :)

Coco er nu solgt.... ;'(

Mange trælse ting skete men nu har coco fået sit blivende hjem. Han har det godt og selv om jeg savner ham utroligt meget i min hverdag så er jeg i hvert fald glad for han er endt sådan en sted.

--------------------------------------------------------------

Jeg savner Coco og det vi havde.. Man møder aldrig sådan en hest to gange.. Ved han har det godt heldigvis.. tror aldrig jeg kommer mig helt over at have mistet min bedste ven og makker.. Men hvordan skulle man også kunne det.. Nu har jeg slettet tre andre solgte heste herinde fra min profil.. men coco kan jeg og vil jeg aldrig slette... til det elsker jeg ham for meget. Og vil ALTID gøre det.. Coco jeg savner dig <3

----------------------------------------------------------------------------

Jeg bliver tit nostalgisk når jeg sidder og kigger hans billeder igennem. Fortryder stadig ofte han blev solgt.. Desværre var der jo intet at gøre dengang. Tror bare aldrig man finder den slags kemi to gange i ens liv. Selvom Jeg elsker Coffee ufatteligt meget på hendes måde er der bare noget over Coco.. den måde vi bare klikkede på når vi sprang.. Ligemeget hvad og hvor højt så gjorde han det bare hvis jeg sagde det var okay.. Den måde han altid søgte tryghed ved mig og var afghængig af mig pga dumme ting i hans fortid.. han ville ikke finde sig i at blive passet af andre og selvom det var en pain in the ass nogle gange så blev man altså varm om hjertet. Jeg har så mange gode minder med ham og dem er der heldigvis ingen der kan tage fra mig. Han er den eneste ene af hans slags og jeg savner ham frygteligt meget stadig. Men ens bedste ven forsvinder vel heller aldrig fra ens bevidsthed.. Jeg er bare glad for han lever et trygt liv og trives hvor han er nu.. han har været nok igennem og den bedste fortjener kun det bedste!

Coco jeg savner dig hver eneste dag! Tak fordi vi i det mindste havde nogle fantastiske år sammen!
Kommentér på:
Palomino Coco's Calypso *solgt ;(
Annonce