{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bakkens Flicka 1999

5.989 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Bakkens Flicka

Fødselsår:
1999
Højde:
Hun er 148 høj
Temperament
Flicka er meget rolig men til tider kan hun også blive bange for de skøresete ting.
Flicka er også meget opmærkesom. Og når hun ser en spring giver hun den rigtig meget gas.
Gangarter

Skridt: den er frisk men somme tider kan det også bare gå i fryggeligt slow. men kan rigtig godt lide den så vil sige over middel. :-)

Trav: traven er rigtig god den er frisk, og men sider rigtig godt både i nedsidning og leetridring så vil sige over middel.

Galop: Den er lidt hurtig men arbejder at få den til at være lidt langsommere, arbejder på at gøre den bedre. så ville sige middel.

Tur: på tur går hun altså noget stærkere end hjemme på ridebanen der er hun virkelig vågen og har kontrol over det der sker :-)
Stævner

Rideskole Stævne ved Eriksholt, uden Placeringer i tempo ridning 1 fejl Tid: det kan jeg ikke lige huske.

Rideskole Stævne ved Eriksholt med placering i LD dressur 66,7% første plads

Skal snart til wiffertsholm stævne glæder mig total meget:-D
Stamtavle
Nej, hun har ikke nogen.
Køn
Hun er super skøn og køn hoppe.
hun har fire lyse sokker og så er hun rødbrun hun har en fin haflinger farve. og så har hun en blis:)
Bemærkninger
Jeg var ude og se på Flicka for første gang i Januar, hvor jeg prøvet hende 1 gang. jeg fik hende så som låne pony i April hvor hun stod på min rideskole, jeg lånte hende i et måned hvor efter jeg så bestemte os for at jeg ville beholde hende. så hun kom hjem til mig i Maj, da hun kom hjem blev min lille pony meget glad for at få noget selskab, men hun skulle lige kigge lidt på hvad det var en der kom ind på hendes fold. hun gav et lille "skrig" hvor efter Flicka fandt ud af det var Isma der bestemte, den rolle byttede de lidt senere om på.
Jeg har sprunget på hende 3 gange det gik okay godt, jeg faldt bare af en af gangene da jeg ikke har sprunget så meget før. Men jeg starte os først lige med dressur før jeg hopper ud i de store spring med hende.
Mig og Flicka har været ude og gå nogen skønne ture, og hun er altid frisk med hendes øre fremme
hun er 1000% trafiksikker hun har gået få cm væk fra en bus med tidl ejer, og det var ved en motorvejsbro - syns det er lidt cool. Flicka er nem at gå op i en trailer når hun så vil hun kan rides af alle. hun prøver altid på at gøre nogle glade hun kunne i hvert i fald aldrig finde på at gøre nogle ondt i hvert i fald ikke med vilje!:-) I skal bare vide alle sammen at denne hest er bare den bedste, she's my best friend<3<3<3 Jeg kunne hverken tænke mig sælge eller give Flicka væk, hun er for lækker og for sød til det! Tror godt vi kan nå langt sammen!<3<3<3
Flickas Tricks
Kysse, Smile, Stå ind til videre men er begyndt at lære hende spanske skridt, og .

10/8/13
Red uden sadel og uden hovdetøj, bare en grime og træktov. Hun var bare super god!<3<33



Fantastisk <33 FLICKA JEG ELSKER DIG SÅ MEGET <33
Lækker
Inteligent
Chic
Kanon
Allerbedst

Flicka jeg elsker dig
Hvad skulle jeg
Gøre uden dig?
Du har en bedstemt plads i
Mit hjerte du vil ej udsette
Mig for smerte
Og der for elsker jeg dig
Af hele mit HJERTE<3333

Flicka elsker også og galopere på stubmark. hun kan godt nok skrue op for speed knappen tro mig det har jeg prøvet mange gange. Og på mandag skal jeg ride undervisning uden sadel på Flicka. Det skal jo os prøves det skal nok blive hammer sjovt glæder mig os helt vildt. Flicka er os helt vildt sød og ride tur på vi var sammen nede til min nabo. og mor hun gik med lille Isma Og jeg red på Flicka. Vi red på stub marken og vi mødte en masse mærkelige ting synes hestene nok.:-) vi mødte en crosser som stod midt ude på marken det synes hestene alligevel nok var lige lidt mærkeligt. Og så mødte vi os en pap kasse som flød på jorden. Da vi red forbi den kiggede Flicka noget mærkeligt på den og isma hun var ligeglad. Den ting betød ikke noget så det var jo fint.;-) og da vi skulle hjem så galoperede jeg hjem det var skide sjovt.:-)

.Du har en.. . . . . . . .plads i mit. . .
.Hjerte, en plads. . . .fyldt med både.
glæde & smerte, den del kan du aldrig.
tag fra mig, heller ikk hvis nogen anden
skulle få dig nej, dig kommer jeg aldrig.
.til at glemme, i mit hjerte ska jeg dig. .
.gemme, i et hemmeligt sted vil du. . . .
. . altid findes for d er en Smerte .
. . . .jeg altid vil mindes, tro det . . . .
. . . . . .eller ej, j kommer altid. . . . . . .
. . . . . . . . . .til at elske. . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . Dig . . . . . . . . . . . . . . .

Nu har jeg været til stævne Hold op hvor var det sjovt jeg red skridttur skovtur men tror jeg vil prøve en anden lidt svære disciplin næste gang men så er det da prøvet hun var bare rigtig sød men hun drillede lidt fordi hun ikke ville gå i grus men græs og det var lidt irriterende men gik hurtig over og så flettede jeg jo os hende sikke en fin pony man fik ud af det og hun var os nem at rideog vi kørte forbi en masse vogne og hun tog alt i stiv arm tror faktisk at hun var den eneste hest der ikke flippede ud over dem så det var jo dejligt og så red vi osse i skoven og der var en masse fugle og gran grene der knækkede pg der tog hun os det helt roligt jamen man kan da ikke ønske sig en bedre hest end Flicka<33 hun er såååå dejlig
og så skulle vi osse til afslutnings parade og jeg vandt ikke noget fordi jeg ikke var med i de discipliner hvor man skulle vinde noget men det gør heller ikke noget fordi jeg ikke vandt og så var der lodtrækning om sponsor gaver og man kunne vinde en helt masse ting jeg havde nr 44 vandt heller ikke jamen sikke uheldigt dog men Flicka har bare været den bedste den dag sikke en skøn dag!:-);-)<33

Mandag den 18 November sprang jeg på Flicka over hos Henriette det var mega sjovt men det gik edderhakme stærkt sprang sådan cirka måske halv meter bare et gæt men jeg prøvede også i galop i selvom jeg ikke ville men jeg ikke turde så har faktisk overvundet min frygt

BEGRUND VENLIGST LAV ELLER MIDDEL

Kommentér på:
Anden særlig race Bakkens Flicka
Annonce