{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Ladiego 2007

897 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Josephine D
Kvinde | 44 år | Oprettet: 29. okt 2011


Dansk Varmblod Ladiego

Udfordringer
Fødselsår:
2007
Højde:
Han er for nyligt blevet målt til 188 smukke centimeter. ;)
Temperament
I det store og hele har han et dejligt temperament. Han er en meget følsom hest, og man skal tackle ham med snilde og ro. Hvis man presser ham for meget, bakker han af, og kan i sidste ende finde på at rejse sig. Dette er dog kun fra jorden. Når man sidder på ham, er der intet. Dog er han ikke gode venner med tung og hurtigtkørende trafik. ;)
Gangarter
Over middel.
Stævner
Ikke med mig. Jeg hader stævner. Meeeen måske det kommer. ;)
Stamtavle
M: Landina.
MF: Londonderry.

F: "Uno" Don Diego.
FF: Dressage Royal.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Jeg købte Ladiego (i daglig tale, Diego) i marts 2013.
Jeg bliver mere og mere glad for ham, for hver dag, der går. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at han er den rigtige hest for mig. (Jeg håber at han siger det samme om mig som ejer; hehe.) Han er lidt muskelfattig, så det arbejdes der på. I starten red jeg nærmest kun frem og ned (piloten skulle jo også lige vænne sig til ham... Jeg er en klovn på nye heste.;-D), men vi er nu begyndt at have noget samling på.
Diego er en stor herre på 184 cm. Nogle mener at han kan være højere, men målt ham har jeg ikke. Det er jo også bare et tal, og jeg synes at vi harmonerer fint. Jeg er ikke ligefrem selv det mindste egern i skoven... ;)
Jeg ser frem til en masse år sammen med ham. Jeg har i skrivende stund kun haft ham i fem måneder, så jeg er spændt på, og glæder mig til vores fremtid.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Ladiego
Annonce