{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race zorro <3 prinsen <3 1998

1.161 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race zorro <3 prinsen <3

Fødselsår:
1998
Højde:
ved det ikke 100% men mellem 148-150 cm. perfekt højde til langbenede ryttere som ikke er helt vild med at komme op på de meget store heste:)
Temperament
zorro er meget hingstet, da han blev kastreret sent. og dette kan mærkes. han opfører sig pænt men, han skal hele tiden kigge og vrinske efter hopperne.
Gangarter
skridt: rolig, dejlig og middel tempo
trav: nem at side i, ser meget trippende ud men er sofa agtig at side i.
galop: let og flyvende( dog får han nogle hingste flip ind imellem, hvor han lige syntes at han skal jorde rundt i ridehuset.
Stævner
------2013------
60 cm.- suså hestesportscenter-uplaceret- 4 fejl. i tiden 126 sek.
70 cm.- suså hestesportscenter-Disket
Stamtavle
kender den ikke. men har en ide om at der er noget frieser eller welsh i ham.
Køn
MEGET hingstet vallak <3
Bemærkninger
zorro er en meget flink vallak. han blev først kastreret som 11 årig, så derfor opfører han sig ret hingstet til tider. ellers er han en meget pålidelig herre. han er en rideskole hest fra suså hestesportscenter.

suså hår nogle mærker på maven. da de er ret grimme og ødelagte er det lidt svært at finde ud af hvad der står og om det er brande, fryse eller et andet mærke. men på højre side står der 18 og så er der et kryds nedenunder.

Spring: zorro er en fantastisk springer og springer med lethed baner på 115cm. han er dog lidt schenkel døv, så hvis man ikke rider ham ordentlig frem, refuserer han med det samme. men en veninde sprang han dog 110 i TRAV! han har i det hele taget ikke så meget styr på hjælperne, dsv. så han er også lidt svær at få rundt i snævre vendinger på banen, men ellers er han en drøm at springe på.

Dressur: virkelig dygtig og går fint med hovedet. han har dsv. en lille underhals, da han som sagt er meget hingstet og går meget med løftet hoved. men flot kan han går og hans gangarter er bare dejlige, de ser virkelig godt.

tur: super sød og går bare derudaf. kan kigge lidt ind imellem, men løber ikke 7-9-13.

ringridning: super god. har et stabilt tempo. løber fuldstændig lige, han slingrer ikke det mindste. og han er meget let at stoppe igen.
Kommentér på:
Anden særlig race zorro <3 prinsen <3
Annonce