{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara Lilleskovs Juvel. 2000

4.370 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Connemara Lilleskovs Juvel.

Fødselsår:
2000
Højde:
Hun har en rigtig dejlig højde til mig, 1.45. :)
Temperament
Hun har verdens bedste temperment, både på stald og fold.
under ridning kan hun være lidt små hidsig men dejlig dressur minded pony, hihi. :)
Gangarter
Hun har 3 super gangarter! hun er en rigtig gummibold og træder rigtig godt ind under sig. ;)

Skridt- over middel
Trav- over middel
Galop- middel. :)
Stævner
Regionsmester to gange.

har startet masser D og C stævner i både:
LB og LA klasser.

Det sidste år har hun startet mod heste pga. tidliger ejers alder. som hun har klaret rigtig godt med placeringer!

Stævne i Hedensted, vi var meget nervøse for at tage hende med i byen da hun jo er lidt en tændt dame der tit er bange fortingene der hjemme, så vi valgte at starte helt fra bunden af.
dog overraskede ponyen helt ufattelig meget, hun gik forbi regnslag, paraplyer, vandpytter, poser osv.og hun gik igennem regn og storm for mig! hun er fantastisk.

Ld 2 - 71, 43 % * vinder af klassen
Lc 1 - 68, ?? % * Nummer to.

Horsens:

Lc 1
Lc3

Kværnbækgård ANNO 2012(første gang hjemme )
Banen var Meget farlig, også selvom der er der hvor jeg går hver eneste dag..

LC1 - 65.2% - * vinder af klassen
LC3 - 59.?? - * Red klassen kun til bedømmelse

Kværnbækgård ANNO 2012
Red en enkel Lc til bedømmelse og ponyrn gjorde det med stil til 70.00%- Stjernnnne..









Stamtavle
Kåret Connemara med rødt pas.

Far: Lærkens Callaghan CH 73 DK Conn.
Farfar: Hazy Dawn CH 45 DK Conn.
Farmor: Lærkens Camille EC 299 Conn.
Mor: Lilleskovs Perle C 676 DK Conn.
Morfar: Øxenholm Meteor CH 37 DK Conn.
Mormor: Krathus Tullamore C 392 DK Conn.

og en hel masse mere har en stamtavle så lang som jeg ved ikke hvad!. :D
Køn
Hun er verdens bedste hoppe med STORT h!! :)
Bemærkninger
Søndag d. 30/6 var jeg oppe at se drømmeponyen for første gang. lige fra da jeg så hende på folden var jeg solgt! Og da jeg satte mig op på hende var jeg helt sikker, hun var min drømmepony! <3
*************
Ondag d. 3/7 prøvede jeg hende lige en sidste gang for at være sikker, hun var stadig helt perfekt.
Det var så utrolig dejligt at komme op til hendes tidligere ejer, de var Så søde og lod os prøve alt med hende ligefra opsadling til ridning til vask! Vi sagde JA og fik aftalt med tidligere ejer at hun skulle igemmen handelsundersøgelsen, gik hun i gemmen var hun miin!
**************
Onsdag d. 10/7 skulle prinsessen igemmen handelsundersøgelsen men jeg var så nervøs at jeg ikke turde at tage med da jeg tidligere har været uheldig med min gamle pony. så jeg sendte min mor og bedsteforældre der op, og selvføgllig gik prinsessen igemmen med et stort plus.!
klokken 17:50 præcis ringede min mor og sagde '' tillykke, vi får hende læsset og køre til Horsens'' jeg var så glad!!!!!! men vente tiden var lang! men så klokken 19:20 kom prinsessens kørene op ad vejen, hun blev sat i hendes boks og ALT var perfekt!!
***************
Dag 1- red jeg hende rundt på rideskolen selvom der kørte kæmpe maskiner rundt( da vi var ved at få lavet bunden i ridehallen) hun var TOTAL cool!!

Dag 2- satte hun mig for alvor på prøve og stak helt af med mig! men man er vel prinsesse!!

Vi begyndte at få undervinsing og det gik bare fremad, lige indtil at hun en dag fik et gnavesår og oveni fik for meget sol, så hun måtte stå stille i en uge!! hvor vi bare passede og plejede hende. :(
Begyndte med undervisning igen, da jeg skal lære at ride hende. gik super. hun er alt i alt en kanon pony!!!! <3 men ville være ærlig og sige at det ikke går super hele tiden da hun elsker at prøve mig af, hihi.
bum bum så for en uge siden vågnede jeg med en masse ryg smerter og kunne ikke holde ud at ride mere end 5 minutter ad gangen, jeg kom til lægen og han sagde at jeg skulle holde mig i ro så ingen ridning til mig det næste stykke tid!
Heldigvis har jeg en fantastsik veninde som ville ride hende. Så lige pt bliver prinsessen redet af Danmarks mesteren i pony dressur 2012 og 2013.
Så min pony lider absolut ingen nød hvad ridningen angår.
Desuden nyder hun livet på folden dagen lang og er blevet et familie projekt, både mine forældre og bedsteforældre tager sig af.
Vi har ikke fået den bedste start men vi har masser af tid til at indhente det! <3 :)
Jeg elsker hende overalt på jorden, og lige nu har vi masser af tid til at hun virkelig lærer mig at kende, og jeg glæder mig til en skøn fremtid med verdens dejligste pony. :') <3

Der kommer flere billeder og opdateringer senere :)
***************
opdatering 8/9-2013
så lavede mig og juvel vores første fald sammen, juvel menete lige at vi skulle race lidt.meget. og jeg tabte min bøjle og røg frem på halsen af hende og hop hop juvel menete hun skulle lege spring pony híhi og bukkede jeg kunne ikke holde mig på længer og BUM så ramte jeg jorden. slog mig godt nok meget.
jeg har været ved lægen og må ikke ride i en månede nu :( det er bare surt når man har den mest fantatiske pony i stalden.
*************
Opdatering 21/9-2013
Hvor er det bare træls ikke at kunne ride, juvel keder sig og det samme gør jeg men idag har min grandkusine redet hende og den gamle dame har da svedt tusinde tak Mia. Hun synes der var super sjovt at komme igang igen, efter at ha stået stille i 3 uger, hvor der har været træning fra jorden.
Men vi hygger os rigtig meget i stalden det er dejligt at have en pony der ELSKER at nusse og kysse!! <33
*************

Opdatering lør. 16/11 2013.
Endelig igang med Træning igen efter 8 uger uden nogen ridning. Er du syg der sker bare kæmpe fremskridt gang for gang!! Har skiftet underviser og det køre for vildt!!
Det er helt vildt at kigge gamle videoer igennem og så en der er optaget idag.
Min nye træner har også været på veller mus, og siger at hun er meget svær, så han sagde ligeud til min mor at "hun må IKKE ride den her pony uden snor det næste stykke tid!!" og det virker hundrede procent !! Ja så kan i grine alt det i ville, men det er nok det bedste jeg har gjordt for der sker bare fremskridt hele tiden!!! <3
*******************

ja lige lidt opdatering:
Efter 8 måneder med den mest fantastiske pony, kan jeg nu endelig sige; Hurra det går bare fremad.
Vi har bare været så uheldige.....
Jeg kom slemt til skade efter vores stunt i aug, og har døjet med knæ problem lige siden.
Redet Juvel lidt on and off.... Virkelig haft smerter, Min mor har holdt juvel pigen igang fra jorden, og min træner redet hende et par gange om ugen. samt min veninde.-)
Bedst som vi var i gang omkring juletid, der gik det bare kanon fremad. Gik vi ind i det nye år, med et mega nederlag: Jeg havde idræt i skolen, og skaden brød op igen....
Total nedtur med sygehus besøg og MR scanninger der viste : at jeg skulle opereres og min menisk var ødelagt og skulle syes. dette vil medføre 4 til 6 uger herhjemme i total ro og ingen sport i 3-6 måneder....
Gudskelov tog de fejl; blev opereret, men ikke syet, fik fjernet noget inflammeret væv efter skaden, ( Det var ikke rart )
Men det er gået hurtigt fremad, da jeg må ride som jeg vil, alt efter smerter ..... Det kniber med min kondition, men fantastisk at jeg og Juvel forsøger at arbejde for fuld skrue igen her knap en måned efter min operation. og det går bedre end nogen sinde, med hjælp fra en fantastisk træner, fantastiske piger der opmuntre på KBR.
Elsker min pony <3

opdatering igen.
hun går bare KANON!!!!!! <3 <3

Ny opdatering :
Kæmpe fremskridt skete der for pony pigen og mig efter min operation i feb.
Har fået kanon undervisning , og jeg selv kom i form, så det gik virkelig fremad.
Havde glædet mig til at starte hende til vores interne træningsstævne i maj og desuden blev vi pludselig inviteret til landskuet i Herning i Juli, af avls foreningen for danske connemara ponyer.
Blev lidt stolt over at min pony huskes af foreningen.
Men ak !!!!!
Pludselig var prinsessen ikke helt rent gående i trav arbejde.
Godt være at min familie og jeg samt min træner er lidt hysteriske: Men Juvel fik omgående ro og dyrlæge tilkaldt.
Muligvis griner samme dyrlæge nu af : at vi bad om en scanning pga let halthed med det samme: og den viste heldigvis ingen sene skade.
En hævelse / blodansamling inde bag senen kunne han dog finde, sandsynligvis har hun slået sig selv, eller fået et spark på folden. ØV !!!!!
Fik smertestillende i 5 dage samt salve på benet dagligt, og ro:
( Alene tid på fold og 30 min i skridt enten i hånd, eller skridt med mig på ryggen) i 2 uger.
Har lige haft dyrlæge kontrol i dag : og Juvel pigen er helt rent gående og fit for fight igen.
Skal naturligvis startes langsomt op igen efter sin pause.
Men er erklæret helt RASK, og fik oven i købet ros af dyrlægen :-)
Ja hun er en dame af format :-)
Elsker dig Ponze <3

Den 29. juli : Tid for ny status :
Juvel blev sat langsomt i arbejde igen, kun fordi vi er nogle pylrehoveder i familien.
Dyrlægen har sagt at hun er fuldstændig fit for fight igen :-)
- og hold da op, hun er fantastisk.
Vi har fået en tillid til hinanden der er ubeskrivelig: Hun vrinsker efter mig når jeg kommer, hun står og kigger efter mig så snart jeg forlader hende i stalden, og godt nok elsker hun min mor, men står stadig og vender hovedet efter mig og kun mig når jeg forsvinder ind i sadel rummet.
Hun er naturligvis pt på fold med veninderne så meget så muligt, og når jeg står og sadler op ligner hun ved gud : en gammel træls rideskolehest her i 30 graders varme. Men så snart vi har skridtet en lille tur og går igang: så forvandles hun til en stjerne.
Den Pony elsker at arbejde, og jo mere jo bedre ( selv her i varmen )
Hun er en fornøjelse at sidde på for tiden: Livlig glad, og stabil og let på tøjlen. - og mærkelig nok går hun bedst nede på springbanen, hvor harer springer rundt og fugle flyver om ørerne på os, hingste plagene springer rundt og slås ved siden af:
Der kører selv galop arbejdet godt og koncentreret
Det er ikke altid jeg selv forstår min kære pony.
Men elsker hende overalt på jorden- og fra nu af kører det bare der ud af.
Min underviser har trods ferie, holdt lidt øje med os.
Men glæder os til at sæsonen går i gang igen, så vi kan blive bedre og udvikle os, og denne sæson helst uden skader og operationer til MIG :-)

Min - pony - er - fantastisk - uden - tivl -
hun går fantastisk! hun er så samarbejdsvillige.
vi havde en lidt trælse periode på vores højre volte hvor hun gerne ville tage bidet og blev nemt hidsig og til sidst endte det med min træner fortalte hende at hun var " en strid kælling " haha, vi kæmpede og kæmpede og nu er hun en stjerne igen! elsker hende!! <3
Kommentér på:
Connemara Lilleskovs Juvel.
Annonce