{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara Wonder step 2004

2.608 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line & Pondi
Kvinde | 23 år | Oprettet: 31. jul 2013


Connemara Wonder step

Fødselsår:
2004
Højde:
148 cm
Men syner MEGET højere c: han er færdigmålt, men vis man sammenligner ham med vores anden pony vi har, som også er 148 ligner han en kæmpe! :p
Undrer mig lidt over hvordan han kan være færdigmålt til 148.
Når vi for sjovt har målt ham selv ligger han på mellem 154-156 i stang :P
Temperament
Meget rolig og sød, det skal mere til at skræmme ham :)
totalt dejligt nussehovede som elsker opmærksomhed og ikke bryder som om når andre heste snakker med hans mennesker! :)
man kan bare ikke gøre andet end at elske ham! :D
Hver gang jeg kommer ned til ham vrinsker han, og kommer en imøde :) <3
Måske fordi han ved der vanker mad :S men sødt alligevel :)
Gangarter
Omkring Middel tror jeg, ved det ikke.

Han har ikke verdens bedste gangarter, men jeg vil heller ikke sige at de er dårlige. Det bliver også kun svære for ham når han er så lang i ryggen :)
Stævner
Ikke endnu, men måske kommer der nogen senere, når jeg lige er blevet lidt bedre til det hele :)
Nåede desværre aldrig at starte noget på ham inden han blev skadet:(
Stamtavle
Køn
Verdens dejligste vallak :)
Bemærkninger
Vi har haft Wonder i omkring 3 måneder og jeg har allerede lært ham godt at kende, han er bare den sødeste pony i hele verden :D
Han er købt som lære pony, da jeg kommer direkte fra rideskole og skulle have en pony der kunne lære mig noget. Wonder er ikke kun min, han er også min families, jeg har to søskende som også rider ham, og så min mor, som rider ham en gang i mellem :D Wonder er bare så dejlig, man kan bare gøre alt med ham, jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre pony :)


Lige for tiden står wonder desværre halt, da han er blevet sparket på folden og har fået gaffelbåndskade :(
Men Wonder er jo heldigvis stadig den samme, så vi hygger os da alligevel, med gåture og tricks øvning :) og så håber vi bare på at det ser bedre ud når han skal ind og scannes igen! :)


25/5-14
idag har vi haft pony-drengen i et år! Han er bare så dejlig:D


Wonder er stadig halt, og skal stå et halvt år mere! ;(
Så da det ikke er specielt sjovt for ham at stå på en lille sygefold og i boks dagen lang, rykker vi ham ud i en løsdrift, hvor han kan gå sammen med nogle shetlænder , indtil det blive bedre :) så nu kommer han til at hygge sig der ude og det bliver rigtig godt får ham :) og så håber vi selvfølgelig på at det snart bliver bedre.

6/12-2014
Idag er det så præcis, et år siden at vi opdagede at Wonder var blevet halt :( ikke sjovt, men håber bare virkelig at han er klar til foråret. :)

Nu har powni været til dyrelægen igen. Det er desværre ikke blevet bedre. Han har stået 1 1/2 år og det er ikke blevet spor bedre. Bare 3 minutters trav i longen, så er han stok halt! Øvøvøv...! Blev simpelthen så ked af det.
Han har som sagt fået en gaffelbåndskade, desværre en meget slem en af slagsen. Han blev sparket omkuld på folden, og staldmanden så ham bare ligge fladt ned på folden, han troede først at wonder var død! Alle de andre heste stod rundt om ham, og det er jo ikke så normalt at en hest så bliver liggende, når der er sådan en flok rundt om den. Wonder har fået et ordentligt slag og dyrelægens teori er at han har fået forvredet sit ben i faldet. Først troede vi at det var en stor blodansamling i låret der styltes haltheden, men efter tre måneder da det var blevet behandlet og han skulle trænes op igen var han stadig helt halt! :(
Han blev så kørt på højelse dyreklinik og fik lagt en masse blokader. Han kom tilsidst til scanning og de fandt ud af at han havde fået fortykket sin sene OG revet noget af vedhæftningen til gaffelbåndet over. Han skade sidder i venstre bagben :(
Der er ikke udsigter for at wonder bliver ridehest igen. Derfor stod valget mellem at aflive ham eller lade ham blive gående i løstdriften og lade ham blive foldhest.
Han betyder for meget for mig til at jeg ville lade ham aflive. For selvom han er skadet, har han aldrig haft det bedre! Han halter aldrig på folden, han kan galoppere ud på sin græsfold sammen med sine shetter venner og lave bukkespring uden at han viser nogen som helst form for halthed. Han nyder dit liv som løsdrift hest. Han øjne stråler til en hver gang man kommer og han kommer med et lavt vrinsk eller brummen hver gang han ser en <3 han er bare fantastisk!<3
Han har det bedste sind og er den sødeste pony man kan ønske sig<3<3
Han bliver hos os indtil vi ikke kan have ham mere. Vi håber på han vil kunne blive skridt hest, da han aldrig rigtig har vist halthed i skridt. Selv da han var stokhalt til dyrelægen og vi skulle gå en halv time tilbage til løsdriften, var han rengående i skridt.
Ellers vil jeg træne lidt tricks med ham og hvad vi ellers finder på.
Det bliver dog aldrig det samme. Det er ret sørgeligt at tænke på at jeg ikke engang må lav trav øvelser fra jorden kun skridt.
Men jeg elsker ham stadig og han er ligeså dejlig alligevel. DEJLIGE PONY<3

24/8-2015
Det går godt med Wonder og han elsker at komme ud på skridture. Han går frisk fremad og er rigtigt glad.
Jeg er begyndt at ride ham i hackamore i stedet for bid, da han aldrig har været glad for biddet. Han hår altid og gumler meget på det og kan slet ikke finde ro. Så i stedet for at skulle ud på den umulige opgave, at skulle finde et bid, der ligger godt i hans mund (umulig fordi min lille pony har en mund på 15,5 cm) har jeg valgt at ride ham bidløst i stedet. En meget gladere hest har jeg fået mig! Så det er jeg glad for :)

10/12-2015

Wonder har de sidste 2 måneder stået med hovbylder, så han er kommet helt ud af form. Men nu lader det heldigvis til at være slut og vi begynder nu at trække ture med ham igen så han kan blive trænet lidt op lige så stille, så det er dejligt.

24/6-2016
Pony er blevet flyttet til et nyt sted, ved hedeland. Det bliver rigtigt godt så vi kan få ham brugt noget mere. Han faldt hurtigt godt til og vi glæder os nu til masser af skridt ture i hedeland.
Udover det har han fødselsdag idag, 12 år bliver den dejlige dreng!! Det skal fejres med hestekage, og en dejlig tur i hedeland.
Elsker den dejlige pony-dreng<3
Kommentér på:
Connemara Wonder step
Annonce