{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Måneskin 1993

1.660 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

RegitzeM
Kvinde | 23 år | Oprettet: 13. jul 2012


Fjordhest Måneskin

Fødselsår:
1993
Højde:
Cirka 132, men hun virker mindre på grund af hendes ryg.

Andre størrelser:
Grime: Full/cob (der står full men er meget lille)
Temperament
Måneskin er en god gammel hoppe. Hun kan virke hoppet og stædig, hvis hun ikke gider. Men ellers er hun en super sød og sjov lille pony. Hun er ret lærenem, så længe der er mad. :P Typisk fjordhest, ikke?

Hun vil gerne have opmærksomhed, det elsker hun virkelig. Så hvis man vil snakke med de andre heste, kan hun godt komme efter dem. Hun er leder hoppen i flokken. Hun elsker at arbejde, og hun gør det godt. Især for vogn.
Gangarter
Skridt: Sjov skridt, men fin nok.
Trav: Fin, traver meget hurtig.
Galop: Super blød
Stævner
Ikke hvad vi ved.
Stamtavle
F: Marlo Østerkær
FF: Fender
FFF: Felder
FFM: Dokka
FM: Ritta
FMF: Aistrup Dyre
FMM: Bente


M: Karen

MF:Thorsø Trold
MFF: Kolkur
MFM: Annika
MM: Birgit
MMF: Dragmann
MMM: Lise
Køn
Ja da! En fin lille fjordhoppe.
Hun har haft mange føl, skriv endelig hvis du ejer, eller kender en fjordhest efter Måneskin.
Bemærkninger
Måneskin er ved at være en ældre hoppe, men hun nyder stadig en tur i skoven, enten med rytter eller for vogn. Min far plejede at ride hende, men hendes ryg virker ret svag, så jeg rider hende istedet. Dog kommer hun sjældent på ture nu, men når hun gør det, traver hun gerne et stykke.
På Youtube er der en video af hende, bare søg Sjove Måneskin.

Dagbog:
10-01-2014
Hun er begyndt at kunne lave nogle tricks, som smile, ryste og gabe.
Hun er så dygtig og lærenem. :)

27-01-2014
Idag fandt jeg ud af, at hun elsker at blive kløet mellem forbenene. Hun gnubbede også mig, og hun brugte da i hvertfald tænderne, til at klø med! Hun så ud som om hun sagde "Hvorfor har du ikke fundet ud af, at jeg gerne vil kløes der før nu?"

09-02-2014
Måneskin tog sig idag en løbetur, da mig og min veninde Malou, ville gå en tur på sommerfolden med hende. Alle de andre ponyer løb med, de løb i fuld galop!
19-04-2014
Idag og de sidste par dage, har Måneskin været for vogn sammen med Luckas, som er ved at blive tilkørt. Hun tager det rigtig pænt, men lidt utilfreds når Luckas ikke hjælper. Hun vil gerne arbejde, og idag travede vi også et stykke. Billeder kommer.
21-04-2014
Efter køreturen idag var Måneskin helt våd af sved på forparten. De travede nemlig et godt stykke i skoven.
04-05-2014
Idag lå Måneskin ned oppe ved stalden. Jeg kunne sidde oven på hende, hun var helt cool! Jeg kunne endda hoppe frem og tilbage, da der jo skulle tages billeder fra alle vinkler! :P
Hun er bare sådan en god hest. Jeg føler at vi virkelig kan stole på hinanden.
17-05-2014
... Idag var Måneskin i brunst, og vi tog over og ville løsspringe hende på banen. Det gik fint nok, hun sprang højt og hyggede sig. Dog var der en lille ting, som fylder meget i hendes sind. Hun blev forelsket i en vallak, der gik på folden ved siden af. Hun stod og gnubbede ham, hun løftede halen og stod næsten på tæer for at snakke med ham. De vrinskede lidt til hinanden, og det var bare kærlighed ved første øjeblik. Hun kunne drives frem mod et spring, men bagefter galoperede hun ned til ham igen. Da hun skulle hjemad, holdte en C C, som vallaken hed. Da personen som holdte C C slap ham løs galoperede han ned og ville sige farvel til Måneskin. Da hun kom hjem på folden galoperede hun ned i det fjerneste hjørne og de vrinskede til hinanden i lang tid. Så Måneskin har fået sig en kæreste, som hun kan besøge en gang imellem. Vallaken står på en efterskole i hverdagene, hvor han bliver bidt af de andre heste.
17-6-2014
Idag var min klasse på besøg og Måneskin var en trækketurshest. Hun klarede det super godt, både skridt og trav. Der var også en del der ville prøve hende. :D Bagefter svedte hun rigtig meget. Lidt i sadellejet, men mest på hals og bringe, ved bagben og lidt ved gjorden.
19-07-2014
Vi er liiige kommet hjem fra Måneskins længste tur i år. Vi red skoven igennem, travede en del, og gjorde stop ved vores smed og ven/næsten nabo. Hun kom i boks og fik hovedtøj af. Hun gik straks igang med noget wrap xD Hun så sig selv i et spejl og det var spændende. Efter en god hvil, skridtede vi stille og roligt hjem. Da hun kom op til gården, begyndte hun rigtig at få 'hjemve', og ville gerne ind til stalden. Hun svedte ret meget, og skal snart have ordnet hove. Dejlig tur, min far red.
25-07-2014
I dag var mig og Malou D på en fotoshot med Måneskin. Malou red Måneskin lidt ude i kornet, dog syntes Måneskin man ikke skulle ødelægge høsten, så hun bevægede sig ikke mere end nødvendigt. Så gik vi videre over på banen og Måneskin hyggede sig rigtig. Krumspring, massere af trav, lidt galop, nogle mundfulde græs og to spring. Efter en halv time var hun fuld af sved, så hun kom hjem og blev vasket :)
18-08-2014
Pt står Måneskin hos naboen. Hun har været der nogle uger nu, og skal nok snart hjem. Hun har stået sammen med Luckas og Clarence Z, som er naboens hest. Hun har været løs på bane, longeret næsten hver dag og også været redet af mig én gang. Idag er vejret det rene l*rt, sidder på skolen og tænker på hvad jeg skal lave med hestene. Dog er banen ikke drænet, så den er våd og glat idag. Tænker de får fri, eller hun bliver longeret lidt på græs? :)

28-12/2014
Idag var de på tur i skoven. Min far red Måneskin og hun gik rigtig pænt. Hun hader dog når man skal op på hende, så bliver hun ved med at rykke sig. Hun ville gerne frem, men holdte sig i skridt (og få travtrin). Hun var svedig da hun kom hjem.

Året 2014 for Måneskin:
Måneskin har i år lært tricks, og hun er nem at få til at udføre dem. Hun har prøvet at komme for vogn igen, og det har gået meget fint. Dog vil hun ikke arbejde fuldt ud, medmindre hendes makker også arbejder. Over sommeren har hun fået sig en 'kæreste' og er blevet løssprunget med god energi. Det største hun har opnået er sket i longen. I sommeren 2014 er hun blevet longeret meget, og i skridt kunne hun gå frem og ned. Hun reagerer på lydkommandoer. Et klik = opmærksomhed og sætte farten lidt op. To klik = Gå i skridt eller trav. Hun har været super sød der, meget nem at forstå og arbejde med. Vinter 2014 har været afslappende og hun har haft det fint.
Nytårsfortsæt: Arbejde for vogn, så hun kan med Luckas hente mig til min konfirmation. Komme i form, så hun sveder mindre.

11/04-2015
Måneskin er måske drægtig... Ikke sikker, men måske.
Nå, men idag longerede jeg hende og red hende lidt uden sadel. :3 Men hun ville gerne trave, og hun er utrolig svær at sidde på. xD Men heldigvis blev jeg dog på, haha! Men for tiden er hun rigtig sød, vi skal bare lige igang med longeringen igen. :)

Kommentér på:
Fjordhest Måneskin
Annonce