{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tyroler Haflinger Tessa (Koen) [Tidl. hest] 1999

1.429 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tyroler Haflinger Tessa (Koen)

Fødselsår:
1999
Højde:
150 cm ca.
Temperament
Rigtig rolig og nem dame.
Gangarter
Skridt: Nem og blid.

Trav: Ret let og dejlig.

Galop: Lidt tung.
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Har vi dsv ikke.
Køn
Dejlig dame :-)
Bemærkninger
Tessa er en rigtig dejlig dame som vi fik hjem d. 11 sep:-) Hun har haft føl fire gange og Gibby er hendes sidste :-)

Hun er trænet som en westernhest så det glæder vi ogs meget til at skal arbejde med :-)
Hun er os tilkørt så vi skal da klart ud at have en vogn til hende :-D
Tessa har ikke været redet længde hos gamle ejer så det starter vi stille og roligt op nu her :-)

Hun er meget børne vendlig og super nem at ride, men vi kan ik ride så meget lige nu pga. Gibby så det bliver ik så vildt lige nu :-)

Ved godt hun er lidt til den tynde side men hun har jo ogs føl, men vi prøver virkelig på at få noget fedt på hende, og muskler.
_____
NYT

Var ude at ride idag på Tessa og havde Gibby i snor :-) Det gik super godt, hun var lidt stædig men vi skal bare ha en pisk med så hjælper det. Det sker virkelig fremskridt med de to :)
______
NYT

Det var super hyggeligt at være ude at ride på Tessa igår og med Gibby i snor ved siden :-)
Det bliver bare beder og beder så det jo super dejligt :-) Hun er stadig lidt stædig, især hvis vi er på banen, Men det kommer :-)
_____
NYT

Det var super hyggeligt at have Tessa og Gibby inde idag :-D vi stod og pusset og nusset, og så var vi lige ude at ride en lille tur ogs, hun gik rigtig fint og var lidt nemmere at trave på idag :-) hun kigger heller ik så meget efter Gibby mere, så meget som hun gjorde i starten, så det jo dejligt.
_____
NYT

Det går okay super med Tessa, hun er lidt af en stædig ko men hun kan ogs være såden okay hehe :-) Vi vil prøve at lære hende at springe men indtil videre holder vi os bare til de små skridt ture. Vi er os begyndt at ride afsted på hende og Tana, mens en bliver hjemme hos Gibby, De tager det faktisk meget godt.
_____
NYT

Vi har haft Rikke oppe på Tessa et par gange nu da hun gerne vil hjælpe med hende, og det går faktisk ret godt, dog er vi nød til at have spore på hende lige nu da hun ikke rigtig lystre, men hun er blevet nemmere at ride i fri hånd og Gibby går ogs bare og tuller for sig selv når vi rider :-)
_____
NYT

Det går super med "koen" som hun bliver kaldt, da hun godt kan være lidt stædig og ik gide at lystre :-D Hun spiser rigtig fint og tager flot på, og ridning går os godt :-) Så alting er bare i tip top form :D

----------
Nyt!

Ny info står på Gibby´s prof, det er ikke en særlig god nyhed men ja det var sådan det var nød til at ende, for hestenes skyld
Kommentér på:
Tyroler Haflinger Tessa (Koen)
Annonce