{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Eight Mile [Tidl. part] 2011

927 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

HelenaFaerch
Kvinde | 28 år | Oprettet: 12. sep 2008


Irish Cob Eight Mile

Fødselsår:
2011
Højde:
Forventet stangmål på 146 cm
Temperament
Rigtig godmodig hest! Når han er ovre sin 'jeg er føl og har det sjovt'-alder, så bliver han uden tvivl den mest trofaste og pålidelig hest man kunne tænke sig, ingen tvivl om det.
Han elsker at blive hygget om, han elsker opmærksomhed og leg, og vil rigtig gerne være din og tæt på dig, hvis du er god mod ham! Han kan godt bære lidt nag, som eksempel da han skulle have pencilin efter kasteration, så lurer han hurtigt hvem der giver ham medicinen, og dét skal han da ikke nyde noget af ;)
Han er intelligent, og han lære lyn hurtigt! Det er blot vigtigt at man tager det stille og roligt, Eight Mile er, karakteristisk for IC hesten, ikke glad for at ting bliver 'presset over hovedet på ham'. Introducere du ham derimod for noget nyt uden noget pres, så er han med på det hele! Så det tog ikke engang en halv time at lære ham at stå i trailer, det tog få gange med longering før han fangede det, han kan trække lange ture blandt huse, biler og bebyggelse ALENE, hvor han kun vrinsker efter andre :)
Han er bare en drømme hest!
Gangarter
Han træder godt ind under sig, og jeg synes han virker til at have en flot bæring! Skridt, og vel nok også trav er der han er bedst, hvor jeg tror man skal bruge tid på at finpudse hans galop.
Stævner
Ingen endnu, men det kommer når han bliver en gavet hest ;)
Stamtavle
Ukendt for mig, men han har Irish Cob pas fra Holland!
Køn
Er lige blevet kastreret, og ømmer sig nu som vallak...
Bemærkninger
Jeg passer Eight Mile fra tid til anden, og jeg må sige at jeg havde taget ham under armen med det samme, havde han bare været højere!
Da min veninde introducerede ham til mig for første gang, anede ingen af os hvad han hed! Vi besluttede os så for, at jeg måtte navngive ham, så vi kunne referere til ham... Natten inden havde jeg faktisk ligget og kikket på hestenavne som jeg kunne tildele de heste jeg tegnede, og var faldet over navnet Eysack, der er af russisk oprindelse, og har navnebetydningen 'latter'.
Hvor perfekt er det ikke lige? Det har sidenhen kun vist sig at passe ham perfekt, han bringer mig så meget glæde!


Han har virkelig en charme og personlighed der vil noget, og han er en hest jeg vil huske i lang tid fremover - han er noget helt særligt.
En ting jeg dog synes er morsomt, er at han ikke har nogen særlig udstråling på billeder... Men det er vel ikke alle der kan være fotogene :)

31. Oktober 2013:
Omkring halv otte om aftenen bevægede Eysack og jeg os ud i mørket med lommelygte, lang pisk og torv for at komme ned til ridehuset i SLR. Der er ikke langt, men vi havde kunnet tage en genvej, hvis det ikke var fordi han er panikslagen ved at gå den vej /:
Nå ja, men vi fik sneglet os der ned, og gik ned i den ende for at longere :)! Det hele skulle gå i et rask tempo, mente Eysack... Der var jo andre heste, og DE var godt nok spændende, og slet ikke sorte :D
Nå! Men da han havde vænnet sig til omgivelserne, så gik det bare skide godt! Jeg fik stillet ham ind ad,han søgte pænt nedad og trådte ind under sig! Jeg er så glad for at arbejde med ham :)

6 . November 2013:
Øv... I dag var en dårlig dag, det var det også i går.. Han er blevet kanon god og meget tålmodig i stalden, men ak og ve jeg må helt tilbage og træne basis ting med ham nu... I går kunne han ikke finde ud af at sætte i galop, og Camilla og jeg blev enige om at en del af grunden var, at jeg ikke havde nogen indvendig tøjlehjælp i longen... Så i dag da jeg giver ham dobbelt linie på... Som om han fatter en brik af det -.-' Nå, dårlig træner, tilbage til trække øvelserne.... Longe og/eller dobbelt linier er lige nu for viderekommende xD
Kommentér på:
Irish Cob Eight Mile
Annonce