{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Odessa 1994

3.034 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Julie og ponyerne
Kvinde | 21 år | Oprettet: 6. jan 2013


Haflinger Odessa

Fødselsår:
1994
Højde:
139 cm. Rigtig god højde. Hun har fået for sko på.
Temperament
Hun er en rigtig sød pony:) Hun er rigtig god til nybegynder og mindre øvede. Men der er også lidt udfordring i hende, for at få hende til at gå til biddet. Men hun kunne aldrig finde på at gøre nogen ondt, eller smide sin rytter af:-)
Gangarter
Skridt: hun har en fin skridt.
Trav: det er noget af en pony trav, og i starten er den lidt svær at sidde i, men man vender hurtigt sig til den:-) Men ellers er den fin.
Galop: lidt en doven galop nogle gange, og andre gange er den frisk.
Stævner
1:
tørring rideklub 1/11 2014
LD 2: en 6 plads da dommer bilen var rigtig farlig, og så turde hun ikke gå forbi anden gang.
LC 1: en flot 2 plads, hvor hun bare gik perfekt, hun slog lige an i forkert galop på højre volte, men ellers gik hun virkelig godt, og især på opvarmningen.


TØRRING RIDEKLUB. DEN 21/2 2015.
LC 1: Desværre en 7 plads. 54 % så man kan ikke sige at det gik særlig godt.
LC 2: En rigtig flot 3 plads. 63 %.



Stamtavle
Hun har grønt hestepas.
Køn
Hoppe
Bemærkninger

Jeg fik hende den 5 juni 2013 af mine forældre.
Jeg så hende inde på hestegalleri, det var lige hende jeg gerne ville have. Næste dag kørte vi og prøvede hende og hun var den mest fantastiske hoppe. Hun var lidt fræk og MEGET tyk. Men det VAR bare hende jeg ville have. Næste dag var vi blevet enige om at Odessa var den rette hest jeg skulle have. Der gik lidt over en uge. Men det følgtest som flere måneder.


Nu har Odessa desværre fået noget svamp, så nu skal der blandes sæbevand op:)


Odessa var bare den sødeste i dag til dressur hun er jo ikke altid enig i om man virkelig skal:)

I dag da vi skulle springe var Odessa rigtig sød i starten. Hun sprang lige som hun skulle. Lige pludselig blev bange og løb næsten alt hvad sadel og hovedtøj, kunne trække:)


Er begyndt og lave lidt horsemanschip, med Odessa hun er meget mere dejlig at være sammen med :)



O
Od
Ode
Odes
Odess
Odessa
Odess
Odes
Ode
Od
O


Min kusine var henne og hjælpe med Odessa, og nu vidste hun virkelig sine dressurevner og hun søgte selv ned. Endelig en god ridetur:)

Odessa er desværre stukket af men da jeg ville fange hende kom hun faktisk hen af sig selv til mig. Så hun var nem at fange:)

Odessa er så sød her får tiden, og har lige vasket hende, hun var så sød. er ved at prøve og begynde med at longere hende:)


Så kom Odessa ned og stå i tørring rideklub, hvor en pige Sarah har fået lov til at ride hende hver torsdag, og de andre dage rider jeg hende. Hun er blevet så fantastisk sød at ride på. Og så får jeg undervisning af Sille Hastrup hver mandag på Odessa. Og normalt rider vi LB og LC øvelser :-)


Odessa har forandret sig rigtig, rigtig meget, hun er SÅ sød her for tiden. Hun går rigtig meget til biddet:-) syntes jeg iværtsfald, men man skal stadig arbejde med hende ellers gør hun ingen ting:) Nu kan jeg lave parader med hende, og tilbage trædninger, det er virkelig forbedringer for Odessa og mig:-)


Fredag d. 13 2015.
Nu når at jeg skriver Fredag d. 13 lyder det som om at det var en ulykkes dag. Men tværtimod, Sarah og mig red ponygames på Sapa og Odessa, og det gik virkelig godt:-) plus at Odessa og mig vandt en af gangene, det har vi IKKE gjordt før:-)


Så fik jeg meldt Odessa og mig til stævne d. 21 februar i Tørring Rideklub:-) jeg håber virkelig at det kommer til at gå godt:-) Odessa og mig skal ride LC 1 og LC 2 :-)


Så skal odessa og mig ud at starte dressur stævne i harridslev rideklub, den 6/6 så håber virkelig at det kommer til at gå godt:-) vi skal desværre ikke starte alligevel da Odessa er blevet halt?? og hun skal stå stille i ca. 2-3 uger??????????

Fredag den 5/6 2015
Jubbiiiii idag har mig og Odessa to årsdag, nu er det præcis 2 år siden at mine forældre købte hende til mig?? men men men men..... Det skulle jo have været en god dag! Det blev det bare ikke, da jeg trak Odessa ind fra folden kunne jeg se at hun gik og haltede lidt?? det var ikke så godt da vi skulle til stævne næste dag?? så jeg bad min ridelære om at se på hende. Sille ( min ridelære) sagde at jeg ikke måtte ride hende til stævnet, fordi at hun haltede og jeg ville blive disket hvis jeg stillede op, og at hun skulle stå stille i 2-3 uger?? lorte dag! Håber virkelig at hun snart bliver frisk igen, det er heldigvis ikke alvorligt??

Jaaa!!, Odessa er virkelig begyndt at blive en lækker (dressur)pony , hvis man kan kalde hende det <3 Hun er virkelig begyndt at gå rigtig godt, både med hovedet og er blevet god til kontra versader, og schenkelvignerne. <3 Elsker bare den pony så meget<3

Pony er desværre blevet halt igen, igen. Nu er det sjette gang på et år. Men hun er så sød<3 Hun er mega god til at lave tricks, hun kan både smile og kysse på kommando.

Den 15 Juli.
Idag flyttede vi Odessa til et privat sted, så hun kan få mere ro og måske blive rask:-) jeg håber på det bedste, men hun er desværre ved at være gammel og slidt:( Derfor bliver Odessa ved "det nye sted", og kommer ikke tilbage til Tørring rideklub da hun ikke kan holde til det:( Men håber på det bedste og at hun kan komme sig:)

Idag var dyrelægen ude ved Odessa, og tog en bøjeprøve på hende, og hun dumpede desværre. Han mener at hun har fået slidgigt og hun bliver desværre aldrig ridehest igen:( Det er rigtig øv:( Men hun må jo bare gå på folden og bliver nusset og hygget med ligesom hun plejer:)
Kommentér på:
Haflinger Odessa
Annonce