{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod COLIBRI N *Har redet* 1995

5.668 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

- Sarah Stokholm Larsen
Kvinde | 24 år | Oprettet: 25. sep 2013


Dansk Varmblod COLIBRI N *Har redet*

Fødselsår:
1995
Højde:
169 cm! :-D
Temperament
Hun har verdens dejligste temperament..
Dejlig rolig at have med at gøre, og frisk når hun skal være på.
Gangarter
3 dejlige gangarter.
Stævner
Hun har sådan set startet næsten alt spring. Hun har gået S osv..

Har ikke startet højere end LA2** på hende indtil videre, men har også kun redet hende i 3 måneder. Og forhåbenligt skal vi snart i gang med noget MB.

Vi har en masse placeringer både i LB & LA.
Stamtavle
Jeps.
Køn
En fantastisk hoppe!<3
Bemærkninger
Colibri også kaldet 'krølle' til hverdag, er en super dejlig dame som er ved at være godt oppe i årene. Hun bliver 19 næste år, men efter hendes egen mening er hun i hendes bedste alder! :-P - Hun opfører sig ikke lige frem som en på 18.

Colibri er kun en hest jeg rider/låner af en ved navn Maria. Har lånt Colibri i 3 månederne nu, og det går virkelig fremad! :-). Hun er super god begynder/lærer hest, så er også utrolig glad for at have hende som min 'første gangs hest'. Hun er bestemt ikke typen der stopper, en gang imellem kan hun dog godt kigge lidt ude til stævner, men ellers er der intet problem der! Hun er dejlig forsigtig når hun springer, og som sagt elsker hun bare at springe! q:' - Hendes ejer Maria har haft hende i 10 år, og i de 10 år hun har haft hende, har hun aldrig været skadet.

Krølle er nem at have med at gøre, og gør for det meste altid hvad man beder hende om. Hun går lige op i trailer, lastbil osv.. Hun elsker at skridte ture i skoven, og galopere på marker. Alt der har noget at gøre med at løbe stærkt, elsker hun. Hun er også fuldstændig ukompliceret at have med ude til stævner, hun er altid så sød og rar.

Colibri og jeg starter pt. LB & LA til stævner, dog ikke så meget LB mere. Vi håber snart på at skulle ud og ride noget MB. Vi har en masse placeringer i LB & LA sammen, og hun vender snildt på en 25 øre!!<3 Colibri og jeg red nul i de første 3 LA'er vi red sammen, så det ville altså sige at vi blev kvalificeret til at ride landsstævner, på de 3 første forsøg eller hvad man siger! :-P.

Meningen er så at jeg skal ride på Colibri ind til at hun ikke gider mere/indtil at hun går under. Så målet er bare at nå så langt som mulig på hende indtil at hun siger fra. Men tror bestemt ikke at Krølle siger fra lige foreløbig.. men nu må vi jo se hvor lang tid der kommer til at gå! ;-).

Mere tekst kommer med tiden.
Kommentér på:
Dansk Varmblod COLIBRI N *Har redet*
Annonce