{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Felix [Tidl. part] 2000

943 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sandra K
Kvinde | 29 år | Oprettet: 4. apr 2011


Anden særlig race Felix

Fødselsår:
2000
Højde:
170 - ca.
Temperament
Rolig og solid, men bliver bange for pludselige bevægelser.
Gangarter
Skridt - Ganske udemærket
Trav - Let at sidde i
Galop - Føles hurtig og flyvende.

Det hele går dog stadig i et meget langsomt tempo :)
Stævner
-
Stamtavle
-
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg havde egentlig kigget langt efter Felix siden julen 2012, men realiserede aldrig drømmen om part på ham før oktober 2013, hvor jeg har indså, at jeg ikke kom længere med min ridning med Fiona(tidl. part).

Der er en verden til forskel på Felix og Fiona. Hvor Fiona var hurtig, livlig, spinkel og opmærksom på alt omkring hende, så er Felix mere "doven", dejlig solid og rolig, og måske noget mere eftertænksom, hvilket medfører, at han er lidt sværere at overbevise. Egentlig er han en rimelig intelligent hest, men han er ikke altid let at motivere. Han motiveres mest af mad og/eller nærhed af andre heste.

Selvom Felix godt kan gå dressur, så er hans egentlige passion springning. Dog er jeg ikke særlig glad for at springe på ham, da jeg synes han springer lidt voldsomt. Desuden tøver jeg en del, hvilket han meget tydeligt bliver frustreret over, netop fordi han rigtig godt kan lide det. Jeg løsspringer ham en gang i mellem, og her springer han gladeligt 110 cm :)

Felix og jeg opnår nok den bedste fællesskabsfølelse når vi gør noget lidt mærkeligt sammen. Fx når vi galopere rundt med løse tøjler og i let sæde, når vi løber side om side lige så stærkt som jeg nu kan og når vi står i boksen og nusser.

Med Felix har jeg det på en måde, som jeg ikke har haft det før. Når jeg er færdig med at ride og har sagt farvel til ham, så glæder jeg mig allerede til næste gang jeg skal se ham :) Han er ikke typen der vrinsker efter en, men det at han gider vende sig om mod en når man træder ind i boksen og at han følger velvilligt med ud, det er et signal fra ham om, at han synes om én. Og som tidligere nævnt, så er han svær at overbevise, hvis han først har "afskrevet" en.

Netop det gjorde han, da jeg var ved at miste interessen for ham i foråret. Da jeg mistede interessen for ham, afspejlede han mig. Det har taget mig en måned at arbejde at få ham til at "tage mig ind" igen :)

Navnet Felix betyder i øvrigt "den lykkelige" eller "den heldige".

Btw. ehm... når i giver en lav bedømmelse, så må i gerne skrive hvorfor. Er det fordi han er en grim hest eller er det beskrivelsen der er elendig ?
Kommentér på:
Anden særlig race Felix
Annonce