{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Surprise (Himmelhest) 2002

2.795 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sidse SB
Kvinde | 39 år | Oprettet: 2. sep 2006


Anden særlig race Surprise (Himmelhest)

Fødselsår:
2002
Højde:
omkring 1,50
Temperament
Skide skøn er både rolig og stabil men på ingen måder kedelig da hun samtidig er frisk og vågen.
Så tak Maja for en lækker hest.
Gangarter
Er rigtig fine. Traven typisk fjordhest.
Stævner
Nej
Stamtavle
Mor: Shelly
Far: Fjordhest
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Fik Surprise d. 1/9-06.
Jeg har kendt Surprise siden hun var 2 år gammel da jeg lærte min veninde Maja at kende. Maja ejede Surprise og hendes mor Shelly på det tidspunkt. Et år senere blev hun desværre nød til at sælge Surprise, jeg blev tilbudt men havde hverken pengene eller tiden så Surprise blev solgt til en sød familie istedet for. Et år senere da Surprise var 4 ringede familien igen til maja da de desværre ikke kunne beholde hende mere. Så jeg fik et opkald af maja om at nu var hun til salg igen og om jeg var interesseret nu, for det ville være rigtig lækkert hvis jeg fik hende for så viste Maja at Surprise ville få det godt plus vide hvor hun befandt sig.... Som sagt som gjort hun blev min og jeg har ikke fortrudt på noget tidspunkt, selv ikkenår min pung en gang imellem hænger i laser er det det hele værd....
Hun er nu fuld tilredet selv om hun stadig godt en gang imellem kan overhører galop signalerne men det skal nok komme ;)
Surprise har også en halv "lille" (er ikke så lille mere) bror herinde, der hedder Rusty som er fra 2005 til 2008. Der er med stor sorg at vi siger farvel til lille bror Rusty, han fik desværre nogle livstruende problemer og er nu gået til de evige græsganger sommeren 2008, han var meget elsket og vil blive savnet.

Men heldigvis har min skat det godt, har redet rigtig meget i naturen det sidste års tid så vi er ved at være godt trafik, sikker selv om vi stadig ikke er for glad for lastbiler og ting der larmer for meget ;)

Hun har desvære ikke været for heldig i hendes liv, så vi har stået på standby fra 2009 juni til nu, da hun fik en hegnskade. Men forhåbenlig er både Surprise og jeg klar igen efter et lang sygdomsforløb for os begge to.

1/10-10
Surprise er kommet tilbage til sine rødder :)
Vi står nu opstaldet på et Fjordheste stutteri i vest jylland med fede faciliteter og super pasning, og man må sige hun passer ind sammen med de strit manede gule heste.. Hun er nu helt i top efter 1 1/2 års pause, og med 4 sko på er der kommet krudt i mosteren.
Mega skønt, så nu er det bare med at komme i form for os begge to.

28/4-13
Så er tøsen kommet godt ned til Heidi som skal låne Surprise i et par år er helt sikker på at hun nok skal få det godt. Imens kan jeg koncentrere mg om at blive helt rask igen så jeg kan få tid til hende igen og få min drøm opfyldt med at få et føl efter hende i fremtiden.

1/9-13
Tøsen er kommet hjem til "mor" igen, da Heidi desværre ikke kunne have hende mere. Men håber at tøsse pigen og Heidi har nydt den tid de var sammen.
Surprise ankom stille og roligt, til en privat stald med søde mennesker og heste, som spiller i samme bold gade som hypperen og jeg. Så vi faldt bare i hak derude med det samme og glæder os til, at ride en masse ture sammen med vores nye venner :)

Surprise aflivet 4/10-16 efter hård lang kamp, med ophold på dyrehospital pga en smed fejl, har hun nu fået fred. Hun gav mig 10 år med op og nedturer, havde håbet på 10 mere men så heldig blev jeg ikke:-(
Kommentér på:
Anden særlig race Surprise (Himmelhest)
Annonce