{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner Denia (solgt) 2002

2.863 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hannoveraner Denia (solgt)

Fødselsår:
2002
Højde:
165 i stang :-)
Temperament
Denia er en hest man skal lære at kende, før hun åbner sig op. Hun er en hoppe med stort h, men når man lærer hende at kende bliver hun ens bedste ven! Hun er en vågen hest, men gør altid sit bedste for at behage. Denia er også rigtig kærlig, og kunne aldrig finde på at gøre nogen noget ondt.
Denia er den hest jeg i hele mit liv har stolet aller mest på. Hun er helt igennem fantastisk, og gør altid sit bedste.
Gangarter
Denia besidder 3 gode gangarter over middel, hvor især trav og skridt skal fremhæves. Hun træder rigtig godt over, og hendes bevægelser er rigtig behagelige.
Stævner
---JULESTÆVNE HER---
LC1 66,6% - 3. plads
LC2 63,?%
Det gik super godt, og prinsessen gjorde det til ug! Det var vores første stævne, og vi red kun med for oplevelsens skyld,
men alligevel fik vi placering, hvilket jeg slet ikke havde regnet med. På kritikken stod der også at det hun er en rigtig dejlig hest. Er en stolt ejer :)

--- FASTELAVNSTÆVNE HER---
LC1 66,60%
LC2 67,917%
Denia var som sædvanligt rigtig sød til stævne.
Glæder mig til at få vores nye dressursadel hjem, så vi rigtig kan komme ud og starte stævner :)

---SVANKJÆR---
LC1 68,56 % - 1. plads
LC2 69,56% - 1. plads
Havde en fantastisk tur på Denia i dag! Det var vores første udestævne, så er simpelthen så stolt en mor.. <3

---SVANKJÆR---
LB3 64 % - nr. 2 (første uplaceret)
LA1 66% - 1. plads
Denia var super fin i vores derby i både LB3 og LA1 <3
---SVANKJÆR---
LA1 65% = 1. Plads
LA2 60% = første uplaceret
Banerne var meget glatte, så der blev chanceret lidt og skattet her og der, og så kunne piloten ikke huske sit program.. Ellers var Denia fin, hun havde dog lidt mere travlt med at snakke med de andre heste i stalden, end at koncentrere sig om programmet, men det er hvad der kan ske.
Denia sikrer altid en sløjfe med hjem fra stævner og en god oplevelse <3
Stamtavle
Far: Don Vino
Mor: Moonlight
Farfar: Donnerhall
Morfar: Metternich
Hun har også fået et lækkert føl i 2010.
Køn
Hun er en lækker hoppe :)
Bemærkninger
Denia er importeret fra Tyskland, hvor hun så er blevet tilredet ved en af hendes forrige ejere. Onsdag d. 9. oktober gik Denia gennem handelsundersøgelsen og blev min. Vi har derfor ikke oplevet så meget sammen endnu, men jeg ser frem til en masse fantastiske år med hende!

-- D. 08-02-2014 --
Så er det lidt over 4 måneder siden at jeg fik Denia hjem. Vi har rykket os rigtig meget sammen, og det hele går rigtig fint. Vi skal starte stævne den 15. feb, og det ser vi frem til!
Denia er så glad når jeg kommer ud til hende, og jeg får næsten altid en varm velkomst af et vrinsk eller brummen :') Elsker den hest?? Nu er der heller ikke lang tid til at vi skal på efterskole sammen.
Derudover har hun også snart fødselsdag. Tror jeg vil lave en aftale med en massør på dagen.

17-04-2014
Endelig har jeg fået ny sadel til Denia! Hun er så fantastisk med den. Tror det var på tide, at få lagt en ordentlig dressur sadel på hende, hun er i hvert fald endnu mere fantastisk at være på (selvom jeg ikke troede at det var muligt ;) Jeg har haft hende i lidt over et halvt år nu. Tiden flyver afsted! Efterskolen står snart for døren - vi glæder os!

12-09-2014
Det er nu lidt over et år siden jeg fik Denia, og det går fremad! Vi nyder begge at være på efterskole, og vores nye ridelærer Poul ser massere af potientiale i os. Vi ligger allerede og arbejder med sjove ting og sager, som vi ikke gjorde før. Desuden er skal vi starte stævne her den 2. november! Bliver spændende at se, hvad madammen siger til det.
Derudover har vi fået vores egen helt spritnye speciallavede sadel hjem. Den har hun gået med i omkring 2 måneder nu, og den ligger intet mindre end fantastisk på hende!
I ferien fik hun også sko, så nu er hun også endnu bedre gående (og ikke ømtået). Det er skønt!
11. Juni 2015
Min træner på efterskolen og jeg, er så småt begyndt at til tilvende hende kandar, hvilket hun tager utrolig cool. Hun er rigtig fin og på lørdag skal vi ride clinic til et dyreskue i Thisted, det bliver rigtig spændende at se hvad hun siger til hendes største frygt, nemlig køer ;-)
Kommentér på:
Hannoveraner Denia (solgt)
Annonce