{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Questionable Diamond 2004

2.178 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Yasmin Holm
Kvinde | 25 år | Oprettet: 2. mar 2008


Anden særlig race Questionable Diamond

Fødselsår:
2004
Højde:
164
Temperament
Hun er rolig og nem at færdes med, men kan nem blive tændt på spring- og terrænbanen. Hun har et temperament, som er fantastisk til militaryhesten. Det bliver derfor også udnyttet, og hun elsker at komme på terrænbanen.
Gangarter
Hun har 3 virkelig fine gangarter, hvis man forstår at fremhæve dem. Der skal rides i dressuren for at få dem frem, men så ser det til gengæld også pisse godt ud!
Stævner
Jeg rider lidt af det hele. Det er primært spring og military.
Jeg har startet Subaru cup på hende i 2014, og startet vores første military stævne i Langå som gik over alle forventninger. På springbanen til stævne klare hun sig også fantastisk.
Dressuren er der blevet trænet en del med, og vi startede i 2014 nogle få dressurklasser, som var LC2 og LC3.

Vi fik arbejdet mere med dressuren igennem vinteren, og vi har i 2015 redet regionsmesterskabet i dressur for hold, hvor vi startede en LB3, det gik over alle forventninger og holdet vandt. Vi har tilmed også startede en LA2, som også gik udmærket, et par fin justeringer her og der vil gøre gavn, men det vidste jeg også godt da jeg meldte til.

Stamtavle
Ingen
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg har haft Diamond siden d. 29/11-13

Diamond er en meget følsom hest. Hun knytter sig hurtig til sin rytter og de andre heste på folden. Hvis først man har hendes tillid, kan man få hende til en hel masse.
Jeg nyder der sommeraftner med godt vejr, og en dejlig skovtur ud alene på hende. Hun har et godt sind, og er nem at selv ride ud på.
Jeg øver en del intervaltræning og galopstrækninger på hende for at styrke hendes kondi, til terrænbane. Hun nyder en tur i skoven.

I starten var der en del problemer i dressuren, men efterhånden som vi har lært hinanden at kende og fundet den rette underviser, er dressuren nu blevet til noget vi begge kan nyde, og hun virker tilfreds.

Springningen er også kun gået fremad og hun udvikler sig utroligt meget fra træning til træning. Alle har op- og nedture og det har vi også, men synes efterhånden at alt går godt.
Kommentér på:
Anden særlig race Questionable Diamond
Annonce